Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Discutii despre marirea penisului din 9 dec 2008 14:09 de Listener
M-am gandit sa nu mai tin anumite lucruri pentru mine si sa le impart cu altii,deoarece ficare dintre noi are dreptul sa aiba o gagica faina,curaj mai mult etc. si penisul mai ales marirea lui poate alunga aproape instant timiditatea si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac, da din 9 dec 2008 13:31 de cristian18
pey mi-a zis sa fim best friends .. dar eu vreau mai mult de atat :( chiar nu stiu ce sa mai fac : ( :|:| :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2008 12:48 de vladbodan
nu vreau sa fiu rau ... dar in tot timpul asta in care iti spuneai problema ... puteai face altceva cum ar fi sa treci la fapte nu la ganduri fiindca tu stii si noi stim ca o schimbare miraculoasa nu se va schimba , e egoist in ceea ce priveste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va iert din 9 dec 2008 09:09 de sanvean
in mod normal, daca aceasta fata tine la ea,la demnitatea ei si este constienta ca nu are ce sa faca alaturi de o persoana care linge unde a facut cocina de porci, nu s-ar mai intoarce la subiectul de fata.numai ca el a zis ca il si iubeste in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vr din 9 dec 2008 06:14 de DarkAngel
Daca fata aia are un pic de respect fata de ea si o duce cat de cat capu nu vad ce motiv ar avea sa-l accepte inapoi..... Un sfat care sigur iti va mari sansele sa ai o relatie: ALTA si de data asta comporta-te si tu cu bun simt si nu iti bate joc de ...
Re: Re: Re: GTA IV din 9 dec 2008 00:54 de baby
imi vine sa te fac tampit.....si asta pt ca ai zis ca imi lipseste cultura generala........dar nu te fac eu:lol:...........esti deja.......
in fine....omule am intrebat frumos.....ai explicat bine........numai ca nu era necesar sa ma faci ...
Discutii despre marirea penisului din 9 dec 2008 00:46 de Listener
M-am gandit sa nu mai tin anumite lucruri pentru mine si sa le impart cu altii,deoarece ficare dintre noi are dreptul sa aiba o gagica faina,gagici etc. si penisul mai ales marirea lui poate alunga aproape instant timiditatea si ...
Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte... din 9 dec 2008 00:11 de ASSpirine
foarte bine....cand au facut sex oral si-au asumat responsabilitatea.....asta merita curvele......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o SeaRa suPerBa din 8 dec 2008 22:25 de omu_negru
Doamne ocroteste-i pe romani.
@Incepator: ai si tu dreptate....dar daca este adevarat :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2008 20:37 de sanvean
nu stiu daca mi-as dori asta..nu m-am gandit...e o persoana in care pot sa am baza..pe termen lung..iar cum pe mine ma afecteaza majoritatea oamenilor, de asta imi pun sperante in el..sau imi puneam..ma rog..prea multe de spus..cred ca am devenit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sperma pe mana, atingere vagin din 8 dec 2008 18:59 de vera_mary88
nu cred ca a ramas daca a fost mai sus de vagin si nu in vagin....nu stiu de ce in cazuri din astea nu iau fetele urgent pastila aceea de a doua zi cum e postinorul...decat sa te trezesti cu o sarcina nedorita mai bine o iei si scapi de orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2008 18:57 de vera_mary88
de fapt tu cred ca ai dori sa se desparta el de tine, poate ti-ai si dori sa afli ca ai fost inselata pentru ca asa ti-ar fi mult mai usor sa zici adio insa acu ti se pare ca nu ai motive suficiente...dar faptul ca nu iti asculta dorintele in pat ...
Re: Re: Re: Re: Sex cu transexuala? din 8 dec 2008 18:54 de vera_mary88
credeam ca am auzit de toate chestiile da de asa fantezie la barbati nu am auzit...no acu fiecare cu preferintele lui....nush acu poate fata aceea transexuala e feminina e doar putin mai dura...poate e el mai feminin asa si ii tre o bad ...
Re: Re: Re: Sex cu transexuala? din 8 dec 2008 16:24 de baby
nu ma face sa ma gandesc la chestii naspa....vaaaai.....ar ramane fara piele:lol:
is in stare de chestii foarte urate daca cineva imi greseste in timpul unei relatii.
vrea altceva.........sa zica,sa faca si sa ma lase pe mine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2008 16:00 de sanvean
pai nu ar fi scuza pt mine..eu nu cred ca m-a inselat insa daca as afla ca a facut-o..oricat m-ar durea. nu as putea sa trec peste.de asta nu vreau sa fiu tocmai eu cea care ajunge intr-o asemenea postura.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2008 15:57 de vera_mary88
esti tanara si scuzele de genu: lasa-l mama ca el e baiat is deja de moda mult prea veche...nu zic sa sari in bratele primului venit dar cu cat amani mai mult cu atat suferi mai tare...:((
Re: Re: Sex cu transexuala? din 8 dec 2008 15:50 de vera_mary88
Ai incremenit Baby....ma intreb cum am reactiona noi daca prietenul ne-ar zice asa ceva :lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2008 15:44 de sanvean
am stat cu el si in romania si in grecia si in anglia si am stat si luni intregi despartiti (fizic). simt ca nu mai am mult si o sa-mi gasesc pe altcineva..mai bine spus..o sa-mi doresc asta.problema este ca sunt astfel construita incat m-apuca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreoda din 8 dec 2008 15:07 de sanvean
daca tu zici ca te uraste dar in acelasi timp, simti ca te mai place, sugerez sa fii foarte direct si sa-i spui ce sentimente ai avut mereu pt ea, sa-i spui ca ai gresit, sa-i spui ce a fost in mintea ta..ai putea chiar sa-i ceri scuze public (ma ...
Re: Re: Despre Zodiac/Horoscop din 8 dec 2008 13:02 de baby
da da:lol:
te rog.....vreau sa imi zici daca fac revelionul cu ....ia sa ma gandeeeeeesc....cantaretul ala....Ne-yo:love::lol:
aaaa si citeste acolo in stele daca o sa fac un bebe baiat sau fata:lol:
:,:-*
Pagina 1657 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||