Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: efectele masturbarii

din 8 dec 2008 12:42 de vladbodan

pai din moment ce esti probabil virgin , nu stii sa faci diferenta dintre ce merita si ce nu , cand eram virgin era in voga pentru mine masturbarea bun si pentru tine si pentru restul deci nu puteam spune cu exactitate daca e mai frumos sexul ...

Re: Re: Re: Sperma pe mana, atingere vagin, risc s

din 8 dec 2008 12:38 de vladbodan

te dai mare filozof pe degeaba pai cum sa nu te apuce rasul cand auzi asemenea prostii frate? ia ramas sperma pe mana si s-a spalat ... oare e insarcinata? tu pe ce naiba de planeta traiesti pai daca ar fi asa ... la cati oameni fac sex in apa ...

Re: Sex cu transexuala?

din 8 dec 2008 09:25 de vera_mary88

Pai si daca ai prietena de ce vrei sa o inseli??? De ce nu o pui pe ea sa se imbrace ca un barbat nu crezi ca ar fi mai simplu desi e cam ciudat pentru ca desi zici ca nu esti gay te atrage ideea de a fi cu un barbat....numai asa imi explic ...

Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

din 8 dec 2008 00:11 de baby

tu delirezi?:huh: daca eram in locul ei te te loveam cu masina:` te taiam cu securea.....salam ajungeai):( auzi la el.....dupa cate i-ai facut.....pfff :,:-*

Re: Nu inteleg baietii!!!

din 8 dec 2008 00:00 de Nick_4you

Mi-sa intamplat si mie la fel acum vreo 4-5 ani .Petreceam foarte mult timp cu fata aceasta insa eu simteam pt ia altceva .Era o prietena super de treaba si pe urma ia mi-a spus ca a inceput sa simpta altceva pt mn si daca se poate sa fim impreuna ...

Re: Revelion cu baiat stiut doar de pe net?!...

din 7 dec 2008 23:51 de Nick_4you

Vorbiti de 1 an pe net si nu a-ti fost in stare sa va intalniti macar odata si vrei sa te intalnesti cu el exact de revelion ? Asta este chiar tare . Si mie mi-ar placea sa vina alta fata din alt oras sa faca revelionul cu mn :D Cine vrea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: El vrea sex oral,

din 7 dec 2008 23:12 de vera_mary88

pfuai o mai aparut si un antonim anonim care isi da cu parerea...mda...fa ce vrei cum crezi tu de cuviinta daca nu esti pregatita nu ii face doar gandeste-te sunt o gramda de fete care fac....la un moment dat o sa vrea si el...sa incerce...uite ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 dec 2008 23:08 de vera_mary88

deci ai stat cu el in Romania....pai eu zic ca in anul asta o sa gasesti pe altcineva...daca el nu se straduieste nici macar nu ii pasa....lasa-l in pace....nu merita efortul sa fi o frustrata toata viata...la un moment dat tot o sa il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: El vrea sex oral, eu n

din 7 dec 2008 23:02 de antonim

daca ii faci esti cea mai proasta......

Monitor LCD si o problema

din 7 dec 2008 22:35 de gerrard

am un monitor LCD(marca Ultra) si am observat ca daca ma joc un joc o jumatate de ora,o ora sau mai mutl cand ies din acel joc,daca intru pe un site,in unele zone scrisul este mai gros decat in alte zone de pe ecran,am un buton la monitor numit ...

Re: Re: Exista OB pentru virgine?

din 7 dec 2008 21:12 de sanvean

ob se umfla f mult asa ca trebuie sa ai in vedere ca atunci cand il vei scoate, va fi de cel putin 3 ori fara exagerare mai gros decat atunci cand l-ai introdus.iar daca ai himenul rigid si orificiul stramt..s-ar putea sa ai probleme..si oricum..stai ...

Re: Pariloto

din 7 dec 2008 21:04 de ursaru

Mda ocazional.Incearca mai bine la Astra.Ies lovele mai multe:D

Re: Re: Re: Re: Re: Pareri personale mai ales pt b

din 7 dec 2008 20:39 de ursaru

Da,sub forma de praf se zice ca trebuie pus in bautura la fete.Asa am auzit..nu stiu cu siguranta daca chiar merge.(X)

Re: Re: Re: Sex neprotejat, anticonceptionale -> r

din 7 dec 2008 20:39 de sanvean

dupa primele 7 zile poti renunta la prezervativ..daca e sa te iei dupa prospect..ar trebui sa incepi cu a doua repriza de 21pastile...din proprie experienta,dupa primele 7pastile nu am avut surprize

din 7 dec 2008 20:26 de sanvean

face armata pt ca in orice moment poate izbucni un razboi intre turcia si grecia.sunt nenumarate invazii aeriene din partea turcilor,care nu se fac publice..zilnic.grecii nu ar putea sa le faca fata iar ue se cam spala pe maini..iar daca nu face ...

din 7 dec 2008 19:54 de valentine

uh, daca e grec...de ce face armata? parca la ei nu mai e obligatorie. la arabi/turci stiu ca daca fugi de armata dai de naiba cand te intorci in tara. iar pe langa asta...check this ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac, da

din 7 dec 2008 18:39 de Incepator

O sa iti zic pe prv..ma tem sa nu ma prinda lumea pe asemenea forumuri ... In lumea reala...eu sunt un pusti care n-are nicio treaba cu d'astea . Ma te msa nu afle cineva si sa mi se zica ca is obsedat sexual .

din 7 dec 2008 16:20 de valentine

e arab/turc (nu stiu daca si astia intra la arabi) :) ai rezistat tu atata timp fara sex de calitate...probabil sexul deloc e cam tot acelasi lucru:rolleyes: Dar, date fiind originile lui, vezi ca nu cumva comportamentul lui sa se traga...din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac, dar mi

din 7 dec 2008 16:05 de omu_negru

man...treaba e simpla....daca zice intr-una ca nu va potriviti nu o mai stresa. poti doar sa fii in preajma ei si sa fiti doar buni amici/prieteni. asta o va determina sa gandeasca espre tine ca nu ai lasat-o balta si poate intr-o zi "te va privi cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac, dar mi-a s

din 7 dec 2008 14:13 de sanvean

daca "o tine una si buna" ca nu va potriviti, inseamna ca e destul de hotarata.chiar daca iti va spune un motiv la insistentele tale, nu vei rezolva nimic.daca avea un motiv si era interesata sa continue relatia, iti spunea singura ce ar trebui sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1658 din 3732
«   1 ... 1655   1656   1657   1658   1659   1660   1661 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare