Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie din 6 ian 2009 04:54 de fata buc
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie din 6 ian 2009 04:49 de fata
o bucata de piele in plus nu aduce orgasmul multiplu ci nvers.vo spun din experienta.dureza mai mult si emult mai frumoasa jucaria.o pupi de placere.
Dragul meu ....nu tine de foame..dar daca se tot infecteaza si jeneaza e mai bine sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete pe cale de disparitie din 6 ian 2009 01:39 de ExoticDream
Ba eu zic ca are dreptate Incepator, daca ai consulta orice studiu serios in domeniu ai observa ca varsta inceperii vietii sexuale a scazut mult in ultimii ani... Un exemplu: intr-un studiu realizat de Autoritatea de Sanatate Publica Vrancea, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 din 6 ian 2009 01:26 de ExoticDream
Este adevarat, sunt cam dezamagita in privinta felului in care.... involueaza lumea in ultimii ani, adolescentii seriosi sunt practic inghititi de marea de manelisti, baietasi si fetite de cartier etc. Daca poti sa ramai la suprafata fara sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti i din 6 ian 2009 01:10 de ExoticDream
Si la mine in familie a fost un caz, probabilitatea aia este sigur mai mare de 1/1000000!
:`:`:`
Re: Dupa cat timp de la ciclu pot face sex??? din 6 ian 2009 01:05 de ExoticDream
Daca-i protejat, oricand, chiar si in timpul menstruatiei, daca nu va deranjeaza.
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Fete pe cale de disparitie... din 5 ian 2009 23:07 de vladbodan
pai atata timp cat ea se suporta nu am nici o treaba , nu stiu care e faza acum ca nu inteleg , normal ca e o chestie ce la un momentdat ce te deranjeaza , dar ea daca nu vrea si nu simte nu inteleg care e problema?? din moment ce realizezi ca ...
Re: help me pls:| din 5 ian 2009 21:47 de GhoTiK
daca nu si`a dat drumul in tine..n`are cum sa fi insarcinata
Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti i din 5 ian 2009 21:08 de miha3la
cazurile sunt foarte rare..1|1mil..dar de fapt nu este menstruatie...dureaza 2-3zile.s este mai putin cantitativ..nu ai km sa nu iti dai seama daca s eintampla ceva cu tn:D
Re: Nu stiu ce sa fac din 5 ian 2009 20:30 de femme
Colegul tau iti propune sa te culci cu el si tu te gandesti sa nu-l ranesti cand il refuzi??:blink: Spune-i pe fata ca ai pe cineva si ca nu te intereseaza nimic cu el. Iar in privinta prietenului tau... daca pentru ca refuzi un baiat te ...
Re: Nu stiu ce sa fac din 5 ian 2009 20:19 de angela
Un coleg de clasa ti-a spus sa faci dragoste, asa din prima ???:blink:Well, draga mea de ce va complicati voi viata nu stiu. E simplu, ii spui acelui tip ca tu ai deja prieten.Sau ce te tenteaza sa te culci cu colegul?:rolleyes::-`Eu vad ...
Nu stiu ce sa fac din 5 ian 2009 19:28 de Leoaica
Va rog ajutatima nu stiu ce sa fac am un coleg de clas care imi face avansuri iar eu nu stiu cum sai spun ca nu il plac mie teama sa nul ranesc in plus azi ma intrebat daca nu vreau sa fac d.....:~* nu stiu cum sa procedez:mellow:iar daca afla despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 ian 2009 17:52 de Pasaroi_Cuminte
Pai aseara tu te referai la aia la care nu ma refeream eu pentru daca te-ai fi referit la aia la care ma referisem
azi nu mai trebuia sa te referi la aia la care m-am referit. :lol: (imi place jocul de cuvinte :p )
Gata, Baby e in ceata. :lol: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 din 5 ian 2009 17:10 de angela
E bine ca cel putin esti destul de echilibrat, si asta ma bucura avand in vedere ca multi baieti de 15 ani nu gandesc asa ca tine. E bine sa te astepti si la mai rau, pentru ca nu stii niciodata ce fel de persoana e cea de langa tine. Dar ai ...
Re: impacare din 5 ian 2009 17:02 de angela
Nu stiu daca mai e '''vre-o'' sansa corect se scrie vreo.:rolleyes:Depinde de voi, si mai ales depinde de felul in care voi comunicati si reusiti sa gasiti o cale de mijloc.Solutia ar fi sa tineti cont de dorintele celuilat si sa incercati sa le ...
Re: Re: Ce prezervative recomandati? din 5 ian 2009 16:23 de DIDO
Daca tot suntem la prezervative...in afara de sexul vaginal de ce as mai folosi prezervativ?...
Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti insar din 5 ian 2009 15:45 de baby
cunosc persoane care au patit....
una era insarcinata in 3 luni si cu gemeni:blink::blink:
in primele 3 luni menstruatia era prezenta:ermm:
da sunt rare cazurile dar...
:,:-*
Re: impacare din 5 ian 2009 15:38 de baby
da tre sa vada toata lumea ca stii sa saruti sau ce?:huh:
daca nu se simte bine in public ii respecti decizia nu?.....asta pt ca tu tii la ea.......nu????????
cam greu sa reaprinzi flacara din suflet.
uneori imposibil.
dar cine ...
Re: Re: HELP ME PLS!!!!!!!!!!!!! din 5 ian 2009 15:21 de Icre
Asteapta sa iti vina menopauza :)alta idee nu cred ca exista
Re: Re: Re: Re: Fete pe cale de disparitie... din 5 ian 2009 14:06 de simosimina
of pana la urma ai ajuns sa imi dai dreptate.. Mai tii minte discutia noastra legata de fetele virgine care depasesc o anumita varsta... Tu spuneai ca nu este nici o problema dk te apuca 26 de ani virgina...si acum spui chestiile astea :-? :)) ...
Pagina 1624 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||