Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ajutoooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr din 3 ian 2009 01:45 de Incepator
Stay in casa pana creste back!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marirea penisului din 3 ian 2009 01:30 de mikinz
Nu imi plac variantele demonstrative. Nu arata suficient si unele arata doar ce e frumos/bun/interesant/samd.
Nu as folosi asa ceva. De ce?!
pentru ca nu sunt genul care sa fie fericit si sa se simta puternic/fermecator daca are +15cm.
Daca iti ...
Re: Re: Re: Fetele . din 3 ian 2009 01:24 de mikinz
o sa.ti gasesti perechea mult visata daca si tu apreciezi la o fata calitatile in aceeasi ordine.
Re: Re: Doctor sexolog in Constanta? din 2 ian 2009 23:20 de Georgiana
Buna. Am 19 ani si am un prieten de 8 luni de zile. Am decis ca este timpul sa-mi incep viata sexuala cu el. El nu mai este virgin. Am incercat in nenumarate ori insa singura chestia care ne-a oprit a fost durerea insuportabila pe care am simtit-o. ...
Re: Insarcinata la 17 ani.... din 2 ian 2009 21:35 de jizabell
si asa,nu mai poate sa avorteze.este prea tarziu.
trebuie sa va obisnuiti cu gandul ca veti fi parinti.
vei fi tata!:flowers:
Re: Dezvoltarea corpului din 2 ian 2009 21:27 de jizabell
yo zic sa iei cartea de biologie si sa incepi sa te informezi.(sau nu esti ink cls a 8 a sa inveti despre corpul uman?;))ori n-ai fost prea atenta la lectia de anatomie?:rolleyes:
in orice caz,ai primit cateva raspunsuri,si daca te intereseaza ...
Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 2 ian 2009 21:15 de jizabell
hmmm..scrie ti id ul de mess si am sa intru pe tn.sa vb..si nu numai..:-`
:)
Re: Re: o intrebare ptr baieti/barbati din 2 ian 2009 21:08 de jizabell
:lol:=)):))sunt fata!..:p
si da,stiu ca si sufletul,inteligenta,felul cum gandeste..etc..conteaza foarte mult.poate chiar mai mult decat fizicul.DAR din pacate baietii de varsta mea aleg prietenele numai in functie de fizic(bn..poate ar fi si ...
Postinor si alcool? din 2 ian 2009 20:19 de ancutza
slaut!vreau sa va intreb daca postinor isi face efectul daca iau prima pastile si peste 5 ore beau putin....putin ...insemnand 2 - 3 tequilla si un ahar de whiskey sau ceva de genul asta....:-? ms ..
Re: Re: Cum sa-i spun ca nu mai sunt virgina? din 2 ian 2009 20:11 de cri
gresiti aici.Stiti,uneori e nevoie si de o mica minciuna pt a nu strica imaginea pe care ceilalti o au despre noi.Masturbarea nu e un lucru de care sa te mandresti,si din cate am inteles ei ii pare rau de ceea ce a facut,dat fiind faptul ca era ...
Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 2 ian 2009 18:55 de angela
Acesta nu e site de matrimoniale,baiatul:ok: Incearca pe alte site-uri.
Caut prietena - 14 -15 ani din 2 ian 2009 18:17 de Durden93
Salutare, in primul rand!!!:D Sunt nou pe forum, asa k iertati-ma daca fac/zic ceva ce nu trebuie:rolleyes:
Sunt un baiat de 15 ani, frumos si bine facut (mi-a fost confirmat de mai multe persoane acest lucru) si caut si eu o prietena cu care sa ...
Nu am tupeu din 2 ian 2009 15:11 de wiczur
am observat de-a lungul timpu ca nu am tupeu sa leg o conversatie cu fetele, mai ales daca este o fata draguta. daca puteti sa ma ajutati va rog s-o faceti
Re: Replici pentru agatat ? din 2 ian 2009 14:49 de wiczur
ai o harta ca m-am pierdut in ochii tai :)) asta sigur merge si cu putin noroc nici nu o sa iesi cu capul foarte spart
Re: Varsta primului sarut din 2 ian 2009 14:09 de wiczur
primul meu sarut a fost la 14 ani intr-un parculet de langa bloc, cu o fata mai mare cu 2 ani ca mine, cu care insa nu am stat mai mult de o saptamana si ceva, pentru ca "inteligenta" ei ii spunea sa nu deschida nici un subiect de discutie si nici ...
Re: o intrebare ptr baieti/barbati din 2 ian 2009 13:50 de wiczur
pe mine ma intereseaza un echilibru intre fata si corp pt ca daca are un corp super bun si o fata de zici ca au dat 7 camioane peste ea....mai bn lasa si viceversa
Re: Sarcina din cada? din 2 ian 2009 13:31 de vladbodan
in nici un caz
Re: Fete pe cale de disparitie... din 2 ian 2009 13:25 de vladbodan
eu mi-am achizitionat de mult timp o fata de genul asta :)) asa cum iti place tie :p:p:p:p:p:p:p:p 1-0 :lol: ideea e ca mai sunt inca destule de genul asta :)
Re: Re: Intalnirea de la magazin.... din 2 ian 2009 13:22 de pacpac
"m-a trimis mama sa cumpar muraturi,dar nu ma pricep sa aleg.poti sa ma ajuti" :)))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare ptr baieti/bar din 2 ian 2009 13:04 de Incepator
Ca sa ceri...tre' sa si dai .
Nu stiu daca m-ai inteles...:rolleyes:
Nu-i problema, iti explic..
:flowers:
Pagina 1630 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||