Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: se poate??

din 10 dec 2008 15:00 de baby

exista si menstruatie peste sarcina. nu avem de unde sti.in mod normal nu ar trebui sa fii insarcinata. cazurile in care se dezvolta sarcina si exista si menstruatie sunt rare. :,:-*

Sex neprotejat, menstruatie -> sarcina?

din 10 dec 2008 14:47 de miha3la

Am avut ciclu pe data de 2 noiembrie iar pe 3 decembrie mi-a venit iarasi,in acest tipm am avut relati sexuale neprotejate.pot fi insarcinata daca mi-a venit ciclu?Astept raspunsul dumneavoastra urgent!

Re: Re: salut

din 10 dec 2008 14:26 de sanvean

la 14 ani sa se iubeasca si sa fie siguri de asta???? din cauza sfaturilor venite de la oameni ca tine, ne ducem de rapa. la 14 ani n-au cum sa se iubeasca si sa fie siguri de orice legat de viata sexuala.jesus..unde traiesti?n-ai habar de ...

Re: Re: Prietena mea este insarcinata! Ce sa fac?

din 10 dec 2008 14:11 de sanvean

NU pt avort. nu trebuie neaparat sa va casatoriti daca nu sunteti siguri..recunoasterea copilului se face si fara.in timp nu aveti de unde sa stiti daca veti mai avea sansa sa aveti copil..atat impreuna cat si separat.chiar daca e prea devreme..asta ...

Re: Re: sex/dragoste doua cupluri intr-o camera

din 10 dec 2008 14:01 de baby

corect. :,:-*

Re: sex/dragoste doua cupluri intr-o camera

din 10 dec 2008 13:49 de vladbodan

presupun ca daca vorbiti inainte si va spuneti parerile sincere totul e ok ... dar s-ar putea cred eu sa apara acea senzatie de "uite la astia ca astia fac asa cum imi place mie sau ce viteza are iar tu nu esti capabil de nimic" iar atunci ...

Re: Re: Re: Re: prietena mea a inceput sa se gande

din 10 dec 2008 13:38 de vera_mary88

sa fim seriosi daca a avut o relatie de 5 ani cam greu sa uiti de el asa repede...da intr-adevar a incercat sa inceapa o relatie cu altul ca s ail uite pe fostul doar ca a omis sa ii mai zica pe parcurs ca se mai gandeste la fostul pentru ca sa ...

Re: Re: Re: exista vreun risc de sarcina??

din 10 dec 2008 12:59 de baby

sunt amabila domnisoara. amabilA:`ca sunt fata. si nu te ratzoi la mine ca e vina ta ca iti lasi masculu sa ejaculeze pe unde apuca si apoi plangi pe forum si intrebi daca poti ramane insarcinata. deci sa ne intelegem. daca ejaculeaza pe ...

Re: Re: sex/dragoste doua cupluri intr-o camera

din 10 dec 2008 11:42 de vera_mary88

Pai tu esti Incepator...mai mai...nici eu nu stiu daca m-as simti in largul meu...plus ca mi-ar veni fel de fel de ganduri cum is si geloasa....:-`

Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

din 10 dec 2008 10:32 de Incepator

Nu e proasta e doar o fire iertatoare .:rolleyes:

Re: Re: prietena mea a inceput sa se gandeasca la

din 10 dec 2008 10:29 de vera_mary88

Fii mai indiferent...poate asa se da pe brazda cand o sa se simta amenintata ca te poate pierde atunci o sa poata lua o decizie corecta...;)

Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

din 10 dec 2008 10:21 de vera_mary88

dupa toate cate i-ai facut nu meriti sa fii iertat....si ar trebui sa o lasi in pace sa nu o mai faci sa sufere probabil deaia nici nu te poate uita pentru ca inca o cauti...sau cine stie poate te iarta facand parte din echipa fetelor carora ...

Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte...

din 10 dec 2008 05:08 de DarkAngel

Astea nu is consecintele sexului oral ci prostiei nelimitate care da afara din capul unor frustrati imaturi care mai au de invatat multe.Si cum prostia lor da pe dinafara unii fara personalitate sau cu spirit de tura si cu o doza de prostie bine ...

Re: prietena mea a inceput sa se gandeasca la fost

din 10 dec 2008 04:12 de DarkAngel

Nu pot sa iti dau vesti prea bune cel putin dupa cum vad eu lucrurile.... Prietena ta inca nu e hotarata ce vrea... probabil ca vrea anumite chestii care le facea fostu sa le faci si tu si tu nu ai de unde sa sti care sunt alea.. Pe fostul nu il mai ...

Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

din 10 dec 2008 04:05 de DarkAngel

Daca chiar ti la ea fa-i un bine si las-o si nu o mai chinui pt ca ma gandesc ca i-o fi ajuns si ei.....

Re: Re: dap asta e cel mai tare mesaj posibil ms m

din 10 dec 2008 00:51 de baby

nu te judeca mama nimeni nu te mai victimiza :lol: da pe bune..........sa fim realisti......sunt baieti care au penisul de 10 cm:` tu cu 17 iti dai seama ca deja esti boier. :` cum sa intrebi daca e de ajuns?:` da crezi ca daca iti zic eu ca ...

Re: Re: Re: Nu se rupe frenulul

din 10 dec 2008 00:40 de Listener

Si la masturbare ti-l poti intinde si eventual fisura ca sa ai un o "dezvirginare" mult mai buna decat un contact sexual deoarece tragi mai bine decat un vagin care produce o mica strangere si frecare in fine acuma si in functie de ce vagin ...

Re: Re: Re: Nu se rupe frenulul

din 10 dec 2008 00:36 de Listener

da s-a intins si la extremitati se rupe sau mai corect fisureaza ...esti acel caz in care nu a pus mana des inainte sa ti se rupa te pisca daca puneai mana sau faceai miscari pe cap?? sau corona?? oricine are acel frau tine pielea ...trebuie ...

Re: dap asta e cel mai tare mesaj posibil ms mult

din 10 dec 2008 00:14 de ovydyu01

si sincer am intrebat sa aflu o parere doar atat nu ca as fii obsedat sau mai stiu eu ce in fine ,,,,,,nu judeca daca nu cunosti..............

dap asta e cel mai tare mesaj posibil ms mult

din 10 dec 2008 00:12 de ovydyu01

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1655 din 3732
«   1 ... 1652   1653   1654   1655   1656   1657   1658 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele