Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Nu se rupe frenulul din 10 dec 2008 00:07 de cooLZero
Odata chiar s-a rupt umpicut da nu detot :P da in orice caz mai uitat la cateva filme 3x si majoritatea nul mai au .. si ma simteam in plus :)))
ma refer la categoria "barbati "
Odata chiar s-a rupt umpicut da nu detot :P da in orice caz mai uitat la cateva filme 3x si majoritatea nul mai au .. si ma simteam in plus :)))
Re: lamuritima va rog din 10 dec 2008 00:00 de baby
eu atat intreb....si ma duc sa dorm .........deci SUNTETI OBSEDATI DE PUTZELE VOASTRE??????:huh:
frate.....poti sa o ai si de 14 si de 16 si de 20.........daca esti bou si nu stii ce sa faci cu ea......tot degeaba.
bine ca vi le masurati ...
Re: Am gresit...ma va ierta vreodata??? din 9 dec 2008 23:40 de yOojulia
deci daca fata aia te iarta inseamna k e proasta,,,
Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte... din 9 dec 2008 23:15 de yOojulia
:blink::blink::blink: asha ceva mai rar,,,
Re: Am gresit...ma va ierta vreodata??? din 9 dec 2008 23:13 de Mihaelascumpik
Ce oameni.. daca as fi in locu` ei.. nici cu fundu` nu m`as mai uita la tne!;)
Re: Re: cn are pircing? din 9 dec 2008 23:07 de Mihaelascumpik
aaa.. si mai vreau unu in limba
:D
da cred ca imi ajung 2!
:))
daca aude tata.. :(.. ma da afata din casa :blink:
Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte... din 9 dec 2008 23:00 de baby
ah de cand ma tin sa scriu aici.
pe mine ma doare in paishpe daca nu ii convine cuiva sa faca sex oral sau ca as putea eu sa fac sex oral.
recunosc am incercat......nu am putut sa fac un sex oral cum trebuia.....nu pot pur si simplu.in ...
Re: Nu se rupe frenulul din 9 dec 2008 22:47 de Listener
Categoric nu (numai fetele au un semn al virginitatii) exista in unele cazuri la unii baieti cand acest preput din genetica este mai stans si la o masturbare sanatoasa sau contact sexual se intinde producand sange ..asta se intampla la unii asa ...
Re: Re: Re: pllllllllllsssssss un raspuns urgent din 9 dec 2008 22:43 de baby
iei benzi si le aplici si tragi:lol:
sau mergi la un salon:ermm:
sau le smulgi naibi cu penseta daca is cateva:unsure:
sau lasa-le acolo si gata
:,:-*
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 9 dec 2008 22:34 de yOojulia
doamne sfinte:lol::lol:
Re: relatie de prietenie sexe diferite din 9 dec 2008 22:14 de baby
Nu. Si stiu foarte bine de ce zic nu.
Am patit pe propria piele. Cica eram amici dar...ei de fapt sperau la altele cu mine.
Deci NU:lol::lol:
Sa aiba amici....sa vorbeasca pe mess...sa schimbe vorbe cand se vad.....dar nu vreau sa aud ca vai ...
Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV din 9 dec 2008 22:08 de baby
bine draga....atunci esti barbatul ideal......te cer in casatorie mai tarziu ...[dupa ce imi termin manichiura]....bine,asta daca accepti o inculta ca mine:love::love:
:lol::lol::lol:
:,:-*
Re: salut din 9 dec 2008 22:00 de iana
nu stiu ce sa zic...ai mai putea astepta,dar daca va iubiti si sunteti siguri de asta...succes
Re: Sex, ciclu, sarcina..... din 9 dec 2008 21:04 de valentine
Daca tu ramai insarcinata, date fiind circumstantele, iti platesc eu pensia alimentara :)
Adica, nu, nu ai cum sa ramai insarcinata, mai ales ca spui ca imediat dupa contact ti-a venit ciclul...
Re: Re: Re: curbura la P%$! din 9 dec 2008 20:18 de o2
cat de proasta trebuie sa fie o persoana sa afirme asa ceva... doamne scapa-ne de tampiti...
eu o am doar d 16cm da e curbata f tare spre stanga.. cam 30 de grade... dar nici nu am hiv nici nusunt complexat d curbura.. am o viatza sexuala f activa ...
Re: Re: Re: Re: GTA IV din 9 dec 2008 18:04 de perifericul
intreaba-ma draga despre farduri,ca sa vezi ca eu ma pricep la toate ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac din 9 dec 2008 17:22 de omu_negru
nu uita dragoste cu forta nu se poate. macar bine ca sunteti prieteni buni. stai cat mai mult in preajma ei, facand-o sa rada cat mai mult sau sa vorbeasca cu tine diferite chestii.
un motiv nu ar fi ca are pe altcineva ? nu ai intrebat ?
mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu prefera sa s din 9 dec 2008 15:41 de Delia08
In primul rand vreau sa va multzumesc din suflet ca dezbatetzi subiectul-problema mea!!!Cu pareri pro sau contra ma bucur ca suntetzi alaturi de mine si imi datzi sfaturi.
Sunt constienta ca ma aflu intr-o situatzie destula de ciudata....De atata ...
Pagina 1656 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||