Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: o intrebare ptr baieti/barbati

din 31 dec 2008 13:56 de Incepator

Iara fizicu'... In fine nu mai fac tam-tam...asta e acum iti alegi jumatatea numai daca are patranete, sani, fund, etc ... Eu deobicei ma uit la fata..sa fie placuta cand o vad...sa uit de toate probleme...si un zambet dak baga...zbor de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o

din 31 dec 2008 13:23 de Raz

...... bv mah...::lol:...ce tare e replica..da are dreptate

Re: Aspectul fizic...

din 31 dec 2008 12:21 de jizabell

din cat am citit repede asa si mai jos,am vazut ca ai scris ca sunteti de 2 ani impreuna.spune mi daca se purta asa cu tn si la inceputul relatiei.poate ca a intervenit rutina la voi,poate a vazut ca esti moarta dupa el,nu comentezi nimic la ceea ...

Re: Re: Analizele de sange arata ca nu mai sunt vi

din 31 dec 2008 11:36 de Eu

Voi va intelegeti cand postati aici cu literele astea gen : K etc ? Ca eu nu inteleg , sincer ! Daca e sa postezi undeva m-as astepta sa scrii CORECT ROMANESTE in primul rand ... Si sigur nu se poate afla nimic legat de virginitate prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar

din 31 dec 2008 11:29 de Me

Ce usor e sa faci afirmatii fara a apela la gandire . O cunosti tu pe domnisoara si stii sigur ca o sa devina curva la 20 de ani ! Cat de tare ma indispune pudibonderia asta hipercomunista ! Mai bine spune ca nu e pregatita , ca trebuie sa o ...

Re: Re: Re: Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz

din 31 dec 2008 11:27 de Incepator

Multumesc mult pentru aprecierele facute , cele cu morala...care se aseamana cu cea a unui parinte . Ma pregatesc de pe acum sa fiu parinte....sa stiu cum sa tin o morala alea alea sa ating toate punctele ... Pf.... Pentru sfaturi sunt oricand ...

Re: Re: Re: Cum sa ma dezvirginez fara ca fata sa-

din 31 dec 2008 11:16 de Incepator

De cand esti luat la mijto ... ,,Hai man ! Nu am vazut si tu o pasarica ? Cum sa nu faci nimic ? Totusi ai si tu o varsta ! Ceea ce am zis eu ...este defapt o reformulare, daca ziceam cum e original...riscam sa iau ban . :~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cateva sfaturi nu mi-ar li

din 31 dec 2008 11:08 de jizabell

ms elementx:*:) si da..a fost un mare idiot ex ul.deh..nu stie ce-a pierdut..:devil:.....:( in fine.. valentine..dc mi-ai scimbat titlul?yo pusesem "cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz" nu vreau ca titlul meu sa fie:nu "stiu sa sarut!"..ca sunt ...

Re: Re: Sarcina din cada?

din 31 dec 2008 09:55 de ytit

la strand exista tot felul de chimicale in comparatie cu acasa.stiam ca spermatozoizii nu traiesc in apa insa am auzit de oameni care au patit-o asa..vroiam sa stiu daca stie cineva sigur sau daca pot gasi un articol de specialitate..

Re: Hmmmm, prea tarziu, nu credeti???

din 31 dec 2008 09:07 de angela

E normal sa te rascoleasca.Tu ai simtit ceva pentru el, l-ai iubit, insa el nu a apreciat acest lucru. Acum si-a dat seama ce a pierdut, si vine ca un mielusel la usa ta. Si mie mi s-a intamplat o parte din povestea ta. Partea cu inselatul, ...

Re: Sarcina din cada?

din 31 dec 2008 08:55 de angela

Asta e din seria, pot ramane insarcinata daca aveam chilotii pe mine, :blink:sau poate o femeie sa ramana insarcinata cu un caine???:blink::rolleyes::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??

din 31 dec 2008 04:36 de ExoticDream

Corect!!! Cati au insa maturitatea sa actioneze astfel? :flowers::flowers::flowers: Nu are rost o impacare, insa nu pentru ca ar fi prea tarziu, ci datorita greselii lui in sine. Daca te-a inselat dupa o droaie de ani de relatie, ...

Re: Re: L-am cunoscut in aeroport....

din 31 dec 2008 04:25 de ExoticDream

Eu nu m-as arunca in alte zari, fie ele si de soare pline, dupa doar cateva conversatii cu un strain, cunoscut cu putin timp in urma. Daca tot este vorba sa se intample ceva, mult mai indicat ar fi sa vina el incoace, macar te simti ...

Re: Sarcina din cada?

din 31 dec 2008 03:56 de ExoticDream

S-a mai discutat chestia asta odata... Din cate imi amintesc, ideea era ca putem merge linistiti la strand, chiar daca! :-`:-`:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare b

din 31 dec 2008 03:52 de ExoticDream

Ca bine zici! Ei spun ca nu-i vina lor, cica natura i-a lasat asa... slabi... :((:((:((

Re: niste intrebari

din 31 dec 2008 02:11 de DarkAngel

Ai lungimea ce mai mica de unde ? Fata de cine ? Sti tu sigur ca o ai cea mai mica ? media mondiala nu este 15,ci la europeni este atata. La asiaticii de exemplu este intre 8-12. Ce te face sa crezi ca ai nevoie de mai multi centimetri,ca sa faci ...

Marirea penisului

din 31 dec 2008 01:46 de ADON

Imi poate spune si mie cineva daca functioneaza cu adevarat manualele de marire a penisului?...nu vreau sa-mi pierd 6 luni degeaba....:,

Marimea penisului.

din 31 dec 2008 01:12 de SyncDeep

ok oameni buni ..am doar 18 ani..dar cred ca mi-am dat seama de toata vrajeala: 1-nu numai penisul conteaza ca sa faci fata sa se simta bine.. 2-conteaza marimea..dar nu este imposibil sa o faci sa se simta bine chiar daca nu ai 1 m ...

Re: Varsta primului sarut

din 30 dec 2008 22:00 de jizabell

primul meu sarut a fost la 15 ani(aqm vreo 4 luni:))yo sunt timida,iar baiatul cu care m-am sarutat prima data imi placea mult de tot.(era cel mai frumos din zona,si in ultimul timp chiar imi doream sa fiu cu el,chiar am visat ca m-am sarutat cu ...

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 30 dec 2008 20:51 de jizabell

este clar ca nu vrem frumusetea de pe lume(dar n-ar strica totusi:))dar nici ultimul urat..ar trebui sa fie dragut,simpatic..de fapt,daca tin cont de imaginea lor,se aranjeaza,orice baiat ar fi mai frumos decat cum e in realitate:ok:(sfat ptr ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1632 din 3732
«   1 ... 1629   1630   1631   1632   1633   1634   1635 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare