Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inceputul. din 24 nov 2008 09:49 de Incepator
Eh :~* fiecare cu ce a citit ...O:) .
Re: Re: Re: Re: Re: Inceputul. din 24 nov 2008 09:46 de vera_mary88
Prima data foloseste prezervativul daca esti baiat cu autocontrolul nu prea tine prima data...si metoda calendarului eu n-as folosi-o niciodata...
Re: Re: Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu din 24 nov 2008 09:43 de vera_mary88
Deci scuza-ma deja cand tu ii spui cum iti place si el face tot ca el...e nasol rau...nu stiu cum da trebuie sa il faci sa te asculte sa iti asculte dorintele mai ales cele sexuale..probabil ai avea si tu orgasm daca ar fi mai tandru cu tine nu ...
Re: Re: Re: revelion..?!... din 24 nov 2008 08:26 de onlyforgod
corect:)
Re: Re: revelion..?!... din 24 nov 2008 07:25 de SORIN28
Vezi ca ai inceput sa vorbesti ca pasarica ... sau nici la nivelul tau nu se ridica nimeni? Incearca sa te controlezi...pe tine si limbajul tau
Fata a cerut o parere, chiar daca decizia finala tot ei ii va apartine, nu a intrebat daca e ...
Re: Dupa certuri, va mai fi la fel ca inainte? din 24 nov 2008 01:19 de ExoticDream
Depinde de motivele certurilor.... Daca sunt (relativ) minore si reparabile, eu as trece peste ele...., nu as pastra ranchiuna si nu le-as reaminti etern. Depinde insa si de felul in care vede partenerul lucrurile...
:cat::cat::cat:
Re: Revelion cu baiat stiut doar de pe net?!... din 24 nov 2008 01:10 de ExoticDream
In principiu te-as sfatui sa nu te arunci direct intr-un revelion cu el, mai ales in alt oras decat cel in care locuiesti, cu exceptia cazului in care ai reusit sa-l cunosti fffffff bine si ai lua si un grup de prieteni cu tine. Cea mai buna ...
Re: din 24 nov 2008 01:10 de The Vlad
Fratii mei...
Eu sunt circumcis de la 3 ani. Parintii mei au facut ce au crezut mai bine pentru sanatatea mea si pentru viitorul meu, asa cum m-au si externat cand au aflat ca vroiau sa imi extirpe un testicul in urma unui accident de mers pe teava ...
Avertisment! din 24 nov 2008 00:47 de ExoticDream
Daca nu incetezi sa jignesti lumea care nu iti impartaseste opinia privind sexul oral, posturile tale vor fi cenzurate sau sterse (te poti exprima si fara sa dai calificative demne de dosul blocurilor gri)... si cu asta am spus ...
Re: Re: Re: din 24 nov 2008 00:39 de ExoticDream
Daca nu e reciproc si nici sanse sa devina nu exista, atunci mi se pare inutil totul: unul pune suflet, celalalt profita, iar in final primul sufera, mai ramane si cu amintiri..., in timp ce celuilalt nu-i pasa, ce sens are?!?
Iubirea ...
Re: Re: Rositul la fata din 23 nov 2008 23:59 de numlock
cum adica nu fiu asa de emotiv ?
explica-mi te rog :)
Re: Re: revelion..?!... din 23 nov 2008 23:29 de nicole
ms mult ca m-ai facut proasta si disperata...el nu m-a chemat sa ma duc CU EL...EL II DEJA ACOLO(plecat cu fotbalul)...dupa cum am scris mai sus...daca era si el aici nu se mai punea problema nu? tocmai de asta am cerut si alte sfaturi...pt ca ...
Re: Ce sa vorbesc cu colega mea??? din 23 nov 2008 23:02 de vladbodan
:mellow::mellow::mellow:intreab-o ce mai face:blink::blink: mi se pare cea mai simpla varianta , de acolo poti deduce daca are chef sau nu sa vorbeasca cu tine in primul rand :) daca incepe sa te impodobeasca cu povestile ei , prefate ca o ...
Re: Eu 14 ani, el 15.......Sa facem sex? din 23 nov 2008 22:58 de vladbodan
atunci inseamna ca noi suntem parinti tai daca nu ti cont de cei naturali ai tai ... de ce? pentru ca tu ne intrebi pe noi daca e sa o faci sau nu , pai cine stie mai bine inafara de tine ce vrea? noi:blink:? nu prea cred
Re: vai doamne din 23 nov 2008 22:53 de vladbodan
:blink:aha, serios? dar daca sunt un total idiot care incearca doar sa impresioneze o tipa ca sa fiu placut? ce fac atunci ca ma respinde total daca se prinde ca eu ma prefac sa fiu altceva decat ceea ce sunt , poate am problemele mele mintale ...
Re: revelion..?!... din 23 nov 2008 22:49 de vladbodan
pf ... scuze pentru randurile de mai jos dar...
esti chiar proasta si am sa iti si spun de ce:
tu esti disperata sa il cunosti iar tu te mai intrebi daca sa mergi cu el , nu l-ai cunoscut , iti doresti mult asta dar te mai intrebi inca daca ...
Re: Prietenul meu este extraterestru din 23 nov 2008 22:47 de vladbodan
tu acum iti bati joc de noi cu toate jocurile alea? ai impresia ca ne intereseaza sau ne ajuta cu ceva sa iti raspundem la intrebare daca tu ne spui ca a terminat jocul X de 5 ori si tot mai are timp si de altele , ce ne intereseaza pe noi ca are ...
Revelion cu baiat stiut doar de pe net?!... din 23 nov 2008 20:31 de nicole
buna...am si eu o nelamurire...am un prieten daca pot sa`i zic asa...amandoi suntem din cluj..oficial nu am facut niciodata cunostinta dar ne stiam doar din vedere...dupa care am inceput sa vb pe net(cam de mai mult de un an)..pe vremea cand inca ...
Re: Relatie de durata sau doar sex? din 23 nov 2008 19:41 de vladbodan
pai pe tine aici trebuia sa te mai intereseze si care au fost cele mai lungi relatii ale lui ... de acolo iti puteai face o idee la viitor cum ca "ar putea dura" parerea mea e ca daca nu incerci nu aflii , si de pierdut mare lucru nu ai :)
Relatie de durata sau doar sex? din 23 nov 2008 19:04 de ingerasa25
Acum 3luni am incheiat o relatie de 5 ani,si de atunci nu m-am mai intalnit cu nimeni pana acum o saptamana.Am inceput sa vorbim pe mess,el afland de la niste prieteni comuni id-ul meu de mess,ne stiam din vedere.In acceasi zi i-am dat nr.meu de ...
Pagina 1671 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
95 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||