Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Masturbarea = pacat??? din 22 dec 2008 23:55 de stefanoski
Imi puneam si eu intrebarea asta acum cativa ani, cand aveam o oarecare credinta. De ceva timp insa, imi pun alte intrebari. Daca intr-adevar exista un Dumnezeu ( stiu, o sa sariti cu gura pe mine ca sunt ateu. nu sunt, doar am si eu nelamuririle ...
Re: Re: Relatie de prietenie sexe diferite din 22 dec 2008 23:29 de stefanoski
Nu cred ca se pune problema de a accepta sau nu. Pentru ca in momentul in care il/o pui sa aleaga, aveti o mare problema. In plus, daca ii sta in caracter sa insele, o va face ! indiferent ca accepti sau nu. Si daca nu o va face cu amicul/amica, va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete din 22 dec 2008 22:40 de Listener
Nu cred ca esxista fata care ,ai vrea himen :)) daca ar avea banii astia epilare laser (cea mai cautata) sani fese etc...
PS:Vezi ca exista ;) si nu are nici o operatie >:) ...si exista si fete normale nu cum zici tu mai sus ;)
Re: alunite din 22 dec 2008 22:26 de baby
da cu ce te incurca?:huh:
lasa-le mai acolo daca nu ai probleme cu ele.
:,:-*
Re: sa`l contactez?.... din 22 dec 2008 22:22 de baby
si eu zic sa il cauti.
si asa ce ai de pierdut?
macar daca il cauti si te refuza iti iei gandu de la el definitiv.......daca te vrea.....e perfect:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci p din 22 dec 2008 19:11 de micutza
da, chestia e ca si pe mine a inceput sa ma caute..dupa o luna de zile...ma suna..imi da sms-uri...
nu m-a cautat o luna de zile ..si ma cauta acum...
si mie mi-e greu sa il uit...inca il iubesc, dar totodata iubirea nu este de ajuns daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi i din 22 dec 2008 19:10 de vladbodan
si eu vorbeam la modul general , chiar nu-mi pasa daca ma inseala atata timp cat nu o vad eu , in povesti nu cred , deci , eu traiesc cu gandul ca e doar a mea si asta ma face sa ma simt fericit , nici eu nu am inselat , na , daca tot intram la ...
Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex din 22 dec 2008 15:57 de angela
Cred ca ar trebui sa fii recunoscator sotiei tale ca nu mimeaza orgasmul si ca a gasit o modalitate prin care sa se simta bine.Ai fi preferat sa mimeze sa iti spuna vai ce bine a fost, esti eroul meu, dar de fapt sa nu fii simtit nimic? E bine ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pareri personale mai ales din 22 dec 2008 14:43 de sibianul
nu vrea se explice nimeni si ce e cu praful ala? adica ce afce?? sau ce ati auzit voi ca face?
Re: Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex din 22 dec 2008 14:22 de vera_mary88
si eu fac la fel nu pot ajunge la orgasm vaginal doar daca ma stimulez eu....am avut o data orgasm vaginal si a fost foarte slab deci ala in care eu ma stimulez e de n ori mai puternic...relax mai sunt si femei care ajung asa la orgasm si ...
Alunite in jurul penisului din 22 dec 2008 13:56 de mitzu_96
buna...am si yo o problema am cam 2 alunite in jurul penisului...p partea stanga...si nuj c sa fac cu ele...ma gandesc ca poate influenta sexul..:D...nuj c sa fac cu ele sa l scot sau nu...si me cam rushine sa ma duc la doctcorr si sai arat ...
Re: buna din 22 dec 2008 13:55 de sibianul
paote vede vreun gay nr tau de tel :)
si vrea sa te dezvirgineze:):devil:
Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`! din 22 dec 2008 13:36 de angela
De vreme ce esti asa disperata si devoratoare de una bucata bou, pardon barbat care la un moment dat o sa te paraseasca, pentru ca am mai spus-o si o repet pe acest site: PRIMUL NU E SI ULTIMUL!!!!:ok: ce mai astepti draga ...
Re: Relatie de prietenie sexe diferite din 22 dec 2008 13:28 de angela
Mda..si am avut o relatie de prietenie de aproape 6 ani cu un baiat. Ne intelegem super, rezultatul? Suntem impreuna ca prieteni si iubiti, si merge totul ok.Si cred ca daca ne-am certa ca iubiti, prieteni tot am ramane.:ok: Orice prietenie ...
Re: Pus la incercare din 22 dec 2008 11:26 de mihaelaroxana
Nu are rost sa il pui la incercare ,ca daca se afla iese foarte urat , mai bine ai incredere in el ,daca nu exista incredere nu exista nimic
Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`! din 22 dec 2008 11:06 de mihaelaroxana
Eu iti zic sa nu te grabesti 1 luna e foarte putin ,stiu esti ca si mine probabil pui repede suflet ,ai grija sa nu iesi ranita:( ,
uite inainte si eu am avut pe unu si dupa 3 saptamani m a vrajit m a zapacit de cap deja simteam ca il iubesc , ...
Re: Re: Prietena mea a inceput sa se gandeasca la din 22 dec 2008 10:59 de mihaelaroxana
Incearca sa vorbesti cu ea ,sa o intrebi ce anume vrea ,ca daca se gandeste si vorbeste mereu de fostu ,relatia voastra nu o sa prea mearga sincer ,stiu 5 ani se uita greu dar alti de despart dupa 20 de ani de casatorie deci? deci cel mai bine ...
Re: Re: Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie? din 22 dec 2008 10:51 de mihaelaroxana
Daca esti virgina la 17 ani nu trebuie sa te simiti o ciudata ,e normal nu ai intalnit persoana potrivita , doar nu o sa te arunci in primul venit?eii tu chiar crezi ca toate prietenele tale nu mai sunt virgine ,poate majoritatea is virgine si sa ...
Mai sunt virgina? din 22 dec 2008 10:26 de mihaelaroxana
buna ,as dori va rog frumos sa imi raspundeti la cateva intrebari va rog mult ,
eu si prietenu meu am incercat aseara sa facem dragoste ,eu fiind virgina ,
el a zis ca a intrat doar putin in mine pentru ca eu nu am mai putut de durere si i am ...
Intalnirea de la magazin.... din 22 dec 2008 10:22 de zapa
imi place un baiat...mult de tot..ne intalnim destul de des pe strada..dar ce a fost mai insemnat..o intalnire in magazinul de unde fac cumparaturi pt casa si era si el acolo..era la rand la casa..dupa ce am intrat si l-am vazut, mi-am continuat ...
Pagina 1640 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||