Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Mai sunt virgina? din 27 dec 2008 21:26 de ExoticDream
Mai important in toata povestea asta mi se pare faptul ca el te-a lasat balta asa quasidezvirginata cum esti! Tie ti se pare esential daca mai esti virgina?!?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Onorurile omului din 27 dec 2008 21:02 de Listener
Treaba vine de la Azteci (codul preotilor si a ajuns pana la asiatici ..samurai,ken,shaolini etc..)
Titlul nu prea se exprima corect,mai de graba onoarea sufletului...omul este defapt o materie mai degraba aceste chestii le duci din ...
Re: Re: Sex, ciclu, sarcina..... din 27 dec 2008 20:59 de alexandra
nu stiu draga mea daca poti ramane insarcinata nu prea cred probabil atunci era ziua cand trebuia sa iti vina ciclul
Re: Re: Onorurile omului din 27 dec 2008 20:58 de Listener
pai chestia nu e facuta de mine,dar ca la niste porunci nu inseamna sa te tai (masochist).
Cat de intrecut se refera la fatalitism...si ma gandeam acolo ca frate atunci nu fac nimic si nu ma intrec..dar sensul era sa nu faci ceva sa nu stii ca ...
L-am cunoscut in aeroport.... din 27 dec 2008 19:59 de vaya
am cunoscut pe cineva in aeroport..ma intorceam acasa dupa terminarea vacantei..am stat de vb 1 ora jum pana a trebuit sa ne despartim..am facut schimb de telefoane si de atunci(cca 2 sapt)vb zilnic la tel cam 30 de min..avem f multe lucruri in ...
Re: Casatorie dupa despartire din 27 dec 2008 19:50 de Maslina
Sotul tau a fost ''brutal'' de onest cu tine.
Draga mea, barbatii nu sunt fideli, pentru ca asta este natura umana. Ei pot face sex cu alte femei, le adulmeca, le admira, le ating cu pasiune, dar nu se indragostesc de ele. Vor fi doar ''pastilutele ...
Re: Re: Mai sunt virgina? din 27 dec 2008 17:24 de mihaelaroxana
nu stiu cand imi vine menstruatia pentru ca nu o am regulata :( ,
el zice ca daca intra degetu atunci normal ca nu mai is virgina dar nu am rezistat sa il bagi aproape deloc :(
deci voi ziceti ca nu mai is virgina:(
nu mai is cu el ne am ...
Re: LCD vs PLASMA din 27 dec 2008 17:04 de DarkAngel
Depinde si de cate fonduri ai disponibile... dupa parerea mea nu merita sa iti iei un whide screen sa te uiti la televizor daca nu ai televiziune HD pentru ca formatul imaginii prin care transmit majoritatea televiziunilor este 4:3 dar whide screenul ...
un sfat din 27 dec 2008 13:53 de sal
fratuare mai bine te-ai documenta mai bine te-ai documenta mai bine la cea ce vei sa iei si pe urma.dar eu iti spun sa mai astp si daca o fi sa iei ceva mai bine da un ban si iei ceva mult mai sigur parerea mea.dar asta dupa 23 de anisori.faci ce ...
Re: Re: Ejaculare feminina? din 27 dec 2008 13:53 de pacpac
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2008 12:02 de nou
poate sa participe si unu ca mine care a inceput de curand sa joace counter????deci nu sunt prea bun..........
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/f din 27 dec 2008 06:28 de e ceva minun
Re: Onorurile omului din 27 dec 2008 05:31 de DarkAngel
NU sunt sfaturi rele dar cel putin pentru mine unele afirmatii de aici tind sa cred ca ar inclina o persoana sa devina masochista si sadica cu prorpria ei persoana ceea ce este in contradictoriu cu alta afirmatie mentionata de tine.Plus ca a nu te ...
Re: Re: Re: Masturbarea = pacat??? din 27 dec 2008 03:57 de simosimina
:)) da :))
Onorurile omului din 27 dec 2008 02:31 de Listener
Codul Onorurilor Omului
1.Incearca sa fii cat mai bun cu orice fiinta dinprejur,chiar sa o iubesti ca pe tine insuti.
2.Nu te lasa doborat de frica,emotie,invidie,duritate,frauda,fatalitism,violenta si dominare.
3.Incearca sa consideri orice ...
Re: Ejaculare feminina? din 26 dec 2008 21:16 de baby
asta am patit si eu si cunosc senzatiile.....daaaaar
am o intrebare........daca nu iesea lichidul din vagin...........atunci de unde iesea la tine?:huh:
nu e urina mai:`
nu are treaba....e o substanta ciudata.....e drept ca in timpul ...
Re: Re: din 26 dec 2008 19:06 de Dorian
EU SUNT IN ACEEASI SITUATIE !!!SAMI SPUI DACA AI AFLAT CVA!?
Re: Re: Masturbarea = pacat??? din 26 dec 2008 17:18 de pacpac
eu zic ca e pacat daca nu faci sex
Re: Re: Sotia mea nu accepta sexul oral! din 26 dec 2008 17:06 de simosimina
:)) Doamne iarasi scriu retardati/retardate pe acest forum? :))) Cred ca tocmai ai iesit de la spitalul de nebuni..ca altfel nu imi pot imagina cum sa scrii astfel de tampenii.... :lol::lol::lol: Mi-e mila sincer de tine...de psihicul tau..de ...
Re: Masturbarea = pacat??? din 26 dec 2008 17:02 de simosimina
:)) cam aiurea intrebarea:))
cred ca te referi la faza cu postul..eh..depinde acum de fiecare..eu nu rezist tentatiei de a face sex chiar si in post... Dar cum am spus depinde de fiecare...
Pagina 1636 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
69 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||