Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

da

din 16 dec 2008 23:59 de psapp

Da...stiu din surse sigure.ca s-a intamplat isi aminteste si el.nu-si mai aminteste cum:(...off...daca ar fi fost mai usor nici nu ma uitam in urma...but i just can't:((

Re: Am 20 ani si sunt virgin

din 16 dec 2008 22:55 de Listener

Mare chestie .. comparand pe altii care o fac de la 12 anisori..stiu ce ai in cap..(Nu am fadcut secs sunt ratat)..dar iti garantez eu ca nu este asa ;) Sa iti zic ceva puneti o data intrebarea cum e sa faci sex,ocupa-te de idee si ...

Re: Cosuri pe penis????

din 16 dec 2008 22:41 de rubik

salut sunt baiat si am 17 ani si ma intreb daca"bubitzele"tale sunt pe capul penisului pentru ca asa ceva am si eu si chiar ma intreb ce este:-??adica fac sex de 5 luni[in iulie incepui]cu partenera stabila si prezervative bune!deci vreo boala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rositul la fata

din 16 dec 2008 22:01 de Listener

Este de la presiunea pe care ti-o faci in psihic ..emotie ca o sa zici ceva gresit sau facut si asta i-ti vine tot in cap ... incearca sa ai mai multa incredere in tine sa nu te sperii ca nu se intampla nimic..stii ce sa faci daca zici o prostie ...

Re: Re: Re: Nici o fata nu vrea sa fie cu mine!

din 16 dec 2008 21:27 de HXXXXXNN

In primu rand faptul ca ai postat asa ceva dovedeste lipsa de incredere...care-i problema...zi-mi te rog cati oameni de la cei mai frumosi pana la cei mai urati(sufleteste sau trupeste) ai vazut fara prietene;)...ai incredere..ai grija de aspect si ...

Re: S.O.S-despartire...sau nu?

din 16 dec 2008 21:06 de femme

Imi pare rau pentru tine!!:(Faptul ca era beat nu scuza gestul lui. Daca tu te-ai gandit bine cand ai luat decizia de a termina cu el, nu ai de ce sa te razgandesti. Insa daca tu crezi ca ai putea trece peste incident, ar trebui sa vorbesti cu ...

Re: Re: cum pot sa treci peste o despartire?

din 16 dec 2008 18:27 de mikutza

cred ca e normal... m-am implicat mult in relatia asta, de am ajuns sa imi fac nervi. are 29 de ani...si crede-ma ca am avut multe discutii contradictorii tocmai ptr ca facea niste greseli infantile. eu am tot 29 de ani...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregulat

din 16 dec 2008 16:52 de femme

Cu mama ta ai vorbit? Ai intrebat-o cum a fost in cazul ei? Esti sigura ca anul trecut ti-a venit? Dupa ce iti apare prima data, poate sa treaca un timp (2-3 luni) pana sa iti vina a doua oara, dar un an e destul de mult! Si inca o intrebare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Teribilism adolescentin

din 16 dec 2008 16:18 de femme

Bravo!!:flowers::flowers::flowers: asa gandire mai zic si eu!!:)

Re: Re: Re: Re: Re: Teribilism adolescentin

din 16 dec 2008 16:14 de vladbodan

toti baietii uneori stau si se intreaba : ma cum naiba e posibil ca eu care am 15-16 stau cu fete de varsta mea pentru ca asta e alegerea mea ... siiiiiiii ... fete care aleg sa stea cu barbati peste 20 de ani ... copile care au tot 15-16 ani , de ...

Re: cum pot sa treci peste o despartire?

din 16 dec 2008 16:11 de femme

Daca si acum el vrea sa-l cauti tu, dupa ce el a gresit, inseamna ca e imatur si orgolois, sau ca nu-i pasa de tine. Scuza-ma, dar asta e adevarul!!:( Dupa cum relatezi tu, se pare ca tu ai fost cea care a mentinut relatia asta, el doar s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregulat

din 16 dec 2008 15:50 de hanu ana

am 10 ani si mia venit odata cicul la 9 adik anu trecut ..... si nu mia mai venit ...... o colega mia spus ca daca ai cosuri pe fata o sa-ti vina mai repede e adevarat ???? :ermm:

Re: Monitor LCD si o problema

din 16 dec 2008 15:22 de tot eu

daca stiam iti raspundeam........

Re: Re: Re: Re: Re: e posibil sa raman insarcinata

din 16 dec 2008 14:51 de ByAnK ShInE

daca si`a dat drumul adanc in vagin potzi ramane insarcinata...

Re: Re: Re: Sunt plictisitor!

din 16 dec 2008 13:34 de vladbodan

invata sa sochezi oameni O:) iluzii , "magie", trucuri , chestii care a doua zi cand le areti oamenilor , vor vrea sa le vada si maine si vor veni la tine , mai omule hai arata-mi iara trucul ala ca imi place mult , desigur aici trebuie sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 dec 2008 13:33 de elementx

cica daca porti ceva rosu(o haina, o esarfa etc.) esti ferit de deochi... :,

Re: Re: Sunt plictisitor!

din 16 dec 2008 12:07 de Tovarasul_tau_costel

Pai pe langa faptul ca din toti oamenii pe care ii cunosc pt mai putin de un sfert glumele mele sunt bune,nici la discutiile mai serioase nu prea am noroc,chiar dak e o conversatie pe tema serioasa fac eu cum fac si tot plictisesc pe cineva,mi se ...

Re: Re: Re: Re: Teribilism adolescentin

din 16 dec 2008 03:17 de femme

@vladbodan,tu de ce crezi ca niste domnisoare de 15 ani,cu profile pe hi5 si tinute sexy,ar petrece revelionul alaturi de niste baieti(baieti in primul rand)? Mai ales ca toata chestia se desfasoara fara vreun adult in preajma,iar locul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 dec 2008 02:51 de femme

Nimeni nu spune ca nu ar sta decat cu barbatul perfect:p, dar intrebarea era cum am dorii noi sa fie! Defectele fac parte din unicitatea unei persoane, la fel si calitatile, iar, sincer, perfectiunea plictiseste! Asa ca noi vrem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 dec 2008 23:40 de simosimina

Aurul nu e indicat din prima ca cercel...dar acum e alegerea ta..il puteai schimba si pe parcurs.. Ti-am zis..eu am scapat cu tinctura de iod..De 2 luni nu mai am nimic..e perfect buricul meu..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1648 din 3732
«   1 ... 1645   1646   1647   1648   1649   1650   1651 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare