Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 1 dec 2008 03:28 de DarkAngel
Pai din punctu lu ala de vedere era ok pentru ca pe el il interesa o partida de sex si vroia sa afle daca are rost sa stea pe langa tine (sperand ca nu esti virgina) sau sa isi caute alta (probabil era grabit sau nu vroia nimic serios).Dar daca acel ...
Re: Re: Re: Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze din 1 dec 2008 01:54 de simosimina
a- cum adik nu esti satisfacut? Un barbat e satisfacut cand are orgasm..e cam logic..La ei nu e ca la fete...
b-mda..depinde de situatie
c-avand in vedere varsta..nu cred..
Oricum cert este ca sotul ei este "bolnav-dependent" de chestia asta..
Re: Re: Re: Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze din 1 dec 2008 00:44 de Incepator
Mdah...dar problema in urechile mele suna de park ar fi o insulta ...ca omu a facut ce a facut .
Re: Re: Re: Re: Re: din 1 dec 2008 00:28 de Mihaelascumpik
poi eu .. il iub.. da el pe mne nu:ermm:.. in fine asta e.. nu`i nimik de facut
:-*si u ai grija de tn
Re: Re: Cum sa fiu popular? din 30 nov 2008 23:38 de vera_mary88
Orice ai face incearca sa ramai tu...pentru ca in general tipii astia populari is cu doua fete: e tipu ala rau si popular mistocar cand e cu prietenii si de fapt e un tip timid cand e cu vreo fata...
Daca te pui asa pe invatat numai ca sa ...
Re: Re: Oare am lasat-o gravida? din 30 nov 2008 23:34 de vera_mary88
Iti dai seama ca in momentele alea si fara cunostiintele necesare numa la aia nu se gandeste ca e imposibil sa ramana...e doar stresul si-a creat ea in capul ei situatia cum ca ar putea fi insarcinata...o sa vezi ca nu e nimic...
Re: Re: Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze din 30 nov 2008 23:32 de vera_mary88
Deci sa intelegi si tu...cand ai o viata sexuala activa nu mai ai nevoie de masturbare decat daca:
A) nu esti satisfacut
B) sa zicem pers iubita nu e langa tine si in loc sa apelzei la infidelitate preferi sa te masturbezi
C) nu aveti unde ...
Re: Ce sa fac?pls help me din 30 nov 2008 23:16 de vera_mary88
hmmm pai tu alegi.....nu stiu da mi se pare absurda fraza asta :"nu o sa mai iubesc pe nimeni" pentru ca nu se stie de unde sare dragostea nu e ca si cum mai mi-am programat sa nu ma indragostesc....pur si simplu te prinde....parerea mea e sa ...
Re: Oare am lasat-o gravida? din 30 nov 2008 22:57 de angela
:D:lol:Ea este inca virgina si intrebi daca este insarcinata?Dar cine e prietena ta ,Fecioara Maria?Of Doamne, ganditi si voi, inainte de a pune intrebari de genul acesta...:blink::huh::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: din 30 nov 2008 22:53 de picpoc
PAREREA MEA E CA NU TREBUIE SA T LASI INFLUENTZATA D UN BAIAT IN CEEA CE PRIVESTE SEXUL!!;).. POATE CA ITI PLACE ENORM DE EL.. DAR DACA PUNE CONDITII CA ASTEA... EU ZIC CA E UN MARE PROFITOR.. CREDEMA NU MERITA!!LA URMA URMEI.. DACA CHIAR VREI ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2008 22:37 de copywriter
dar dar cele care au fost puse aici merg si la condition 0 (intreb asta ca am acasa condition0 dar nu l-am instalat si va intrebam ca sa stiu daca il instalez)
Re: Re: Re: Re: Re: Stiu ca ma minte ! din 30 nov 2008 18:53 de bibi
mi-a facut o figura urata...si i-am demonstrat ce m-a mintit...
a primit 2-3 adjective de la mine...i-am spus ca nu ma mai intereseaza persoana lui...nu vreau sa traiesc langa un om mincinos...
si nu a a avut nici o replica de cateva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum a fost prima data la voi? din 30 nov 2008 17:19 de Mihaelascumpik
da.. poate ca nici nu uitam..:ermm:
Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 30 nov 2008 16:35 de alexacarmen
stiu ca nu este ok comportamentu lui ,dar am incercat sa ies si cu alti nu mi or placut deloc :( el a stiut sa ma cucereasca din prima sa imi placa din prima de el , uite am iesit aseara cu un tip ,.si m a si intrebat deja din prima daca mai sunt ...
Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 30 nov 2008 16:30 de alexacarmen
da el din cauza prietenii lui nu putem fii impreuna ,pt ca ei au mai multe fete si umbla cu mai multe si i a zis ca tu ai una in schimb eu am mai multe ,,uite de exemplu si cand ne intalnim ma imbratiseaza si simt ca inca tine la mine ,pt el ...
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 30 nov 2008 16:03 de nemesis
See!? This is exactly why I regret not having a sister! O:)
In fine. Postul mi se pare ok, fie ca este fantezie fie ca nu. Nu cred ca merita un "Aberatii si caterinci" avand in vedere faptul ca pune problema incestului. Pe de alta parte, daca ...
Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 30 nov 2008 15:59 de DarkAngel
Tare confuz prietenul tau.Nu este ok comportamentul lui in momentul in care a zis ca nu mai sunteti impreuna nu trebuie sa va mai sarutati cand va intalniti doar ca simpli amici.
Eu cred ca prietenul tau are ceva probleme de comportament, iar tu nu ...
Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 30 nov 2008 15:31 de vladbodan
pai stai putin , adica lui ii este ciuda daca vorbesti de alt baiat dar nici sa fii cu el nu mai poti , ce traba ii asta , pai "da-l de perete" si intreaba-l ma , ce naiba mai vrei , cu tine nu pot , cu altu nu pot , strici o prietenie , asta e , ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa iti maresti penisul? din 30 nov 2008 14:43 de Mirel
Eu am 14 ani si am penisu de 16 cm e bine ? :))
Dupa despartire... din 30 nov 2008 13:46 de alexacarmen
Nu demult m am despartit de prietenu meu ,la care tin si acum ,
eu stiu ca si el inca tine la mine ,pentru ca eu si el am ramas amici ,ne intalnim ne sarutam ,imi vorbeste frumos ,ne distram ,dar nu mai putem fii impreuna pentru ca imi zice e prea ...
Pagina 1664 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||