Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
PT FUFE din 23 nov 2008 18:35 de denixxx
HAI CA O ZIS CE TREBUIA ZIS DE MULT :D
Filelist din 23 nov 2008 17:26 de klas jan
am si eu o intrebare pt cei care au cont pe Filelist.De vreo 2 luni mie nu imi mai creste uploadul pe tracker(filelist).Adica am downloadat fifa09 si am uploadat 4giga,iar pe tracker mi s-a pus doar downloadul,un alt exemplu:am downloadat pes2009 si ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 23 nov 2008 17:22 de nae28
Huh ? Tu de pe ce planeta ai aterizat sau in ce secol te afli ?Ce legatura are coeficientul de inteligenta cu sexul oral ?
Re: Re: Re: Re: din 23 nov 2008 17:18 de proastelor!!
....daca esti proasta faci ...daca nu esti proasta nu faci....si cu asta am spus totul.....
Re: Re: Re: din 23 nov 2008 17:18 de nae28
Daca e cu sentiment la mijloc, mi se pare normal sa astepte pana e toata lumea pregatita. Replica aia cu "n-am sanse pana nu-i ofer ce vrea" suna a profit maxim. Nu te injosi doar pentru a-i face pe plac !
Re: Re: Re: De ce ma refuza prietenul cand vreau s din 23 nov 2008 17:08 de nae28
1) stres/oboseala
2) lipsa progresiva de interes in cazul in care relatia tine de ceva vreme
3) are pe altcineva
4) potenta mai slaba (cam greu daca la inceput era altfel ca doar n-o avea 70 ani...sper)
Sfat : Nicidecum nu te razbuna facand la ...
Re: Re: Pana la ce varsta ti-a crescut penisul? din 23 nov 2008 16:39 de speedy_10
merci mult gheghe...imi face placere cand vad persoane k tine...in fine multi nu inteleg k un forum e facut pentru schimb de idei,ajutor si altele
ms ink o data:D
Re: Eu 14 ani, el 15.......Sa facem sex? din 23 nov 2008 15:27 de luinwe
calmeazate:`
"Instrumentul" a refuzat actul sexual! din 23 nov 2008 15:17 de Unknown88
Avand in vedere ca este primul meu post,am tinut sa va spun asta :)
Vizitasem site-ul cu mult timp in urma, mai intram din cand in cand, citeam, ma regaseam in unele postari,eram virgin, acum nu mai sunt de ceva vreme, nu am avut probleme in ...
Re: Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu m-a din 23 nov 2008 15:07 de maria
adevarul e ca nu prea mi-a facut sex oral..doar de cateva ori si chiar si atunci ma "pupa" asa cum pupi pe cineva pe obraz de jur imprejur..o singura data..chiar prima data..mi-a bagat limba si chiar si acum dupa 3 ani simt fiori numai cand ma ...
Re: Re: Re: Re: Secretie vaginala netransparenta din 23 nov 2008 12:23 de Miruna
nu are miros si nu am usturimi sau mancarimi cand fac sex....asta ma enerveaza rau...k ma patez!!! si nu suport sa fiu "umeda" ..:(
Re: Re: Re: Preput stramt... din 23 nov 2008 10:54 de AND14REI
c uacordul lui a1b2c3 imi spun si eu parerea...nici eu nu imi puteam decalota piele,daca imi trageam piele ea nu se tragea numai pana aproape la sfarsitul capului...
m-am dus la doctor o pus omu mana si o tras pana mi-o dezlipit pielea de cap
acum ...
DA SE POATE, eu sunt unul din cazuri din 23 nov 2008 03:18 de Adelyna
se poate dezvirginare fara sa ai sangerari si nu tine doar de preludiu, asta inseamna ca ai himenul foarte elastic.
daca ai sau nu sangerari depinde de himen, nu toata lumea are himenul la fel:)
Da daca te violeaza unul, te forteaza sigur ca ...
vai doamne din 23 nov 2008 02:52 de Adelyna
De cand e lumea si pamantul au fost probleme de genul.
Haideti sa va spun ce cucereste indiferent daca esti barbat sau femeie: sa fii tu, natural, sa emani siguranta de sine, incredere in propria pesoana, sa vorbesti putin si bine, adica sa nu te ...
Re: Re: De ce ma refuza prietenul cand vreau sex? din 23 nov 2008 02:01 de gheghe
razbunarea arma prostului, nu ajungi nicaieri decat se adancesc conflictele si nepotrivirile.
eu zic ca motive pot fi cele 3 enuntate de Danny_DaBoss, plus ori o fi labagiu, ori are o potenta/dorinta sexuala pur si simplu mai slaba, si in ...
Re: Pana la ce varsta ti-a crescut penisul? din 23 nov 2008 01:53 de gheghe
tot tu ai incercat si pe kktul celalalt de forum (SP) si au aparut vreo 20 de mesaje numai la misto... pe forumuri numai oameni saraci cu duhul, nai ce sa ceri. Nu o sa faci tu niciodata statistica pe forumuri
pai eu ce sa iti zic, cam la ...
Re: Re: Re: din 23 nov 2008 00:51 de ExoticDream
Ba conteaza!!! Daca nu, inseamna ca ea este ultima proasta!
:D:D:D
Re: Re din 23 nov 2008 00:39 de ExoticDream
Pe cand prima liturghie?!? :unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Targul de carte GAUDEAMUS la Romex din 23 nov 2008 00:32 de ExoticDream
Da, pana duminica la ora 16. Elevii si studentii intra gratis. La un moment dat se alege cea mai frumoasa vizitatoare... intereseaza-te cand!
P.S. Daca esti pe-acolo maine la ora 13, anunta-ma daca am castigat Dacia aia....
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Ce contine sperma baiatului?A fete din 23 nov 2008 00:30 de Adelyna
Mai hai k-mi place de voi, sunteti tari... ce discutie faina pe seama spermei. Intra-devar mai are si alte roluri pe care tre sa le valorificam :P
Ceea ce pentru unii poate fi bun pentru altii poate fi rau.
Daca ziceati k comtine si ...
Pagina 1672 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||