Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: sex neprotejat/perioada fertila din 17 dec 2008 15:45 de rapboy
mda..si cei de facut? :| dami niste sfaturi
stiam de substanta de inainte de ejaculare, stiu ca contine cam in jur de 40.000 de spermatuzoizi si ca mai toata lumea practica metoda asta a intreruptului si nu pateste nimica.
la ginecolog nam mai ...
Re: Re: o intrebare.. din 17 dec 2008 15:30 de HXXXXXXNN
Zi-mi daca atunci cand esti cu toti fac misto unii de altii(fara sa te bage in seama)...daca da inseamna ca te plac si incearca sa te impresioneze
Re: sex neprotejat/perioada fertila din 17 dec 2008 15:04 de femme
Fara suparare, dar ar trebui sa citesti mai mult despre sex inainte sa te apuci de "sporturi extreme"!! In cazul in care nu stiai, si inainte de ejaculare, penisul elimina o substanta numita popular "picaturile placerii", si care contine ...
Re: Re: Re: cum pot sa treci peste o despartire? din 17 dec 2008 14:50 de femme
Cum sa te desparti de el, la varsta asta prin sms?:blink: Ai incercat sa vorbesti cu el, fata in fata, sa afli si parerea lui? El a incercat sa te caute dupa incident, sa-ti ceara iertare? Daca nu a facut-o inseamna ca, faptul ca l-ai ...
Re: Novynette din 17 dec 2008 13:15 de Monik
Eu iau Novynette de 4 luni si ma simt bine,cu exceptia ultmei luni cand am avut dureri usoare de sani.Va rog,daca aveti idee,cat timp ar trebui sa nu mai iau contraceptive daca doresc o sarcina?Afecteaza organismul daca iau 1-2 ani contraceptivele? ...
Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 17 dec 2008 12:53 de Incepator
***** cu remarci de astea..eu bag milioane in tratamente si tu vii si imi spui niste aberati ide astea ?
***** !
Dupa ce ai acea explozie ... si vei avea multe , mult prea multe, ele se vor retrage, dar nu vor disparea...
Vor pleca treptat ...
Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 17 dec 2008 12:46 de adelina
prostii daca ai o igiena buna si mananci corect sa vezi cum ai tenul de invidiat
Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie? din 17 dec 2008 10:21 de Incepator
@Moon_Shadow
Felicitari, esti de-a mea .
Virginitatea inseamna puritate, eh si o oarecare lipsa de experienta .
De ce sa dai virginitatea pe niste pareri de-ale asa zisi prieteni/amici, cand pot sa o dai prntru un baiat pentru a-i arataca ai ...
Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 17 dec 2008 10:06 de anturika
aaaa in plus..."sex salbatic" nu prea aveam unde sa facem....pt. el statea cu mama lui..si nu vrea ne puteam desfasura..cand aveam ocazia faceam..asa ca nu cred ca asta ar fi fost motivul adevarat..daca si el vroia sau isi dorea se putea rezolva ...
Re: Re: Re: cum pot sa treci peste o despartire? din 17 dec 2008 09:52 de vera_mary88
hmm cred ca la varsta asta te gandeai/va gandeati sa va casatoriti...nu stiu cat de tare te-as jignit si cum....de aia depinde daca merita sa te intorci la el sau nu....oricum in perioada asta fa tot posibilul sa nu fii singura iesi cu ...
Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 17 dec 2008 09:44 de anturika
in unele puncte sunt de accord cu tine...dar ce puteam face eu daca el nu vorbea..nu spunea ce vrea indiferent de situatie..trebuie sa-l trag de limba sa-mi spuna ce are...sau ce vrea...iar chestia cu "sexul salbatic" chiar eram dispusa sa-l ...
Re: Re: Re: Re: Veteranilor din 17 dec 2008 03:24 de DarkAngel
Mda dar de multe ori mistourile nu ii invata ceea ce au gresit, deoarece unii cand vad gluma li se ingusteaza campul vizual se supara si nu mai pricep nimic si tot o prostie or sa faca pana la urma.. si daca vrem sa le deschidem ochii zic sa o lasam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ne nastem oameni sau devenim o din 17 dec 2008 03:14 de DarkAngel
Da... dar omul in cea mai mare parte este ceea ce este atata timp cat traieste intr-o societate si are anumite comportamente (zic om din punct de vedere intelectual emotional)
Fizic toti ne nastem oameni in esnta si comportamentul nostru unii suntem ...
Re: Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie? din 17 dec 2008 03:05 de DarkAngel
Nu este nimic rau in chestia asta si nici ciudat.
Ciudat li se pare lor pentru ca nu sunt obisnuiti si nu cred ca ei cunosc atatea fete la varsta ta care sa fie virgine.
Ar fi ciudat daca tu la 18 ani vrei sa-ti pierzi virginitatea doar pt ca ai ...
Re: Efectele rele ale masturbarii? din 17 dec 2008 03:03 de Listener
Sa te iau asa
1Ce este masturbatul = are chiar o istorie...vorbim de evul mediu si chiar si epoci anterioare...a fost folosit ca o protectie contra femeii(stim din istorie ca femeia pe acele vremuri era considerata,"pagana" (erau condamnate ...
Re: S.O.S-despartire...sau nu? din 17 dec 2008 02:57 de DarkAngel
Nu e ok deloc ceea ce a facut dar daca asta este singurul antecedent si el de felul lui nu bea si nu face treburi de genu si chiar tine la tine singura chestie care ar trebui sa o discuti cu el este de ce nu ti-a spus el ce a facut ? si in functie de ...
Re: Lipsa de experienta din 17 dec 2008 02:28 de Listener
Nu exista lipsa de experienta decat curaj si vointa poti fi la prima intalnire,ba chiar la primul contact sexual mai bun decat la altele care vor veni...
De ras nu ai ce pierde daca stai cu teama in casa , si nu misti gura o sa cazi daca faci ...
Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie? din 17 dec 2008 02:11 de Moon_Shadow
Sorry pentru inca un post...dar am uitat sa adaug ceva...ce as vrea sa ii intreb pe baieti.Majoritatea baietilor ma admira pentru chestia asta...alti cam dau din cap cand aud ca prefer sa astept pana la 18 ani.Vreau sa vad si parerea voastra.
Virgina la 17 ani.Ciudatenie? din 17 dec 2008 02:08 de Moon_Shadow
Bun...topicul meu o sa vi se para ciudat.Parca presimt chestii de genu "ce mai vrea si pustoaica asta?".Am o nelamurire...daca pot sa o numesc asa.Am aproape 17 ani...si sunt virgina.In comparatie cu alte fete de varsta mea...eu nu ma gandesc la ...
Re: Oare penisul meu este destul de mare? din 17 dec 2008 00:28 de jonny
Tu or ne minti ori chiar ejti dotat...B)
Pagina 1647 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||