Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cat de precoce e o ejaculare precoce???

din 6 dec 2008 10:18 de babanovac

Git it! ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac, dar mi-a spus

din 6 dec 2008 02:13 de Listener

Pai sa te iau asa / 1.Crezi ca tine cont de aspectul fizic ? 2.Cel psihic (cum vobesti,cat de placut esti etc.) 3.nu va potriviti este o scuza (adica indirect nu am treaba cu tine) 4.Daca vrei cu adevarat sa fii cu fata asta incearca sa fii ...

Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii "intrerup

din 5 dec 2008 23:46 de andrei

Da daca de exemplu ai erectie si esti pe punctul de a face sex si fata la un moment dat se opreste.Si deja iti incepe a scade erectia....si apoi ea vrea iara.....si iara ai erectie....si iara fata se opreste.....si tot asa,deci e posibil ca la un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 dec 2008 22:56 de vera_mary88

:)) da....ma bate gandu da nu o carte despre sex....eu doar incerc sa il ajut..asa o sa te ajut si pe tine daca o sa mai traiesc pana cand iti incepi tu viata sexuala...sunt chestii care nu ti le zice nici o revista...asa clar...:-`

Re: Re: Re: Pareri personale mai ales pt baietzi

din 5 dec 2008 22:05 de baby

eu zic sa te folosesti de alte nu de prostii de astea. daca vrei cu adevarat sa faci o proba te sfatuiesc sa te interesezi mai bine despre cum actioneaza praful ala din coarne de radasca.ca banuiesc ca se foloseste sub forma de praf:lol: e ...

Re: Re: Pareri personale mai ales pt baietzi

din 5 dec 2008 20:01 de Marius_Sica

nu te pot contrazice deoarece nu stiu...dar as incerca dar numai sa vad dak functioneaza.....:devil::devil:

Re: Pareri personale mai ales pt baietzi

din 5 dec 2008 18:46 de baby

am auzit de ceva de genul asta. eu zic ca sunt prostii.....ia sa vedem daca ma contrazice cineva:lol::lol: :,:-*

Re: Am 1,82 m si 65 kg

din 5 dec 2008 14:55 de rOmeOOO

toti isi dau vad cu parerea ca mananca ia alea alea...pur si simplu tu daca ai zis ca mananci nornal ai alt metabolism si nu asimilezi...dar stai calm ca o sa te ingrasi uite eu am 66 de kg si 1 81 ..deci cam tot aia...si tot asa mi-a pov taicamiu ...

ganditi :))

din 5 dec 2008 14:51 de clujeanu

nush care a scris pe forum ca a luat 10 si nush ce i sa intamplat....am 78 de kg la 19 ani,1,76m...adica greutatea ideala :D si mam apucat de sala in urma cu 2 luni,tin sa va nuntz ca in urma cu 4 ani am mai facut timp de 6 luni da nu am vazut nici ...

Re: Re: probleme cu penice-ul :D

din 5 dec 2008 14:31 de rOmeOOO

da eu nas vrea sa ajung acolo inca...ca mi-e oarecum sa ma duc la doctor..ma gfandeam ca poate primesc niste sfaturi aici sau a mai patit cineva de genu :D :D

Re: Re: Re: Re: Cat de des va ganditi la despartir

din 5 dec 2008 10:30 de vera_mary88

e asa cum am zis eu...nu era de fapt iubire cum o fi fost candva...

Re: Re: Re: Cat de des va ganditi la despartire ?

din 5 dec 2008 10:06 de SORIN28

Nu, chiar nu am fost off-topic. Ti-am raspuns...ca tu nu ai inteles mesajul, e problema ta. Tradu-mi "a jihni". Daca ai vrut sa spui "jignesc" ...n-ai cum. Atat timp cat scrii ca vrei sa te desparti de cineva pe care pretinzi ca il\o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 dec 2008 09:52 de vera_mary88

da logic...ca sunt numai ca trebuie sa il gasesti prima data..da zi-i sa te ajute si ea...sa iti zica unde simte mai tare...da uite eu simt cand e punctul apasat...cand face cu degetele sau pozitia aia cu piciorul sus sau pe la spate...sau eu ...

Re: helpppppp

din 4 dec 2008 21:45 de baby

am si eu perioade cand apare mai multa secretie vaginala......nu exagerat de multa....dar.....na... numai ca asta se intampla de cand iau anticonceptionale. nu miroase ,nu arata rau....si nici nu e semn de sarcina cum te intrebi tu. ia un ...

Secretie groasa -> sarcina?

din 4 dec 2008 20:46 de CRISTINAA

de la un timp imi curege foarte multa secretzie groasa.si burta mi se pare mie imi cam creste.....spuneti mi va rog care sunt simptomele pentru o sarcina?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem

din 4 dec 2008 20:34 de SORIN28

Eu nu inteleg faza asta cu armata...din cate stiu armata nu mai este obligatorie deci nu ai ce sa astepti; daca s-a inrolat benevol...la 15:30 termina programul deci iar nu astepti prea mult(cel 8 ore de munca sau depinde de program)...care-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: or

din 4 dec 2008 16:56 de cooLZero

Deci nu ma luati asa tare ca nu stiu eu prea multe :D , deci dupa ce o excit si gasesc pct ala (sper) is anumite pozitii prin care pot sa apas pe pct-ul ala mai tare?

Re: Re: Rositul la fata

din 4 dec 2008 15:39 de numlock

aveai ? acu nu mai te ' colorezi ' ? :) cum sa o folosesc in avantajul meu ? :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 4 dec 2008 15:23 de vera_mary88

deci iti zic eu adica din ce mi-a zis mie prietenul e un punct mai tare...pe un perete al vaginului probabil ca nici ea nu stie unde ii e..eu una nu stiam :))) hmm incearca asta prima data incalzeste-o bine...pana iti intra 2 degetele...sau poti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm vag

din 4 dec 2008 13:11 de cooLZero

Am decis sa imi fac cont pe forumu acesta decat sa pierd timpu pe forumuri de gaming si alte minuni absolut inutile si lipsite de sens :P Si nu vera_mary88 nu i l.am descoperit inca.. defapt nu is f sigur am desc eo cva la vreo 3-4 cm si usor ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1660 din 3732
«   1 ... 1657   1658   1659   1660   1661   1662   1663 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare