Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum sa-i spun ca nu mai sunt virgina?

din 4 ian 2009 09:48 de vera_mary88

Si el e virgin??? E genul foarte credincios care considera masturbarea un pacat deaia nu vrei sa ii spui adevarul??? Si eu zic mai ales daca nu are experienta sexuala sa ii zici adevarul sau daca nu fa-o cu el si nu cred ca o sa isi dea seama ...

Re: Re: Exemple de perversiuni sexuale!!!

din 4 ian 2009 09:41 de vera_mary88

Poate considera perversiune si ejacularea pe fata partenerei sau in gura partenerei sau lingerea anusului partenerului de catre partenera ..:lol: depinde de persoana....da alea de sus care le-a scris baby mi se par perversiuni

Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani

din 4 ian 2009 08:41 de Durden93

Re: Re: Re: Sexul oral (realizat de fete) si conse

din 4 ian 2009 03:41 de 1,2 si 3 de0

si eu stau mereu si ma intreb de ce copii din ziua de azi sunt asa idiotzi,pe youtube daca intri gasesti fel de fel de fete danseaza provocator,insa filmarile nu sunt puse de el ci de "prieteni",acum nu inteleg de ce o fata s-ar filma cand danseaza ...

Re: Nu am tupeu

din 4 ian 2009 02:05 de bad_girl

nu pare a fi vorba de tupeu. te-ai referit la conversatiile cu fetele. poate esti doar putin timid:rolleyes: :love: daca si rosesti ai dat-o pe spate :D

Uleiul de ricin - tratament pt cresterea parului?

din 4 ian 2009 01:42 de Mihaelascumpik

E adevarat ca e cel mai bun tratament pentru cresterea parului mai rpd? si.. alte sfaturi pentru a`mi creste paru` mai rpd.. imi dati?:rolleyes:

Re: Nu am tupeu

din 4 ian 2009 01:15 de sweety27

pai dc nu ai tupeu? eu cred mai degraba ka nu ai incredere in tn;) pt k daca nu ai incredere in tn nu ai cum sa abordezi pe cnv ..ai emotii pt ca e draguta... hmm... pot sa zica ca..ar trebui sa`ti faci o schimbare de look..sa ai mai multa grja ...

Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani

din 4 ian 2009 00:59 de Nick_4you

Mda . Daca nu minti atunci esti tare ..

Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani

din 3 ian 2009 23:45 de Durden93

nu mint, e pacat ca nu ma crezi, nu am niciun motiv sa mint, dar asta e! si eu daca as fi in locul tau nu as crede din prima, pare poveste, dar e adevarat! sincer...

Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani

din 3 ian 2009 23:34 de Nick_4you

Ai fost in club singur , ea era tot singura bla bla bla si pe urma a-ti fost la restaurant ):( Asta minte sigur aici .

Re: Gelozie...

din 3 ian 2009 23:18 de tequila

da...viata e grea..stiu cum e sa iubesti,dar cateodata trebuie sa stii cand spui stop.incearca sa vezi daca e o pers de incredere si fisigur ca si ea te iubeste ca sa fi u impacat u tn insuti atunci poti avea incredere in ea si nu mai esti nevoit ...

Re: Sex neprotejat -> sanse de sarcina?

din 3 ian 2009 23:08 de angela

Inainte cu 2-3 zile de menstruatie, si 2-3 zile dupa, nu poti ramane insarcinata. Insa acest lucru depinde de organismul fiecarei femei.Nr. de zile poate fi mai mare sau mai mic. Inainte de menstruatie corpul tau se pregateste sa elimine ovulele ...

Re: Caut prietena - 14 -15 ani

din 3 ian 2009 23:06 de Durden93

S-a REZOLVAT! Parca am avut un noroc fantastic! Am fost chiar in seara zilei in care am postat pe forum la un club... singur, cand merg cu prietenii nu prea am posibilitatea de a cuceri fete... in fine, am vazut o fata foarte-foarte-foarte ...

Re: Gelozie...

din 3 ian 2009 23:04 de angela

Se spune ca de ce ti-e frica de aia nu scapi. Eu zic sa ai in primul rand incredere in tine, pentru ca fetelor nu le plac barbatii slabi, nehotarati, nesiguri pe ei.Nu trebuie sa te gandesti mereu ca o sa aleaga pe altul, asa nu iti faci rau ...

Re: Provocare pt el!!!

din 3 ian 2009 22:58 de angela

Ce fel de provocare e asta?Te bagi singura in gura lupului?!!!Stii iubitule, vin la tine dar nu ma atingi???What the fuck???Mai degraba ai iesi mai mult cu el, ai petrece mai mult timp impreuna sa vezi ce ii bate pielea, nu gata te duci la el ...

Re: Re: ati patit si voi voi de astea?

din 3 ian 2009 22:12 de Incepator

Daca ai o legatura stransa cu muzica...eu zic ca e posibil...eu ascult de cand ma trezesc pana cand ma culc numai muzica...si mi s-a intamplat... Chestia e ca eu fac un exercitiu ed imaginatie la fiecare melodie .... Ascult linia melodica si ...

Vise cu ochii deschisi....

din 3 ian 2009 21:53 de dizzy

Ati patit ca sa visati cu ochii deschisi. Adica ma refer daca in timp ce sunteti treaz sa visati, de exemplul cand ascultati muzica sau sunteti intr-o stare de bine sa va imaginati o lume a voastra (bineinteles mai buna decat asta reala). De axemplu ...

Sex neprotejat -> sanse de sarcina?

din 3 ian 2009 18:49 de ancutza

cand sunt sanse mai mari sa ramai insarcinata daca o faci neprotejat? inainte sau dupa menstruatie?

Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte...

din 3 ian 2009 18:15 de roMARIO

.....asa sunt fetele din ziua de azi.....umbla cu totijmecherii si retardatii doar ca a fie in centrul atentiei,iar acesti le batjocoresc in fel si chip,exemplu este chiar aici cu cateva fete care s-au dus la un bairam si dupa ce le-a imbatat unu sa ...

Re: Re: Re: Re: o intrebare ptr baieti/barbati

din 3 ian 2009 17:02 de onlyforgod

depinde de fiecare in parte de ce eeste atras, mie drept sa spun ma atrage mai mult fundu , da bineinteles ca nu las la o parte fata si nici sanii, daca ar avea de toate ar fi perfect, dar cum nimeni nu e perfect ... asta e .. :))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1628 din 3732
«   1 ... 1625   1626   1627   1628   1629   1630   1631 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare