Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: un mic ajutor - daca se poate

din 12 dec 2008 23:44 de baby

:lol::lol: cui nu i-ar placea? Mos Craciiiiiuuuuuuuuun te asteeeeeeeept:love: :,:-*

Re: Re: un mic ajutor - daca se poate

din 12 dec 2008 23:36 de Dunno

Cel putin sunt sanse mari sa ii placa :heart:

Re: Teribilism adolescentin

din 12 dec 2008 23:11 de pogrebnyak

ai grija sa nu ii zici unei fete sa-ti faca un blowjob ca s-ar putea sa nu stie ce inseamna......cand un coleg le-a intrebat pe fetele din clasa mea ce e ala:"blowjob" niciuna nu a stiut,asa ca mai bine le zici sa-ti faca o mecla sau o clantza sau o ...

Teribilism adolescentin

din 12 dec 2008 20:38 de pcgeek

Salut, hmm tot eu am o mica problema si fiinda sunt prea retras nu am pe cine sa intreb(exclus din start parintii). M-am invitat un prieten sa petrec revelionul cu el si cu inca 4-5 baieti si multe fete printre care si cateva colege.Cred ca va ...

Re: fii om bun si ce primesti?!!?

din 12 dec 2008 20:21 de baby

ai fost prost ca nu ai avut limita. inteleg sa ii faci un cadou nu sa ii oferi toti banii. tu ce credeai ca te iubeste mai mult daca o imbraci cu aur?:huh: in plus daca i-ai dat se presupune ca i-ai dat din suflet..cu dragoste asa ca taci acum ...

Re: Durere sex...!!!

din 12 dec 2008 16:40 de simosimina

incearca sa fi cat mai relaxata..adik sa nu te mai gandesti ca te doare... Iar daca nici asa nu functioneaza...cumparati un lubrifiant..

Re: Re: Re: Nehotarat(a)?

din 12 dec 2008 16:40 de cineva

bun, lipsa comunicarii.ai totala dreptate. dar atunci de ce daca am hotarat sa mai incercam, in continuare nu comunica?sau comunica mai putin ca inainte?

Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 12 dec 2008 16:36 de HXXXXXXN

Nu stiu daca e vrajeala sau nu dar in orice caz nu a postat sa se laude ci ca are o problema si trebuie ajutata....voi va ganditi ce e in sufletul ei?...e o copila de 16 ani in care urla hormonii...legea interzice vizionarea filmelor xxx pana la 18 ...

Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti?

din 12 dec 2008 09:39 de eu jos dar d

Re: Efectele masturbarii

din 12 dec 2008 09:32 de simosimina

Dat fiind faptul ca era comentat de niste oameni de 30-40 de ani..(pe vremea lor nu exista sexul inainte de casatorie..de aici rezulta ca nu aveau de unde sa stie daca vor fi compatibili cu iubita..) Dar avand in vedere ca in zilele noastre cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: fetelor...atzi rade

din 12 dec 2008 09:28 de vera_mary88

of doamne ce vi "se scoala" orgoliul cand cineva va lauda performantele...ptiuuuu :lol: pai daca stii ce sa faci cu ea si normal ca te lauda mi se pare logic :D

Re: Re: fericire...

din 12 dec 2008 09:23 de vera_mary88

prin ce a zis dunno ii areti ca esti sincera si nu ai nimic de ascuns si o sa te pretuiasca si mai mult...pur si simplu ignora-l ....o sa se sature la un moment dat..:ok:

Cu ochi mari, dar "sageti lipsa"!

din 12 dec 2008 02:37 de ExoticDream

Am observat ca intr-o noapte caracterele batranului nostru site portocaliu s-au facut de-o schioapa. Asta n-ar fi nimic, insa tot atunci au disparut si titlul sectiunii in care te afli la un moment dat, si posibilitatea de revenire la cea anterioara ...

Re: Prietena mea a inceput sa se gandeasca la fost

din 12 dec 2008 00:11 de ovydyu01

parerea mea sincera e sa nu pui sentimentele in aceasta relatie si sa astepti putin sa vezi daca se merita sau nu vezi u pana se decide ea treb sa treaca ceva timp eu zik doar sa incerci sa nu pui sentimentele pe foaie pana cand nu va fii ea hotarata ...

Re: Decalotarea

din 12 dec 2008 00:07 de Listener

Chestia cu decalotarea o vezi la maj barbatilor ca intra in erectie (se scoala) dar daca nu are erectie numai cu circumcizie o sa o ai "decalotata" cat despre ata nu are nici o legatura///cu nimic in fine (cel putin nu in toate cazurile,mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vrea

din 12 dec 2008 00:04 de ovydyu01

sincer vb cred ca te grabesti deoarece capacitatea ta de gandire pe care o ai la 14 ani fie ea cat de dezvoltata nu va fii aceiasi capacitate de gandire pe care o vei avea si la 18-20 de ani de exemplu sincer vb mai gandestete putin ai tot timpul ...

Re: un mic ajutor - daca se poate

din 11 dec 2008 22:50 de baby

varsta fetei si cateva chestii despre ea. suma de care dispui pt cadou...si nu zice ca fara numar ca te pun sa ii cumperi o vila. :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 dec 2008 22:46 de anonim

aceasta sa o crezi tu exista mii de modalitati prin care reusesti sa cuceresti un barbat,ori sa_l faci sa se reindragosteasca de tine in primul rand iti trebuie curajul necesar s o gandire buna,trebuie sa gandesti inainte de a face un pas sau de a ...

Re: impotenta!

din 11 dec 2008 22:39 de Dunno

In primul rand la impotenta nu ti se scoala in veci . Deci stai calm... Cauta pe google tulburari de erectie ,poate sa fie de la lipsa de experienta[v-ati intins prea mult la preludiu, poate sa fie de la prima data ,daca n-ai mai facut asta pana ...

Re: un mic ajutor - daca se poate

din 11 dec 2008 22:36 de Dunno

Noi nu iti cunoastem prietena sa iti zicem ce ii place dar ... sunt sigur ca in primul rand i-ar face placere sa scrii romaneste apoi ... Dupa ce revii cu detalii poate te ajutam... Btw...Ce fel de prietena e ? :love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1652 din 3732
«   1 ... 1649   1650   1651   1652   1653   1654   1655 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare