Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa il cuceresc...? din 26 dec 2008 15:02 de adela
[b]spunei ca il placi[/b]
Re: Re: Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 26 dec 2008 13:25 de andreea834u
in mod sigur e copy+paste dar ca sa ajungi pe acele site-uri si sa citesti asa aberatii trebuie sa fii putin cu capu'oricum chiar daca nu e adevarat e vreun vis erotic bolnav:wacko:
Re: ejaculare feminina? din 26 dec 2008 12:23 de pacpac
din ce am citit eu,stimularea punctului G iti da o senzatie ca si cand iti vine sa urinez dar e si foarte placatuta.daca contiunui cu stimularea,placerea este mai mare dar si senzatia ca iti vine sa urinezi,pana in momentul in care nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: fara sex oral nu se poate!! din 26 dec 2008 12:08 de pacpac
lol nu e mai uzat.daca stau 3 zile fara sex e par cum pune mana/gura pe ea sau ne sarutam,dar facand sex aproape zilnic,uneori si de 2-3 ori/zi sunt momente in care de la primul nr am nevoie de ajutor pt a o ridica.Sunt de 8 ani cu sotia si poate ...
Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 26 dec 2008 10:15 de Alinutza
cum sa fie o coliparie ??? Gandeste-te cum te-ai simtii u daca ai primi un mesaj???ai zice ce copilaroasa???si pana la urma chiar daca ar fii ceva copilarasesc dc va grabiti sa cresteti ???Sa spui noapte buna, sa ii pui muzica care ii place sa ii ...
Re: Re: Re: Re: fara sex oral nu se poate!! din 26 dec 2008 06:58 de SORIN28
Cam nasol pentru tine....daca de la 26ani deja nu mai poti.;)
Re: pt din 25 dec 2008 23:28 de Incepator
1. M-am speriat cand am vazut titlul .
2. Exista PM .
3. Inca nu fac, citesc manuale despre cum se fac , un tovarash le face si eu le administrez aduc oameni alea alea...
Sunt bun la negocieri, banere , reclama , comert, marketing..alea ...
Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati? din 25 dec 2008 23:14 de Listener
STR 8 Classic /// Yves Saint Laurent (sa fie fresh..dulce mi se pare de gay....)
si pe astea un jet de parfum de femeie (pentru seductie):devil:
Si cel mai important e protex (sapun) daca nu esti curat luna transpiratia face chiar si un ...
Re: BACul.... din 25 dec 2008 23:04 de Listener
Ce dai la BAC (materii) si ce facultate vrei sa faci ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pareri personale mai a din 25 dec 2008 21:33 de pacpac
asa auzisem si eu cand eram mic si toti incercau sa faca rost pana intr-un an cand la un revelion un baiat a murit si fata era in coma daca imi aduc bine aminte si in ziare,prin oras se zvonea ca ar fi luat ceva ce continea si praf dala.de atunci ...
Pentru Incepator din 25 dec 2008 21:05 de KaZaK
am citit in jurnalu tau(userul:Incepator) si scria intr-un comentariu ca mucesti la un site.Vreau sa te intreb:Tu te pricepi sa faci siteuri???si mai am nishte intrebari pe care pe care ti le pun daca te pricebi bine la caalculatoare.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti b din 25 dec 2008 16:25 de ExoticDream
Poate o fi de vina si "varsta", cum spunea cineva in alt topic, dar aproape ca ma pufneste rasul cand vad impresiile acelea de relatii, in care partenerii nu au incredere unul in celalalt, fiecare inseala cand si cum poate, timpul in care s-ar ...
Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet din 25 dec 2008 16:01 de ExoticDream
Sa recapitulam: intai ne dam misterioase; apoi, daca suntem cumva si frumoase, gata si baiatul/baietii prin preajma, daca nu, ne lasa prada misterului, asa-i?
La mine in clasa (speciala de mate) nu se aplica algoritmul asta, tema nu era o ...
Re: Re: Re: O mik intrebare :D din 25 dec 2008 15:54 de mira_printesa18
esti inca micutza..ai doar 15 ani dupa cum am socotit eu....mai ai rabdare..nicidecum nu il iubesti...esti atrasa...vezi sa nu faci o prostie pt ca mai incolo vei regreta...e naspa cand o faci la 15 ani si mai tarziu ai vrea ca sa nu o fi facut ...
Re: Fara sex oral nu pot avea erectie!! din 25 dec 2008 15:47 de ExoticDream
Partenerele de sex te atrag? :unsure::unsure::unsure:
Re: o mica problema din 25 dec 2008 01:27 de baby
poate e pur si simplu o reactie intre substantele voastre.
incearca sa il speli cu ceai de musetel ca am auzit ca e bun.......sau daca nu medic
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Cadouri de craciun pentru pers din 25 dec 2008 01:26 de baby
nimic !!!!!
si am fost cuminte doar:blink::blink:
:((:((:((
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 dec 2008 00:18 de CS-istul
hai organizeaz-o...eu sunt primu care ma inscriu......
Re: Re: Re: Re: Re: Cadouri de craciun pentru pers din 24 dec 2008 23:44 de vladbodan
traditionalele parfumuri, after shave , deodorant ... nu stiu de ce vreau sa fac misto de cadourile astea considerand ca le primesc pentru ca sunt jegos sau chestii de genul :lol::lol::lol: un vin care deja e la gunoi si o caciula dinaia de mos ...
Re: avort din 24 dec 2008 21:40 de nu doare de
Pagina 1637 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||