Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Vreau mai mult decat o privire din 20 dec 2008 15:54 de baby
vaaaai Teo...sa inteleaga mama k esti frumushel huh?:lol:
dragule si eu ma uit dupa baieti frumosi....doar ma uit...si sunt si care se uita dupa mine si trantesc o replica de agatat de 2 lei care ma lasa rece.
incearca sa fii ...
Re: Prima data..... joc cu degetele, sangerare.... din 20 dec 2008 14:48 de andreea petr
Pai prima oara io curs sange deoarece iai rupt himenul:blink: Si acel lucru a duruto fiindca si himenul este legat de corp...normal daca iai bagat doar un singur deget nu trebuia sa se dezvirgineze imd. da asta inseamna ca are himenul slab
.A doua ...
Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`! din 20 dec 2008 14:15 de baby
eu atat zic....sunt baieti atat de priceputi care te vrajesc asa de usor si te fac sa te indragostesti ca proasta......iar unicul lor scop e sa te .....
eu zic sa mai lasi timpul sa treaca....nu are rost sa te grabesti.macar sa vezi ce ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV din 20 dec 2008 12:25 de jucatorul
de unde ai luat crackul de la Avalon.....ca l-am cautat si eu sii nu l-am gasit.........:(
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 20 dec 2008 11:43 de dokser
Ce se intampla daca se rupe partial ? Chestia este ca mie mi s-a rupt acum 3 saptamani, dar inca mai sangereaza si acum din cand in cand ? Cred, deci, ca s-a rupt partial....In cat timp ar trebui sa se vindece ? Ce ar trebui sa fac ? Un doctor mi-a ...
Re: Masturbarea = pacat??? din 20 dec 2008 10:22 de puiu
--din punct de vedere religios da e pacat nu numai acuma ci in totdeauna,la spovedanie trebuie marturisit.-sa-ti zic sa nu mai faci,nu indraznesc stiu ca e greu sa nu mai faci tu sau ori care, asa facem fiecare cum vrem.Daca sintem in acest ...
Re: Re: Un penis jucaus!!! din 20 dec 2008 10:15 de vera_mary88
cred ca Baby a spus tot ce trebuia spus...:ok:
Nu tre sa i-o dai mai repede nu toate fetele is la fel nu la toate le place sa le-o dai tare...na...ca sa zic pe limba ta...uneori te exciti si de la miscari lente...pentru ca prelungesc ...
Re: Masturbarea = pacat??? din 20 dec 2008 10:10 de vera_mary88
Dupa Biserica e considerat pacat si daca o faci tot timpul...si da mai ales in post e pacat...acu depinde de tine daca esti un impatimit al regulilor bisericesti....:-`
Re: Cadouri de craciun pentru persoana iubita din 20 dec 2008 02:29 de ExoticDream
Partea substantiala a cadoului sa fie ceva util sau ceva ce si-a dorit sa cumpere de mult timp (trebuie sa stii sau sa intrebi ce anume, este mult mai bine sa daruiesti un lucru folositor in loc de prostie care sigur ar dezamagi-o). Daca este ...
Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 20 dec 2008 02:11 de ExoticDream
Mai sunt, mai sunt, si mai mici, si mai mari, si nu, nu toate sunt disperat de urate (asta-i pentru valentine)!
:-`:-`:-`
Masturbarea = pacat??? din 20 dec 2008 01:30 de nedumerit
e considerat pacat daca un baiat se masturbeaza acum inainte de sarbatorile de iarna????
Re: Cadouri de craciun pentru persoana iubita din 20 dec 2008 01:27 de femme
Eu zic sa fii original: de exemplu fa o felicitare mare cu un colaj cu poze de-ale voastre sau ofera-i un animalut de companie, daca ii plac... Tu stii ce gusturi are ea, dar pune-ti imaginatia la contributie si ofera-i ceva ce stii ca i-ar ...
Re: mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 20 dec 2008 01:18 de femme
Da, mai sunt!!:ok: Dar nu inteleg cum te-ar ajuta pe tine sa stii daca mai sunt sau nu!!?:blink:
Re: Menstruatie intarziata, cauze ? din 20 dec 2008 01:11 de femme
Sincer imi pare rau pentru tine si prietena ta!! Eu nu am trecut personal prin asa ceva, dar e posibil ca, cauza sa fie tratamentul luat pentru raceala. Eu nu sunt medic, asa ca cel mai bine e sa vada un doctor. Intr-adevar, sistemul ...
Re: mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 20 dec 2008 00:09 de Dunno
Da , da , da ... O sa ramai surprins dar sunt si la 30 unele :wacko:
Re: Cadouri de craciun pentru persoana iubita din 20 dec 2008 00:08 de Dunno
Pai asta denota cat de mult iti cunosti prietena. Poarta chestia respectiva un timp de ochii tai si pe urma cum ai zis o arunca in sertar pentru ca nu-i place . Daca ii place o poarta in continuare . La fel si cu animalul de plus , ii ...
Re: Analizele de sange arata ca nu mai sunt virgin din 19 dec 2008 23:41 de bad_girl
mai bine o asculti pe mama ta :D
Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la 15? din 19 dec 2008 23:36 de batarflayomida
eu sunt vigin si ma intreb daca mai sunt fete de varsta mea sau macar cu vre-o 4 ani mai mici care sa fie virgine?:(:((?)(?)(?)(?)
Menstruatie intarziata, cauze ? din 19 dec 2008 23:32 de Nym
Buna, postez in numele prietenei mele pentru ca imi fac griji pentru ea si vreau sa aflu anumite lucruri. Acum cateva luni prietena mea a inceput un tratament pentru o raceala nasoala la ovare. A terminat tratamentul nu a mai avut dureri/probleme ...
Cadouri de Craciun pentru persoana iubita din 19 dec 2008 23:17 de MosCraciun
Salutari de sarbatori al taota lumea as putea spune :ok:
hai sa trecem la subiect...deci...ca in fiecare an...vin sarbatorile de craciun si ..odata cu aceste sarbatori trebuie sa ii facem cadou persoanei iubite ceva frumos si mai special..dar..nu am ...
Pagina 1643 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||