Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce e de facut

din 26 nov 2008 12:28 de tequila

sa plecam din tara..:) gandestepe pozitiv nimic nu-i niciodata atat de simplu cum pare.Zmbeste,maine va fi mai rau:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: revelion..

din 25 nov 2008 23:56 de SORIN28

Vezi, asta e una din greselile tale...nu stii sa faci diferenta (chiar daca esti mai tanar, ca tot te legi de varsta)intre o petrecere si o bauta. Crede-ma ca stiu ce inseamna ambele (si nu te-as sfatui sa imi platesti consumatia ;) ).Daca vorbim ...

Re: Re: Re: Re: Nu am facut sex cu el, ma iubeste?

din 25 nov 2008 20:36 de vladbodan

dai niste raspunsuri foarte seci peste tot draga mea ...:mellow: nicoletta ... NU , nu te iubeste , o sa te iubeasca atunci cand faci sex cu el si numai si numai atunci , punct ... esti normala cu capul? cum poti sa concepi faptul ca daca nu ...

Re: Filelist

din 25 nov 2008 16:29 de klas jan

sa inteleg ca nimeni de pe acest forum nu are cont pe filelist???sau nu aveti problema cu upload-ul??

Re: Re: Prietenul meu este extraterestru

din 25 nov 2008 16:24 de ghencev

da cel care a scris-o e baiat(adica eu)......iti dai seama ce descoperire ai facut???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat dup

din 25 nov 2008 14:18 de SoulsQueen

luna viitoare si in orice luna esti protejata si inainte sa iei prima pilula din folie

Re: Prietenul meu este extraterestru

din 25 nov 2008 14:12 de angela

Vezi sa nu te contamineze si pe tine...:lol:Fugiti oameni buni, ne-au invadat extraterestrii..:lol::D:D

Re: Lectii de viata

din 25 nov 2008 13:49 de vladbodan

:huh::huh: tu ai impresia ca daca eu iti povestesc ceva ce m-a marcat pe mine tu o sa bagi la cap si o sa o ocolesti ? nimeni nu intelege pana nu o simte pe pielea lui ce inseamna "durere" sau altele. daca tot suntem pe forum cu profil de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Si cata rautate........

din 25 nov 2008 13:45 de vladbodan

eu ma pot mandri ca am 1 prieten de la care de 3 ani nu am luat niciodata teapa , si chiar si la 2 noaptea l-am sunat sa ma ajute si a fost foarte saritor , chiar daca stiu ca el are probleme cu somnul ca a doua zi e obosit total si trebuie sa mearga ...

Re: Prietenul meu este extraterestru

din 25 nov 2008 13:42 de baby

daca asta nu e scrisa de un baiat....atunci sa castig la loto:lol::lol: hai ma....:` si eu sunt extraterestru....:love: si? :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: revelion..?!..

din 25 nov 2008 13:42 de vladbodan

hm :)) poate la petrecerile cu oameni de varsta ta .. da :) dar daca ai un copil de 14 15 ani chiar pana si la 20 de ani :) sa zicem si ai putea sa-l spionezi la ce fel de petreceri merge [fara sa fi vazuta] credema ca ai face infarct ;) mama inca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem

din 25 nov 2008 13:30 de vladbodan

respect si apreciez chestia asta insa unde e respectul lui fata de tine atunci cand el e egoist ??:ermm: asta are legatura cu orgasmul tau , nu ca nu vrea sa imparta o bomboana cu tine ... cand ai spus ... pai cand le-ai scris trebuia sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem apr

din 25 nov 2008 11:54 de sanvean

am 22jumate.facultatile le-a facut in acelasi timp, mai am 1na de master.nu am spus-o cu titlul de lauda.oricine ar vrea sa faca asta, ar putea.din contra..am spus cateva aspecte din viata mea ca sa va faceti o parere si sa nu credeti ca sunt prinsa ...

Ajutor! :S

din 25 nov 2008 11:50 de Alexutza

Deci ... eu sunt in Finlanda si .. aici is cam prosti doctorii .. desi .. am facut sex neprotejat timp de 1 an si ceva cu prietenul meu .. si niciodata nu mi s-a intamplat acest lucru .. nu mi-a venit menstruatia deeloc luna asta!!! .. El nu ...

Re: Okidoki: Ce i-am facut la prietena mea

din 25 nov 2008 10:35 de yOojulia

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Lectii de viata

din 25 nov 2008 10:14 de yOojulia

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Re: Nu am facut sex cu el, ma iubeste?

din 25 nov 2008 10:06 de yOojulia

te iubeste:heart::heart::heart:

Fina departajare dintre prietenie si... mai mult!

din 25 nov 2008 01:41 de ExoticDream

Voiam de cateva zile incoace sa va supun atentiei un subiect care a fost tratat partial in unele topicuri si postul lui carrie a venit precum cireasa de pe tort. Asadar.... Sa presupunem ca esti implicat intr-o relatie de iubire cu un partener ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: revelion..?!...

din 25 nov 2008 01:08 de ExoticDream

Daca ai fi mers cu prieteni de-ai tai (care sa nu fie doar cupluri!) si daca ati fi rezervat cazare separat fata de "fotbalisti", poate ar fi fost ok sa petreceti doar seara de revelion "la gramada", cu prietenii tai si ai lui. Nu cred ca toata ...

corect

din 24 nov 2008 23:06 de deea85

si eu am patit la fel,cu 4 ani in urma am facut un avort si credetima ca ma chilarit pur si simplu mia dat injectie si in mana si jos si cu toate astea simteam pe viu cum smulge carnea din mine iar eu ma rugam la Dumnezeu sa se termine cat mai repede ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1669 din 3732
«   1 ... 1666   1667   1668   1669   1670   1671   1672 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare