Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce credeti?

din 30 dec 2008 18:31 de jizabell

fiind fata..am sa ti dau un sfat:nu le spune fetelor din prima,nici makr cand esti cu vreo fata la inceputul relatiei ca o placi.isi pierde interesul oarecum de tn,chiar daca ii place de tn(pot sa ti spun din proprie experienta asta:)) si nu o ...

Re: Situatie complicata

din 30 dec 2008 17:56 de jizabell

dar ma intreb daca..sa zicem ca va impacati,ce parere ai mai avea despre ea?adica..sa fim seriosi..te lasa ptr altul si tot ce spune este ca daca ar fi mai multa pasiune intre voi ar fi din nou cu tn?tipa nush daca merita chiar dragostea ...

Re: Re: Re: Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz

din 30 dec 2008 16:20 de Nick_4you

Sa enervat fata :lol: Ce imi plac fetele nervoase :X :flowers:

Re: problem?

din 30 dec 2008 15:55 de pacpac

nu ar trebui dar daca esti "baftos" s-ar putea sa ai surprize lol

Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz

din 30 dec 2008 13:18 de onlyforgod

auzi mare tragedie la tine ca nu sti sa sarutzi , in primul rand ca sa sarutzi nu trebuie sa inveti o carte ... trebuie sa te lasi dusa de val si de instincte ,

din 30 dec 2008 13:17 de jizabell

mersi mult:Dsfaturile tale sunt chiar bune.o sa-mi fie de folos:ok::lol: :*:*:*

Re: Re: Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz

din 30 dec 2008 13:10 de jizabell

"cu respect,incepator"...da..numai respect n-a fost in raspunsul tau.ms ptr melodie..f frumoasa.mah!!yo nici makr nush sa sarut si u vii cu chestii precum:"Daca mai vii cu conceptii d'astea gresite, s-ar putea sa iti dedic special tie melodia : ...

Re: Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecint

din 30 dec 2008 12:18 de GhoTiK

la ce te poti astepta de la copii?:lol: habar n`au ce e sexul si cu ce se mananca...nu ai ce sa le ceri... uita`te cate topicuri sunt pe forum deschise de copii...si aici sunt o gramada de exemple..gen "daca inghit sperma pot face gastrita?" oO ...

Re: Re: relatie de prietenie sexe diferite

din 30 dec 2008 11:59 de GhoTiK

ce rea esti:) prietenului tau ii impus ca din sexul frumos sa te vada numai pe tine?:,

Re: L-am cunoscut in aeroport....

din 30 dec 2008 11:55 de GhoTiK

pai daca e asa cum zici,inseamna ca te place:) si daca va intelegeti bine si aveti atatea in comun,ar fi pacat sa ratezi o asemenea sansa. Din cate am inteles,el e din Italia,nu? sau te`a invitat sa mergeti in Italia?:) oricum...give it a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 dec 2008 08:03 de SORIN28

Mai mai, cumva tu ai fost o virgina parasita dupa ce a facut sex cu tine?:-`

Re: Re: pus la incercare

din 30 dec 2008 02:27 de KyCround

cea mai naspa chestie pe care o poti face. daca nu se intampla nimic, nu te vei simti penibila?! mai e si varianta ca poate afla si: 'papa'

Baga.i tu pe el in seama

din 30 dec 2008 02:10 de KyCround

Sunt perfect de acord.Ca sa fii bagat in seama de baieti trebuie sa te remarci, sa vorbesti cu fetele, cu alti baieti, care vin sa vorbeasca cu voi. Daca stai in coltul tau si plangi nu te va baga nimeni in seama, poate doar asa din mila ' ...

cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz

din 30 dec 2008 01:52 de KyCround

Sa nu faci pe inabordabila prea mult, foarte multe fete fac chestia asta si pierd. Nu rade tot timpul, cand spune un coleg ceva, nu rade in continuu si daca nu ai inteles si nu rade tare. Incearca sa te joci cu baieti, le zambesti, cand iesi din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oa

din 30 dec 2008 01:52 de FATA

VEZI BAIETE U ESTI CORECT!NORMAL ASA A FOST DE LA INCEPUTUL LUMII.SI CHIAR DACA UNII BAIETI MA CONTRAZIC ADEVARUL ASTA E...DACA VRETI FATA VIRGINA FITI VIRGINI DACA NU,ATUNCI SA NU AVETI PRETENTII!CA MAI SUNT SI MITOCANI CARE LE DEZVIRGINEAZA ,STAU ...

Re: Casatorie dupa despartire

din 30 dec 2008 01:37 de angela

Mda, e ceva genetic ca barbatii sa insele. Al tau insa a si recunoscut acest lucru. Toti, sau sa nu generalizez, aproape toti barbatii casatoriti au aventuri cu diferite pitzipoance. Vor sa mai guste ceva prospaturi, dar tot la ciorba de acasa se ...

Re: problem?

din 30 dec 2008 01:05 de simosimina

Stai linistit..nu este nici o problema..

Re: Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz

din 30 dec 2008 00:49 de Incepator

O alta pustoaica de liceu... Care ar trebui sa puna mana pe carte...ea e exigenta cu baietii...aspect fizic alea alea ... Vezi ca (personal) mi-ai facut greata :x nu stiu de ce ... doar prin ceea ce ai descris probabil... Pune mana pe carte si ...

din 30 dec 2008 00:31 de Nick_4you

Cu cel de-al 2 baiat te-ai despartit doar dupa o zi pentru ca nu stiai sa saruti :| :blink: :| Lasa-te dusa de val cand va apropiati si o sa vezi ce iese ;) Mult succes %%-

Nu stiu sa sarut!

din 29 dec 2008 23:46 de jizabell

sall all!:)sunt o fata de 15 ani,si as dori sa va spun..experienta mea cu baietii,k sa mi puteti da sfaturi.ok...deci..niciun baiat nu m-a putut cunoaste mai bn,asa cum sunt eu,cum ma cunosc prietenele mele,ci numai imaginea de "suprafata",aceea de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1633 din 3732
«   1 ... 1630   1631   1632   1633   1634   1635   1636 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare