Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Masaj terapeutic Timisoara din 29 nov 2008 10:48 de Andreea
Si eu am aceeasi problema ca si tine, in gasirea unui maseur in Timisoara... Daca gasesti ceva, te rog anunta-ma si ep mine. Multumesc.
(eu auzisem ceva despre Ionel Bratu dar pe google nu am gasit nimica despre el)
Re: Dupa sex, prietena mea mi se pare mai draguta! din 29 nov 2008 10:40 de moldo-rusu
daca mai sterge cineva commentul meu [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
[b][i]Brrrrrr, ce frica imi este, uite ca l-am cenzurat doar!
P.S. Daca nu reusesti sa te exprimi in mod... CIVILIZAT, nu numai ca te vom cenzura sau sterge, dar vei ...
Re: Re: Re: Cat a durat prima partida de sex? (pt din 29 nov 2008 08:19 de Trexv
Daca partenera ta va sti ca esti virgin si este intelegatoare, va sti ca prima data nu o vei putea satisface...
Re: Cum sa o uit??????...Ajutor... din 29 nov 2008 05:52 de ExoticDream
Sa inteleg ca practic nu ai fost nici o clipa impreuna cu fata aceea, asa-i? Tie ti-ar fi placut, ea ti-a zambit un pic altfel, inima ta a luat-o razna si... atat pentru ca ea avea (si probabil are) prieten. Nebunia despre care vorbesti este ...
Re: Re: Re: am nevoie de ajutor :( din 29 nov 2008 05:37 de ExoticDream
Pai vrea sa-ti spuna ca un seducator "diplomat" nu isi arunca toate atuurile pe masa de la inceputul jocului, ci da dragoste cu taraita, ca sa nu si-o ia fata in cap, mai ales ca (ea) se afla la varsta inconstantei. Daca esti un tip care isi ...
Re: Re: din 29 nov 2008 03:01 de Stranger_to_love
Atunci divorteaza si gata.Acuma o sa zici ca e greu sa gasesti pe cineva in ziua de azi.Asta e poate gasesti,poate nu gasesti,dar cel putin iti vezi de ale tale si nu o sa mai traiesti intr-o frustrare continua.Singura fiind iti pasa de ...
Re: Re: din 29 nov 2008 02:42 de Stranger_to_love
Faceam misto de ea,avem noi niste conflicte mai vechi. :P
Oricum,ce am spus mai sus ramane valabil.
Si de ce asta?? Din egoism sau ca esti inchisa la minte?
Daca o prind pe ea ca se masturbeaza eu nu m-as simtit ...
Re: Re: Re: din 29 nov 2008 02:34 de Delia08
Ehh *stranger in love* , itzi pierde si pofta de mancare si orice chef , cand itzi prinzi ptr. prima data partenerul in"flagrant",te doare si te simitzi jignita k femie.
Poate ca esti de parere ca barbatzii ce se masturbeaza au acasa o femeie ...
Re: Re: Re: din 29 nov 2008 02:25 de Delia08
Situatia nu s-a schimbat deloc,sotzul a facut burtika ceea ce il deranjeaza si mai mult la sex,si am ajuns la concluzia ca masturbarea ptr el e un mijloc mult mai comod si merge repede,daca e vb de sex atunci trebuie sa te mishti,pozitzi ...
Re: Re: Cat a durat prima partida de sex? (pt baie din 29 nov 2008 00:31 de cardan
pai vreau sa ma interesez ca eu nu cred ca o sa rezist mai mult de 5 minute la prima partida.....si ma intereseaza timpul pt ca in 5 minute nu cred ca pot sa o satisfac pe partenera mea :~* :((
Re: eo din 28 nov 2008 22:42 de iulian
oare cat costa o programare la dermatolog? imi recomandati un cabinet particular sau la stat? pt ca nu dispun de ff multi bani:D oare ash avea vreo "reducere" daca inca sunt elev?:D
Re: INTREBARI PENTRU FETE din 28 nov 2008 22:20 de baby
eu am devenit foarte pretentioasa :`
vreau langa mine un baiat dragut,ingrijit,matur....manierat,
inteligent,care face glume bune la momentul potrivit.....si lista poate continua:lol:
Logic ca primul lucru la care ma uit e fizicul.....ca ...
Re: Cat a durat prima partida de sex? (pt baieti) din 28 nov 2008 22:04 de DarkAngel
care e rostu sa se uite cineva la cat dureaza prima data... isi pierde farmecu probabil nu ti-a placut daca ai aut timp sa te uiti la ceas in loc sa savurezi momentu... :-`
Re: Re: Re: din 28 nov 2008 20:57 de valentine
O situatie destul de aiurea dar care nu poate fi controlata. Cele mai des cauze: oboseala sau preludiul/atractia insuficient/a. Daca totusi esti asa de obosit si nu vrei sa ratezi o partida, dai cu niste vin rosu si ciocolata cu 1-2 ore inainte de ...
Cum sa ma comport cu prietena mea? din 28 nov 2008 20:53 de bogdan
buna, am 17 ani si de o luna si 2 sapt. sunt cu o fata de 15 ani.
la inceput ne-am inteles super, dar de umpic de vreme simt ca este ' mai rece ' cu mine. o iubesc, ma iubeste ( ea de pe la 14 ani a vrut sa fie cu mine dar eu nu prea am luat in ...
Re: Re: din 28 nov 2008 20:52 de Unknown88
:) nu cunosc psihologia fetelor, daca ai dreptate e bine, cat despre partea cealalta, nu e prietena mea stabila,
multam de raspuns
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 28 nov 2008 20:41 de dragos.cretu
pai si eu am 15 ani si eu o am pim mai mare.....adik 17-18 cm.....nush daca ii firesc......nush creca ai cv probleme
Re: din 28 nov 2008 19:19 de Stranger_to_love
Daca nu e ultima idioata,sa stii ca fetele sunt destul de intelegatoare in situatiile astea.Asta daca e prietena ta stabila.
Cum sa o uit??????...Ajutor... din 28 nov 2008 16:16 de un oarecare
Cum sa incep ....acum ceva vreme mai precis cu 9 luni in urma m-am indragostit de o fata :love:(prima oara in viatza mea de 17 ani cand m-am indragostit). Totul a inceput la o ora pe care o faceam impreuna cu clasa ei(sport, deci am avut timp ...
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 28 nov 2008 15:46 de alyna
cum sa avortezi???
daca DUMNEZEU t-i la dat pastreaza-l k e cel mai frumos dar
eu abia astept sa am un bebe si voi il da-ti afara!!!
Pagina 1666 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||