Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cat de des va ganditi la despartire ?

din 2 dec 2008 11:07 de bianca09

De ce nu ii spui ce te deranjeaza..? Atuncea incepi sa te gandesti la despartire cand vezi ca nu va mai intelegeti....e aiurea sa o iubesti si sa te gandesti la lucrul acela....eu zic parerea mea sa vorbesti tot timpul cu persoana iubita si sa ii ...

Re: Oare sunt insarcinata?

din 2 dec 2008 06:20 de DarkAngel

NU stiu . Ai avut un contact sexual neprotejat? S-a rupt prezervativul ? Poate fi si o dereglare hormonala daca toate testele au iesit negative inseamna ca nu esti insarcinata dar ceva nu functioneaza cum trebuie la tine in cazul asta ar trebui sa ...

din 2 dec 2008 06:17 de DarkAngel

Daca fumeaza pe strada nu inseamna ca e curva.. daca poti sa treci peste conexiunea asta ai o problema serioasa. Nu la ea este problema ci la tine. Si ce daca fumeaza pe strada ? de ce sa te gandesti la despartire ? think about it... faptul ca ...

Re: O relatie cam ciudata....

din 2 dec 2008 01:49 de ExoticDream

Nu stiu altii ce cred, dar eu zic ca tipul asta te-a cam pacalit. Sa fim seriosi: ce alta "scuza" mai buna pentru a te face sa-i cazi la pat ar putea gasi decat cea pe care ti-a servit-o cu nonsalanta? Culmea este ca i-a mers, la fel ca si cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: aparitia spermei

din 2 dec 2008 01:33 de ExoticDream

Eu iti recomand ca, la cei 13 ani ai tai, sa lasi sexul pentru mai incolo, nu de alta, dar mai "creste" si sperma aia, mai inveti si tu ce-i cu ejacularea, sunt convinsa ca prietena ta (oare cati ani o avea ea?) va intelege si va mai astepta pana ...

din 1 dec 2008 23:57 de SORIN28

Amice...esti idiot :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pus la incercare

din 1 dec 2008 23:54 de SORIN28

La cat de analfabeta esti, daca as fi prietenul tau sigur te-as insela :ok: sau mai sigur te-as lasa pentru una care stie sa scrie:flowers:

O relatie cam ciudata....

din 1 dec 2008 22:27 de angel

Acum 2 saptamani m-am bagat cu un tip.Prima saptamana ne vedeam zilnic,ma suna de 4-5 ori pe zi,totul bine.E genul dak e sa se intample acum sau mai tarziu sa o facem tot aia e.Dupa conceptia lui femeile care sa daruiesc dupa o zi doua,nu sunt ...

Re: Cum sa fiu popular?

din 1 dec 2008 19:32 de cocalarii

deci pt inceput trebuie sa-ti cumperi un telefon cat mai scump,apoi sa ii schimbi carcasa cu una cat mai extravaganta(daca se poate sa aiba nishte imitatii de cristale sau sa fie suflata cu aur,cu sigurantza telefonul tau va atrage multe fete pt ...

Re: Re: Re: Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls

din 1 dec 2008 17:58 de DarkAngel

Dupa cum ziceam daca erai un pic atenta eu mam referit la ala cu care te-ai intalnit si te-a intrebat din prima. SI sfatujl tot in legatura cu aia cu care te intalnesti sa ai grija pe cine sa iti alegi la inalniri pentru ca nu cred ca toti sunt la ...

din 1 dec 2008 17:37 de baby

in ultimul timp am patit asta foarte des......numai ca la noi erau altfel de probleme:ermm: o rogi 1 data frumos si ft serios sa nu mai fumeze in public:ok:daca tine la tine cu adevarat va intelege :,:-*

Re: Prietenul meu este extraterestru

din 1 dec 2008 16:46 de Mihaelascumpik

:))) bv lui.. eu nu fac atatea nici intr`un an

Re: Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls

din 1 dec 2008 16:22 de vladbodan

such a sucker , si daca tu il intrebi daca abia asteapta sa vina si sa te ia in brate iar el iti raspunde ca da , tu ai impresia ca e foarte disperat inca dupa tine? nu , pur si simplu poate a zis-o ca sa nu te simti prost sau sa nu bagi mutre sau ...

din 1 dec 2008 16:15 de vladbodan

ai niste conceptii idioate .. parerea mea ... de ce marginalizezi drepturile femeilor fata de are barbatilor , ete na ea poate sa zica ca tu fumezi pe strada(in cazul in care fumezi) ca sa te crezi smecher sau mai puternic ca tu poti ... nu ...

Re: Re: Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls

din 1 dec 2008 15:23 de alexacarmen

drakangel nu ma intreabt din prima daca is sau nu virgina :( , eu i am zis ca is virgina si nu ma presat deloc a zis ca ma asteapta ,si cand eu am dorit sa o facem a zis nu esti pregatita ,si a 2 zi ne am despartit ,fara motiv ,nu ne am certat ...

din 1 dec 2008 14:34 de vera_mary88

Faza cu ganditul la despartire e atunci cand de obicei apar certuri sau te certi asa aiurea.....atunci ti se pare ca cel pe care il iubesti nu se potriveste conceptiilor tale...dar stii tu tre sa iti studiezi si comportamentul tau....si sa vezi ...

Sex neprotejat, anticonceptionale -> risc sarcina?

din 1 dec 2008 13:39 de ukumedaniela

iau anticonceptionale de o saptamana.am avut contact sexual neprotejat.exista riscul unei sarcini daca ejacularea s a prdus in vagin?

Cat de des va ganditi la despartire ?

din 1 dec 2008 13:23 de Dunno

Eram curios cat de des va ganditi voi sa va despartiti de prieten/prietena. Mi se intampla ca prietena mea ,avand aproape 17 ani sa isi aprinda vreo tigare pe strada si chestia asta ma deranjeaza,pentru ca in viziunea mea numai curvele fumeaza in ...

Re: Re: Re: Re: aparitia spermei

din 1 dec 2008 13:15 de MAsYu

salut tuturor legat de problema celor care au deschis topikul nu cred k ar trb sa`ti faci griji , mie mia aparut pur si simplu , si pe zi ce trece creste si cantitea:D am o alta problma: la 13 ani ai mey , am avut ocazia sa fack sex cu prietena ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 dec 2008 10:37 de GhoTiK

nu,nu merg:p

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1663 din 3732
«   1 ... 1660   1661   1662   1663   1664   1665   1666 ... 3732   »

loading...