Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2009 23:43 de baby
adevarat....incerc sa ma obisnuiesc....is la cura de probleme
AHA AHA!!! invataaaa
http://www.youtube.com/watch?v=6xCAshcgqZM&feature=related
zat!
pai nu e logic?
pe tine nu te mai pup si gata.:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2009 23:37 de Pasaroi_Cuminte
Cica daca te obisnuiesti cu ele=Realitate
Noaaaaapte Albastraaa,Canta-mi la fereastraaaa "
:lol:
Miau :lol:
Dar se comenteaza.
Unde ? :lol:
Re: Re: Re: Este buna sperma inghitita? din 4 ian 2009 23:35 de baby
si eeeeeeeu!!!!!(!)(!)
si mai propun ceva....sa punem mana de la mana si cu banii aia sa platim pe cineva sa inghita sperma sa le zica astora daca e buna......ori sa angajam un cercetator ca sa elucideze misterul
Re: intrebare din 4 ian 2009 23:33 de baby
mai frate:huh:
cum dracu stati ma sa va bage degete in vagin si apoi veniti si intrebati daca mai sunteti virgine?????:`
pai nu mai esti fata draga virgina.....e bine?:huh:
unii meritati sa fiti batuti numai in cap):(
Re: intrebare din 4 ian 2009 23:25 de Incepator
Si-a bagat degetu' nu penisu' deci esti dpdv psihologic...dar fizic nu mai esti .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2009 23:20 de Pasaroi_Cuminte
Ce anume ? :blink:
http://www.trilulilu.ro/fl0rins/a3ec3e44bf6587
Damn iarasi am citit dupa ce am pus link-ul
:lol:
Gute Nacht :cat:
Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti insarcinata? din 4 ian 2009 23:17 de Incepator
Eu zic sa pui mana pe un test de sarcina cat de repede...Fugi !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2009 23:13 de baby
daca ai sti cate aaaam:lol::lol:
daaaaaar....
http://www.youtube.com/watch?v=4JTLyxuylac&feature=related
daca mai pui o farsa de-a lui buzdugan cred ca fac infarct:lol::lol:
good night
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (re din 4 ian 2009 22:32 de Pasaroi_Cuminte
Sori fișii, n-am.:cat:
Re: Daca iti vine ciclul=nu esti insarcinata? din 4 ian 2009 22:31 de baby
menstruatia nu iti da neaparat siguranta ca nu esti insarcinata.
poti fi insarcinata si poti avea menstruatie.
daca tu simti ca e ceva in neregula ia un test de sarcina....sau daca nu asteapta pana in luna a 4 a cand vad si cei din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realiz din 4 ian 2009 22:28 de baby
Pasarooooi:`
lasa magarii.....:lol:
Hai pune-ti o dorinta poate ti-o indeplinesc daca te porti frumos.
Daca iti vine ciclul=nu esti insarcinata? din 4 ian 2009 22:02 de problema
Eu cu iubitul meu nu ne-am protejat in niciun fel,dar niciodata nu si-a dat drumul in mine si am sters foarte bine, s-a intamplat o singura data acum 1 an dar atunci doar o picatura si am luat pilula de a 2a zi. Acum dupa cum va spuneam, nu si-a dat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 4 ian 2009 20:06 de Durden93
in primul rand, am sunat-o in seara asta si am decis sa ne intalnim sambata, caci ea are f. multa treaba zilele acestea (sa predea un referat la sc.)
acum, pt. angela mai intai... nu stiu cum, dar ceva m-a atras la ea (in afara de frumusete) si eu ...
Re: Re: relatie de prietenie sexe diferite din 4 ian 2009 19:34 de Pasaroi_Cuminte
Si daca se duce la film si cu tine si cu alta impreuna ? ha ? :lol:
"Menajatroa" ?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa ma simt mai din 4 ian 2009 19:20 de Pasaroi_Cuminte
Te-ai certat vreodata cu el ?
Re: Re: masturbare pe strada din 4 ian 2009 19:10 de mihai
hai sa fim seriosi fetelor,voi ziceti de cei care se masturbeaza in strada sau parcuri,dar mai ales vara cine ii provoaca? voi cu fustitele voastre pana in gat. de cand a aparut moda asta la noi cu fuste scurte de se vad chiloteii sau decolteu de ...
Re: Re: masturbare pe strada din 4 ian 2009 19:09 de mihai
hai sa fim seriosi fetelor,voi ziceti de cei care se masturbeaza in strada sau parcuri,dar mai ales vara cine ii provoaca? voi cu fustitele voastre pana in gat. de cand a aparut moda asta la noi cu fuste scurte de se vad chiloteii sau decolteu de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa ma simt mai dor din 4 ian 2009 19:06 de Eu
Bine, si ce ma sfatuiesti? eu sunt o persoana calma, nu stiu daca am ridicat tonul la el de 2 ori, poate sa vorbeasca calm cu mine
Re: Re: Re: As vrea sa ma simt mai dorita din 4 ian 2009 18:48 de Eu
As vrea ceva sfaturi, daca se poate, cum sa-l recuceresc in plan sexual( repet, nu am incetat sa fiu feminina sau tandra, arat destul de bine, ma imbrac sexy...) Sfaturi, daca aveti, sau daca s-a confrutat cineva cu problema asta!!
Re: Re: As vrea sa ma simt mai dorita din 4 ian 2009 18:41 de Eu
In rest, nu avem nicio problema in cuplu. ma iubeste ca la inceput, ma adora chiar, vorbim mult, are grija de mine. stiu ca sunt cea mai importanta persoana din viata lui. doar la capitolul sex sunt eu nemultumita
Pagina 1626 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||