Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cat de precoce e o ejaculare precoce??? din 6 dec 2008 10:18 de babanovac
Git it! ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac, dar mi-a spus din 6 dec 2008 02:13 de Listener
Pai sa te iau asa /
1.Crezi ca tine cont de aspectul fizic ?
2.Cel psihic (cum vobesti,cat de placut esti etc.)
3.nu va potriviti este o scuza (adica indirect nu am treaba cu tine)
4.Daca vrei cu adevarat sa fii cu fata asta incearca sa fii ...
Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii "intrerup din 5 dec 2008 23:46 de andrei
Da daca de exemplu ai erectie si esti pe punctul de a face sex si fata la un moment dat se opreste.Si deja iti incepe a scade erectia....si apoi ea vrea iara.....si iara ai erectie....si iara fata se opreste.....si tot asa,deci e posibil ca la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 dec 2008 22:56 de vera_mary88
:)) da....ma bate gandu da nu o carte despre sex....eu doar incerc sa il ajut..asa o sa te ajut si pe tine daca o sa mai traiesc pana cand iti incepi tu viata sexuala...sunt chestii care nu ti le zice nici o revista...asa clar...:-`
Re: Re: Re: Pareri personale mai ales pt baietzi din 5 dec 2008 22:05 de baby
eu zic sa te folosesti de alte nu de prostii de astea.
daca vrei cu adevarat sa faci o proba te sfatuiesc sa te interesezi mai bine despre cum actioneaza praful ala din coarne de radasca.ca banuiesc ca se foloseste sub forma de praf:lol:
e ...
Re: Re: Pareri personale mai ales pt baietzi din 5 dec 2008 20:01 de Marius_Sica
nu te pot contrazice deoarece nu stiu...dar as incerca dar numai sa vad dak functioneaza.....:devil::devil:
Re: Pareri personale mai ales pt baietzi din 5 dec 2008 18:46 de baby
am auzit de ceva de genul asta.
eu zic ca sunt prostii.....ia sa vedem daca ma contrazice cineva:lol::lol:
:,:-*
Re: Am 1,82 m si 65 kg din 5 dec 2008 14:55 de rOmeOOO
toti isi dau vad cu parerea ca mananca ia alea alea...pur si simplu tu daca ai zis ca mananci nornal ai alt metabolism si nu asimilezi...dar stai calm ca o sa te ingrasi
uite eu am 66 de kg si 1 81 ..deci cam tot aia...si tot asa mi-a pov taicamiu ...
ganditi :)) din 5 dec 2008 14:51 de clujeanu
nush care a scris pe forum ca a luat 10 si nush ce i sa intamplat....am 78 de kg la 19 ani,1,76m...adica greutatea ideala :D si mam apucat de sala in urma cu 2 luni,tin sa va nuntz ca in urma cu 4 ani am mai facut timp de 6 luni da nu am vazut nici ...
Re: Re: probleme cu penice-ul :D din 5 dec 2008 14:31 de rOmeOOO
da eu nas vrea sa ajung acolo inca...ca mi-e oarecum sa ma duc la doctor..ma gfandeam ca poate primesc niste sfaturi aici sau a mai patit cineva de genu :D :D
Re: Re: Re: Re: Cat de des va ganditi la despartir din 5 dec 2008 10:30 de vera_mary88
e asa cum am zis eu...nu era de fapt iubire cum o fi fost candva...
Re: Re: Re: Cat de des va ganditi la despartire ? din 5 dec 2008 10:06 de SORIN28
Nu, chiar nu am fost off-topic. Ti-am raspuns...ca tu nu ai inteles mesajul, e problema ta.
Tradu-mi "a jihni".
Daca ai vrut sa spui "jignesc" ...n-ai cum. Atat timp cat scrii ca vrei sa te desparti de cineva pe care pretinzi ca il\o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 dec 2008 09:52 de vera_mary88
da logic...ca sunt numai ca trebuie sa il gasesti prima data..da zi-i sa te ajute si ea...sa iti zica unde simte mai tare...da uite eu simt cand e punctul apasat...cand face cu degetele sau pozitia aia cu piciorul sus sau pe la spate...sau eu ...
Re: helpppppp din 4 dec 2008 21:45 de baby
am si eu perioade cand apare mai multa secretie vaginala......nu exagerat de multa....dar.....na...
numai ca asta se intampla de cand iau anticonceptionale.
nu miroase ,nu arata rau....si nici nu e semn de sarcina cum te intrebi tu.
ia un ...
Secretie groasa -> sarcina? din 4 dec 2008 20:46 de CRISTINAA
de la un timp imi curege foarte multa secretzie groasa.si burta mi se pare mie imi cam creste.....spuneti mi va rog care sunt simptomele pentru o sarcina?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem din 4 dec 2008 20:34 de SORIN28
Eu nu inteleg faza asta cu armata...din cate stiu armata nu mai este obligatorie deci nu ai ce sa astepti; daca s-a inrolat benevol...la 15:30 termina programul deci iar nu astepti prea mult(cel 8 ore de munca sau depinde de program)...care-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: or din 4 dec 2008 16:56 de cooLZero
Deci nu ma luati asa tare ca nu stiu eu prea multe :D , deci dupa ce o excit si gasesc pct ala (sper) is anumite pozitii prin care pot sa apas pe pct-ul ala mai tare?
Re: Re: Rositul la fata din 4 dec 2008 15:39 de numlock
aveai ? acu nu mai te ' colorezi ' ? :)
cum sa o folosesc in avantajul meu ? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm din 4 dec 2008 15:23 de vera_mary88
deci iti zic eu adica din ce mi-a zis mie prietenul e un punct mai tare...pe un perete al vaginului probabil ca nici ea nu stie unde ii e..eu una nu stiam :)))
hmm incearca asta prima data incalzeste-o bine...pana iti intra 2 degetele...sau poti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm vag din 4 dec 2008 13:11 de cooLZero
Am decis sa imi fac cont pe forumu acesta decat sa pierd timpu pe forumuri de gaming si alte minuni absolut inutile si lipsite de sens :P
Si nu vera_mary88 nu i l.am descoperit inca.. defapt nu is f sigur am desc eo cva la vreo 3-4 cm si usor ...
Pagina 1660 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||