Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti???

din 14 dec 2008 18:55 de ursaru

Gandeste-te k niciodata nu o sa mai fie la fel daca te impaci cu el.

Re: Re: Anticonceptionale Desorelle si ejacularea

din 14 dec 2008 15:17 de laura

cand e mai bine sa iei anticonceptionalele seara ? dimineata? are vreo importanta ? sau au un efect mai mai daca le iei intr-o anumita perioada a zilei ?

Re: Re: Re: Re: Re: un mic ajutor - daca se poate

din 14 dec 2008 14:02 de 1`u

sa rezolvat nu my e nevoie :devil: se poate inchide acest topic

Re: Re: Re: postinor --> efecte adverse ( pls urge

din 14 dec 2008 13:45 de simosimina

Acea sangerare poate aparea. Postinor 2 este o bomba hormonala efectiv, contine de 5 ori mai mult Levonorgestrel decat Rigevidon de ex. Printre efectele secundare sunt incluse sangerari anormale intre cicluri, dereglarea acestuia, greturi, ...

Re: help..penetrare!

din 14 dec 2008 11:07 de mitzake

nu sta ea bine ci tu treb sa gasesti pe unde sa penetrezi. eu te sfatuiesc sa avti un preludiu cat mai lung iar cand excitarea e maxima atunci sa incerci. si ai grija sa fiti amandoi lubrifiati k daca incerci pe uscat atunci se intampla sa ratezi ...

Re: Re: Re: Ce ziceti? E ok?

din 14 dec 2008 11:02 de mitzake

e super misto sa poti dormi cu prietena ta si k si parintii sunt de acor.asa va cunoateti mai bine si va obisnuiti cu viata in doi. va veti consolida prietenia si dragostea va creste.si eu dorm de multe ori la iubitul meu si e super, ne intelegem ...

Re: Re: Re: Re: un mic ajutor - daca se poate

din 14 dec 2008 04:06 de ursaru

Dar nu are farmec vila fara piscina sau un jacuzzi:lol:

Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti???

din 13 dec 2008 23:00 de baby

si daca iti face asta iar? depinde daca ai incredere si depinde cat vrei sa risti. :,:-*

Re: E ok ca prietena mea sa doarma la mine uneori?

din 13 dec 2008 22:15 de batarflayomida

sa stii ca nu e asa de bine mai ales daca muncesti a doua zii la servici esti rupt in doua am si eu nun coleg de munca si de fiecare data vine obosit bla munca, ca se duce prietena lui in fiecare seara la el asa ca daca vine mai rara e bine daca nu ...

Re: Re: Are peste 20 ani si se da la o fata de 14.

din 13 dec 2008 17:28 de HXXXXXN

Nu stiu neaparat daca e vorba numai de sex aici...adevarul e ca in principal pot sa le prosteasca sa faca exact ce vor ei ...dar eu zic ca mai repede o faci cu cineva mai mare care stie exact ce vrea decat cu una mai mica...nu cred eu ca o fata ...

Re: Penis de 16-17 cm ok?

din 13 dec 2008 15:09 de DarkAngel

Deajuns pentru ce ? pentru cine? ca sa faci ce? Deci nu va mai uitati la atatea filme fara sa ganditi sau sa mai ascultati zvonuri despre o marime ideala wake up! Daca sti ce trebuie sa faci si cum nu ai nevoie de x cm sau y cm ca sa mearga treaba ...

Re: masturbarea !?!

din 13 dec 2008 13:09 de maryus

[b]Si eu ma masturbez si sincer nu imi place ceea ca fac.Mi-as dori sa pot sa nu fac acest lucru.Cine a reusit sa ''se lase'' de aceasta practica,va rog sami spuneti si mie cum ati facut-o!Ms. anticipat[/b]

Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

din 13 dec 2008 11:52 de simosimina

Scuza-ma ca iti zic dar mare needucat esti! Eu una nu te-as ierta !!! Sa iti bati joc de mine ..pentru o prietena de-a mea? :))) Cred ca in primul rand..prietena aia lua o bataie frumoasa de la mine...ramanea cu sechele(daca nu fizice..psihice ...

logest!

din 13 dec 2008 11:50 de frumusikaaa

[iau logest de vreo 5 luni . Am si eu o intrebare... in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata? ]

Re: Il vreau, ma vrea, dar are prietena

din 13 dec 2008 11:48 de simosimina

Eu cred ca lui ii cam place sa flirteze...iar dk chiar ar vrea sa stea cu u...ar trece la treaba..chiar daca are prietena... Iar chestia cu "vrutul"..poate vrea doar sex de la tine..dar tine cont ca are prietena de cativa ani. Daca chiar s-ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 dec 2008 11:23 de mira_printesa18

parerea mea este ca acolo unde exista divorturi si despartiri dragostea nu e sincera 100%.daca iubirea e sincera si devotata nimeni si nimic nu poate sa o distruga.Totul depinde de persoana!!am avut si eu o relatie in care ziceam ca nimeni ...

Re: Re: Cat a durat prima partida de sex? (pt baie

din 13 dec 2008 02:31 de Listener

Ai raspuns in locul meu :D nu prea ai cum sa tii minte asa un eveniment la mine unu or fii fost vreo cca 30 -40 min NU ZIC SIGUR pentru ca a durat o vesnicie B)

Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

din 13 dec 2008 02:17 de Cristiano

sh dak o iubesc:D?? deci nu pot so las dar:(

Re: Re: Il vreau, ma vrea, dar are prietena

din 13 dec 2008 00:02 de eu...amanta.

Ce pot sa spun..acelasi lucru il traiesc si eu de ceva timp..nu de mult, de cateva saptamani,insa am senzatia k il cunosc de o viata..ma simt f bine cu el,e totul perfect..dar..knd suna "ea" deja totul se transfroma in cosmar..cade tot..nimic nu mai ...

Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are prietena

din 13 dec 2008 00:00 de lara

Ce pot sa spun..acelasi lucru il traiesc si eu de ceva timp..nu de mult, de cateva saptamani,insa am senzatia k il cunosc de o viata..ma simt f bine cu el,e totul perfect..dar..knd suna "ea" deja totul se transfroma in cosmar..cade tot..nimic nu mai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1651 din 3732
«   1 ... 1648   1649   1650   1651   1652   1653   1654 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare