Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Masaj terapeutic Timisoara

din 29 nov 2008 10:48 de Andreea

Si eu am aceeasi problema ca si tine, in gasirea unui maseur in Timisoara... Daca gasesti ceva, te rog anunta-ma si ep mine. Multumesc. (eu auzisem ceva despre Ionel Bratu dar pe google nu am gasit nimica despre el)

Re: Dupa sex, prietena mea mi se pare mai draguta!

din 29 nov 2008 10:40 de moldo-rusu

daca mai sterge cineva commentul meu [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] [b][i]Brrrrrr, ce frica imi este, uite ca l-am cenzurat doar! P.S. Daca nu reusesti sa te exprimi in mod... CIVILIZAT, nu numai ca te vom cenzura sau sterge, dar vei ...

Re: Re: Re: Cat a durat prima partida de sex? (pt

din 29 nov 2008 08:19 de Trexv

Daca partenera ta va sti ca esti virgin si este intelegatoare, va sti ca prima data nu o vei putea satisface...

Re: Cum sa o uit??????...Ajutor...

din 29 nov 2008 05:52 de ExoticDream

Sa inteleg ca practic nu ai fost nici o clipa impreuna cu fata aceea, asa-i? Tie ti-ar fi placut, ea ti-a zambit un pic altfel, inima ta a luat-o razna si... atat pentru ca ea avea (si probabil are) prieten. Nebunia despre care vorbesti este ...

Re: Re: Re: am nevoie de ajutor :(

din 29 nov 2008 05:37 de ExoticDream

Pai vrea sa-ti spuna ca un seducator "diplomat" nu isi arunca toate atuurile pe masa de la inceputul jocului, ci da dragoste cu taraita, ca sa nu si-o ia fata in cap, mai ales ca (ea) se afla la varsta inconstantei. Daca esti un tip care isi ...

Re: Re:

din 29 nov 2008 03:01 de Stranger_to_love

Atunci divorteaza si gata.Acuma o sa zici ca e greu sa gasesti pe cineva in ziua de azi.Asta e poate gasesti,poate nu gasesti,dar cel putin iti vezi de ale tale si nu o sa mai traiesti intr-o frustrare continua.Singura fiind iti pasa de ...

din 29 nov 2008 02:42 de Stranger_to_love

Faceam misto de ea,avem noi niste conflicte mai vechi. :P Oricum,ce am spus mai sus ramane valabil. Si de ce asta?? Din egoism sau ca esti inchisa la minte? Daca o prind pe ea ca se masturbeaza eu nu m-as simtit ...

Re: Re: Re:

din 29 nov 2008 02:34 de Delia08

Ehh *stranger in love* , itzi pierde si pofta de mancare si orice chef , cand itzi prinzi ptr. prima data partenerul in"flagrant",te doare si te simitzi jignita k femie. Poate ca esti de parere ca barbatzii ce se masturbeaza au acasa o femeie ...

din 29 nov 2008 02:25 de Delia08

Situatia nu s-a schimbat deloc,sotzul a facut burtika ceea ce il deranjeaza si mai mult la sex,si am ajuns la concluzia ca masturbarea ptr el e un mijloc mult mai comod si merge repede,daca e vb de sex atunci trebuie sa te mishti,pozitzi ...

Re: Re: Cat a durat prima partida de sex? (pt baie

din 29 nov 2008 00:31 de cardan

pai vreau sa ma interesez ca eu nu cred ca o sa rezist mai mult de 5 minute la prima partida.....si ma intereseaza timpul pt ca in 5 minute nu cred ca pot sa o satisfac pe partenera mea :~* :((

Re: eo

din 28 nov 2008 22:42 de iulian

oare cat costa o programare la dermatolog? imi recomandati un cabinet particular sau la stat? pt ca nu dispun de ff multi bani:D oare ash avea vreo "reducere" daca inca sunt elev?:D

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 28 nov 2008 22:20 de baby

eu am devenit foarte pretentioasa :` vreau langa mine un baiat dragut,ingrijit,matur....manierat, inteligent,care face glume bune la momentul potrivit.....si lista poate continua:lol: Logic ca primul lucru la care ma uit e fizicul.....ca ...

Re: Cat a durat prima partida de sex? (pt baieti)

din 28 nov 2008 22:04 de DarkAngel

care e rostu sa se uite cineva la cat dureaza prima data... isi pierde farmecu probabil nu ti-a placut daca ai aut timp sa te uiti la ceas in loc sa savurezi momentu... :-`

din 28 nov 2008 20:57 de valentine

O situatie destul de aiurea dar care nu poate fi controlata. Cele mai des cauze: oboseala sau preludiul/atractia insuficient/a. Daca totusi esti asa de obosit si nu vrei sa ratezi o partida, dai cu niste vin rosu si ciocolata cu 1-2 ore inainte de ...

Cum sa ma comport cu prietena mea?

din 28 nov 2008 20:53 de bogdan

buna, am 17 ani si de o luna si 2 sapt. sunt cu o fata de 15 ani. la inceput ne-am inteles super, dar de umpic de vreme simt ca este ' mai rece ' cu mine. o iubesc, ma iubeste ( ea de pe la 14 ani a vrut sa fie cu mine dar eu nu prea am luat in ...

din 28 nov 2008 20:52 de Unknown88

:) nu cunosc psihologia fetelor, daca ai dreptate e bine, cat despre partea cealalta, nu e prietena mea stabila, multam de raspuns

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 28 nov 2008 20:41 de dragos.cretu

pai si eu am 15 ani si eu o am pim mai mare.....adik 17-18 cm.....nush daca ii firesc......nush creca ai cv probleme

Re:

din 28 nov 2008 19:19 de Stranger_to_love

Daca nu e ultima idioata,sa stii ca fetele sunt destul de intelegatoare in situatiile astea.Asta daca e prietena ta stabila.

Cum sa o uit??????...Ajutor...

din 28 nov 2008 16:16 de un oarecare

Cum sa incep ....acum ceva vreme mai precis cu 9 luni in urma m-am indragostit de o fata :love:(prima oara in viatza mea de 17 ani cand m-am indragostit). Totul a inceput la o ora pe care o faceam impreuna cu clasa ei(sport, deci am avut timp ...

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 28 nov 2008 15:46 de alyna

cum sa avortezi??? daca DUMNEZEU t-i la dat pastreaza-l k e cel mai frumos dar eu abia astept sa am un bebe si voi il da-ti afara!!!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1666 din 3732
«   1 ... 1663   1664   1665   1666   1667   1668   1669 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare