Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Masturbarea = pacat???

din 22 dec 2008 23:55 de stefanoski

Imi puneam si eu intrebarea asta acum cativa ani, cand aveam o oarecare credinta. De ceva timp insa, imi pun alte intrebari. Daca intr-adevar exista un Dumnezeu ( stiu, o sa sariti cu gura pe mine ca sunt ateu. nu sunt, doar am si eu nelamuririle ...

Re: Re: Relatie de prietenie sexe diferite

din 22 dec 2008 23:29 de stefanoski

Nu cred ca se pune problema de a accepta sau nu. Pentru ca in momentul in care il/o pui sa aleaga, aveti o mare problema. In plus, daca ii sta in caracter sa insele, o va face ! indiferent ca accepti sau nu. Si daca nu o va face cu amicul/amica, va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete

din 22 dec 2008 22:40 de Listener

Nu cred ca esxista fata care ,ai vrea himen :)) daca ar avea banii astia epilare laser (cea mai cautata) sani fese etc... PS:Vezi ca exista ;) si nu are nici o operatie >:) ...si exista si fete normale nu cum zici tu mai sus ;)

Re: alunite

din 22 dec 2008 22:26 de baby

da cu ce te incurca?:huh: lasa-le mai acolo daca nu ai probleme cu ele. :,:-*

Re: sa`l contactez?....

din 22 dec 2008 22:22 de baby

si eu zic sa il cauti. si asa ce ai de pierdut? macar daca il cauti si te refuza iti iei gandu de la el definitiv.......daca te vrea.....e perfect:lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci p

din 22 dec 2008 19:11 de micutza

da, chestia e ca si pe mine a inceput sa ma caute..dupa o luna de zile...ma suna..imi da sms-uri... nu m-a cautat o luna de zile ..si ma cauta acum... si mie mi-e greu sa il uit...inca il iubesc, dar totodata iubirea nu este de ajuns daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi i

din 22 dec 2008 19:10 de vladbodan

si eu vorbeam la modul general , chiar nu-mi pasa daca ma inseala atata timp cat nu o vad eu , in povesti nu cred , deci , eu traiesc cu gandul ca e doar a mea si asta ma face sa ma simt fericit , nici eu nu am inselat , na , daca tot intram la ...

Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex

din 22 dec 2008 15:57 de angela

Cred ca ar trebui sa fii recunoscator sotiei tale ca nu mimeaza orgasmul si ca a gasit o modalitate prin care sa se simta bine.Ai fi preferat sa mimeze sa iti spuna vai ce bine a fost, esti eroul meu, dar de fapt sa nu fii simtit nimic? E bine ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pareri personale mai ales

din 22 dec 2008 14:43 de sibianul

nu vrea se explice nimeni si ce e cu praful ala? adica ce afce?? sau ce ati auzit voi ca face?

Re: Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex

din 22 dec 2008 14:22 de vera_mary88

si eu fac la fel nu pot ajunge la orgasm vaginal doar daca ma stimulez eu....am avut o data orgasm vaginal si a fost foarte slab deci ala in care eu ma stimulez e de n ori mai puternic...relax mai sunt si femei care ajung asa la orgasm si ...

Alunite in jurul penisului

din 22 dec 2008 13:56 de mitzu_96

buna...am si yo o problema am cam 2 alunite in jurul penisului...p partea stanga...si nuj c sa fac cu ele...ma gandesc ca poate influenta sexul..:D...nuj c sa fac cu ele sa l scot sau nu...si me cam rushine sa ma duc la doctcorr si sai arat ...

Re: buna

din 22 dec 2008 13:55 de sibianul

paote vede vreun gay nr tau de tel :) si vrea sa te dezvirgineze:):devil:

Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`!

din 22 dec 2008 13:36 de angela

De vreme ce esti asa disperata si devoratoare de una bucata bou, pardon barbat care la un moment dat o sa te paraseasca, pentru ca am mai spus-o si o repet pe acest site: PRIMUL NU E SI ULTIMUL!!!!:ok: ce mai astepti draga ...

Re: Relatie de prietenie sexe diferite

din 22 dec 2008 13:28 de angela

Mda..si am avut o relatie de prietenie de aproape 6 ani cu un baiat. Ne intelegem super, rezultatul? Suntem impreuna ca prieteni si iubiti, si merge totul ok.Si cred ca daca ne-am certa ca iubiti, prieteni tot am ramane.:ok: Orice prietenie ...

Re: Pus la incercare

din 22 dec 2008 11:26 de mihaelaroxana

Nu are rost sa il pui la incercare ,ca daca se afla iese foarte urat , mai bine ai incredere in el ,daca nu exista incredere nu exista nimic

Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`!

din 22 dec 2008 11:06 de mihaelaroxana

Eu iti zic sa nu te grabesti 1 luna e foarte putin ,stiu esti ca si mine probabil pui repede suflet ,ai grija sa nu iesi ranita:( , uite inainte si eu am avut pe unu si dupa 3 saptamani m a vrajit m a zapacit de cap deja simteam ca il iubesc , ...

Re: Re: Prietena mea a inceput sa se gandeasca la

din 22 dec 2008 10:59 de mihaelaroxana

Incearca sa vorbesti cu ea ,sa o intrebi ce anume vrea ,ca daca se gandeste si vorbeste mereu de fostu ,relatia voastra nu o sa prea mearga sincer ,stiu 5 ani se uita greu dar alti de despart dupa 20 de ani de casatorie deci? deci cel mai bine ...

Re: Re: Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie?

din 22 dec 2008 10:51 de mihaelaroxana

Daca esti virgina la 17 ani nu trebuie sa te simiti o ciudata ,e normal nu ai intalnit persoana potrivita , doar nu o sa te arunci in primul venit?eii tu chiar crezi ca toate prietenele tale nu mai sunt virgine ,poate majoritatea is virgine si sa ...

Mai sunt virgina?

din 22 dec 2008 10:26 de mihaelaroxana

buna ,as dori va rog frumos sa imi raspundeti la cateva intrebari va rog mult , eu si prietenu meu am incercat aseara sa facem dragoste ,eu fiind virgina , el a zis ca a intrat doar putin in mine pentru ca eu nu am mai putut de durere si i am ...

Intalnirea de la magazin....

din 22 dec 2008 10:22 de zapa

imi place un baiat...mult de tot..ne intalnim destul de des pe strada..dar ce a fost mai insemnat..o intalnire in magazinul de unde fac cumparaturi pt casa si era si el acolo..era la rand la casa..dupa ce am intrat si l-am vazut, mi-am continuat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1640 din 3732
«   1 ... 1637   1638   1639   1640   1641   1642   1643 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare