Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cat de eficient este Logest?

din 19 dec 2008 22:24 de alina

Intrebare: ejacularea lui poate sa fie total interna, fara nicio problema daca folosesti Logest sau nu? Mai ales ca are un numar redus de hormoni... Multumesc:wacko:

Re: Analizele de sange arata ca nu mai sunt virgin

din 19 dec 2008 22:08 de AnoNimus

LOL ! In primul rand ca nu ti-ai spus varsta reala.Eu cred ca ai sub 14.... In al doilea rand daca ar fi sa nu mai fii virgina.... CONDITIE INDEPLINITA ! Iti mai ramane chestia de moralitate! Vorbesc foarte serios , si este foarte ...

Re: Un penis jucaus!!!

din 19 dec 2008 22:05 de baby

sa faca piruete,sa stea in cap,sa faca spagatu,sa faca tumbe etc mai nu jucaus in sensu ca ii poate tine locul cu usurinta unei papusi:` e vorba ca "obiectul muncii" trebuie miscat in asa fel incat peretii vaginului sa simta placere nu doar ...

Re: Re: Re: Big problem !!!

din 19 dec 2008 21:11 de 1337

Nu poate sa ma ajute nimeni ? Chiar si asa cu aceasta usturime , dupa ce o sa imi incep viata sexuala o sa ma mai usture ? Daca ma doare doar atunci pe moment nu e problema ; trece ca e vremea rece :D. O sa fiu cateva zile plecat si nu o sa mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insal

din 19 dec 2008 20:48 de femme

Daca pleci mereu de la premisa " oricum ma va insela o data" de ce mai incepi o relatie??(?) (nu e vorba despre tine aici, ci general vorbind) Nu mai bine iti traiesti frumos relatia si vezi apoi ce se intampla: daca te va insela sau nu. Ca ...

Re: Sex la menstruatie

din 19 dec 2008 20:30 de femme

Daca poti ramane insarcinata? Nu prea cred!! In schimb, poti lua foarte usor boli cu transmitere sexuala in perioada asta, mai ales ca nu folosti prezervativul. Doar tu stii cat de bine iti cunosti partenerul.:unsure: Eu zic sa nu renuntati ...

Re: Un penis jucaus!!!

din 19 dec 2008 20:20 de unu'

asta ma intrebam si eu cand citesc comentarii de genul: nu conteaza marimea penisului,daca sti sa-l folosesti.Pai si cum trebuie folosit??trebuie sa dai mai rapid la "b*ci"?sau cum ??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 dec 2008 20:19 de femme

Daca tu ai inteles din mesjul meu ca doar baietii trebuie sa nu fie falsi, tin sa dezmint!!:rolleyes: Falsitatea nu face bine nimanui, asa ca, intr-o relatie, de orice fel, amandoi trebuie sa fie foarte " ei insisi". Altfel, pana la urma, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV

din 19 dec 2008 19:28 de Fonseca GTA

am jucat de la EA urmatoarele:Fifa 1995,1999,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,apoi la fifa 2008 nu am sesizat mar schimbarii fata de 2007 si am last-o mai moale(am jucat vreo 5 mciuri),iar fifa 09 am jucat decat 2meciuri,Euro 2000,2004,Champions ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi i

din 19 dec 2008 18:27 de stefanoski

Intotdeauna mi-a placut cum gandesti :rolleyes:

Re: Sex la menstruatie

din 19 dec 2008 16:53 de baby

si eu am facut o in zilele alea....e putin cam aiurea daca iti curge sange... ultima data cand am facut sex si aveam menstruatie....cu toate ca era pe terminate am observat ca a inceput sa curga mai mult. prefer sa mai astept cateva zile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insal

din 19 dec 2008 16:48 de baby

nu toate inseala. eu nu am inselat....abia dupa ce m-am despartit am iesit cu altul.... ce rost are sa insel ? mai bine daca nu ne intelegem ne despartim.....ne culcam cu cine vrem si ...asta e:lol::lol::lol: nu cred ca toti barbatii sau ...

Re: Re: Re: Re: Cat a durat prima partida de sex?

din 19 dec 2008 16:39 de DarkAngel

Nu conteaza cat dureaza ci conteaza cum te simti! Daca te pui sa numeri secundele probabil nu vei ajunge la minute. Important este cum se simt cele doua persoane implicate in actiunea respectiva. Daca ar dura o ora iar fetei nu i-ar placea.. ti-a ...

Re: Re: sex la menstruatie

din 19 dec 2008 10:01 de vera_mary88

Mai da tie iti place sa faci cand esti pe rosu? :x Nu stiu da eu una nu prea simt mare lucru is atatea lichide plus sange bleah...si nici orgamsele nu is tari..eu fac inainte si dupa in rest pauza...da eu iau anitconceptionale...e mai sigur ...

Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`!

din 19 dec 2008 04:54 de DarkAngel

F bine am o intrebare pentru tine... esti cu el de o luna....de cat timp il cunosti? De cate ori te-ai intalnit cu el in luna asta de cand esti cu el ? Esti sigura ca ceea ce simtiti tu este iubire (nu zic ca nu se poate dar 1 luna... ? ) Poate ceea ...

Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele

din 19 dec 2008 02:55 de Oaca

Fratee e ca si cum ai intreba "Iubitul meu e Streaper...oare se da la altele?" :lol: normal ca da toti inseala...daca nu nu fizic psihic si tot ia "traso" la unu sau una...(in gand):lol:glumesc...:heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV

din 19 dec 2008 02:23 de Listener

Eu cu jocuri am lucrat prin cls a 7-a la stiu ca in timpul scolii dupa ce scapam de la scoala stateam la Level si faceam diferite comentarii si tips&tricuri la jocurile Rpg Shootere gen Half-Life doom si la Gta 3 pe vremea aceea multe jocuri erau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vre

din 19 dec 2008 01:34 de Oaca

Scumpa mea nu te supara...dar daca tu intervii in relatia celor doi si sa ziceam sa vei obtine ceea ce cauti fata cu care a fost nu v-a misca nimic...:pirate:iubire cu el veci nu ai sa ai:blink:parerea mea:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV

din 19 dec 2008 00:32 de Listener

Nu prea ai inteles nimic nu ma refeream la gameplayu GTA4 ci la constructia lui "plin de buguri" Cat de grafica vorbim de un Dx10 pe shader 4.0 ...Daca ma iei cu grafici joaca Crysis la maximum si peorma mai discutam noi de GTA --este de nivel ...

Re: sex la menstruatie

din 18 dec 2008 23:49 de vladbodan

pai daca a terminat afara tu care crezi ca sunt sansele? normal ca nu astaaaaa in cazul in care el nu e supermen si are supersperme care zboara si ele

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1644 din 3732
«   1 ... 1641   1642   1643   1644   1645   1646   1647 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare