Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re:

din 21 nov 2008 18:15 de vera_mary88

Ia citeste tu mai atent ce zice...".suntem de 8 luni impreuna"...dupa aia poti sa comentezi :-`

Re: Re: Re:

din 21 nov 2008 16:34 de Stranger_to_love

Deci ea NU are nici o relatie cu el.Ea doar il place,iar el i-a zis ca daca o sa fie impreuna trebuie sa fie dispusa sa faca si sex.

Re: Re: Poate fi alta?

din 21 nov 2008 16:16 de Miruna

am incercat de mai multe ori dar nu au fost rezultate foarte mari...sper sa rezolvam problemele astea...:x :* va multumesc pt raspunsuri :)

Intrebari legate de sex

din 21 nov 2008 15:41 de pcgeek

Salut, sub vaga protectie a nick-ului vreau sa va adresez niste intrebari, daca se poate. Intai de toate, am 14 si departe de mine gandul de a...you know.. pana la 16-17 ani.Mai ales ca nici macar nu am tinut o fata de mana,prefer ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 nov 2008 13:01 de Danny_DaBoss

ba poti... atunci cand iti vine senzatia de "pishu"... atunci se face eliminarea lichidului. Ai senzatia aia pentru ca lichidul se elimina prin vezica. Poti sa iti dai drumu linistita pt ca nu este urina... asta numai daca este de acord si ...

Re: Re: Re: Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza

din 21 nov 2008 09:44 de Incepator

Peeting la 15 ani ????? !!!!! Mai vera ... ARE DOAR 15 ANI!!!! Doame...in ce lume traim...

Re: Re: Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza

din 21 nov 2008 09:35 de vera_mary88

In alte situatii daca el ar fi fost mai mic as fi zis nu o face...da e adevarat ca trebuie sa te simti pregatita da sunteti de 8 luni impreuna sa fim seriosi...acu o asteptat dupa tine atata...nu e adevarat un baiat nu asteapta dupa tine 2 3 ani pana ...

Re: Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza

din 21 nov 2008 09:05 de Incepator

Omule, vreau sa fac in asa fel incat sa nu ajungem la un conflict ... Deci, trebuie sa iti dau si tie dreptate ca u ai facut in realitate ce eu doar cred ca am visat . Eu ma cunosc pe mine , intr-o oarecare masura, iar tu nu ! Deci eu pot ...

Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!!

din 21 nov 2008 08:58 de vladbodan

prostia ta si ignoranta absurda si dorinta de a avea un prieten te-a costat foarte mult:mellow: tocmai ti-ai pierdut probabil cel mai bun prieten , din cauza ca el e baiat , iar tu nu poti vedea din el un prieten foarte bun care nu merita pierdut ...

Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza

din 21 nov 2008 08:55 de vladbodan

ramanen totusi la nelamurire ... ai avut vreodata un contact sexual ? ai stat cu o vata 8 luni incat deja sa te saturi de ea, ca tu ai mai mult prietena ca sa o plimbi de mana si daca ai norocu asta .. alti sa o futa , sau pur si simplu sa ai o ...

Re: Re: Nu inteleg baietii!!!

din 21 nov 2008 06:21 de anturika

Am vesti pentru voi...:lol: am devenit indiferenta si i-am spus ca daca nu vrea sa fie cu mine, sa mai rarim intalnirile, fara vazut filme doar noi doi, fara mers la cumparaturi pentru ca deja erau prea multe si ajungeam sa cad de fraiera eu....am ...

Re: Sa o fac sau nu? Sunt confuza...

din 21 nov 2008 01:58 de ExoticDream

Nu o face inca, este evident ca "nu esti gata", chiar daca exprimarea asta suna a cliseu. Relatiile fete foarte tinere cu baieti mari se lovesc adeseori de problema sexului... In general, el incepe, la un moment dat, sa vrea mai mult decat ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 nov 2008 01:42 de ExoticDream

Da, este OK, mai poti incerca un timp sa-i ramai cat de aproape te lasa, insa daca vezi ca situatia nu evolueaza spre ceea ce ai vrea, retrage-te inainte de a te implica prea mult, altfel vei ajunge sa o iubesti, iar ea nu te va dori decat ca ...

Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza

din 21 nov 2008 01:17 de Balkan

mai oameni buni, omu' a asteptat 8 luni(sau cel putin asa zice el), e normal sa devina putin nervos daca nu are parte. Nu inteleg dc unele fete vad sexul ca pe o profanare a "virtutilor" feminine; pana la urma voua va face mai multa placere decat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 nov 2008 01:10 de ExoticDream

Intr-adevar, a te schimba radical, fie si de azi pe "poimaine", este foarte dificil, insa permite-mi sa zambesc cand te vad trimitandu-i la spovedanie pe cei insuficient de tari pentru a gasi resurse in ei insisi pentru a renunta la "practicile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete:baieti buni sau ra

din 21 nov 2008 00:19 de simosimina

:lol::lol::lol: femeie fatala? :)))) :lol::lol::lol:

Re: Cum innebuneste o femeie un barbat?

din 21 nov 2008 00:15 de simosimina

..ce intrebare.. Pay daca o luam asa..depinde de la caz la caz.. In cazul in care vrei sa se reindragosteasca..inseamna ca ati avut o relatie in trecut..dar aici depinde motivul pt care v-ati despartit.. In general noi credem ca dk ne ducem la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara haine

din 21 nov 2008 00:03 de Pasaroi_Cuminte

Da acum pe romanticfm.ro /live e super melodia se potrieste cu discutia voastra :lol:(12.05)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

din 21 nov 2008 00:01 de Pasaroi_Cuminte

SGC uneori esti ca o "limita remarcabila" :lol: sau "morfism de grupuri". Eh wtf mai ai putin si ajungi "lege de compozitie" :lol::-`

Re: nus ce sa zic despre asta dar vreau sa spun si

din 21 nov 2008 00:01 de and0n0s

nus daca lu o fata ii place de mine .Mie mia zis pe mes ca ei ii place de mine si eu nu vb prea mult cu ea la scoalaasa ca nus daca ma place sau daca vrea sasi bata joc d mine sa rada de mine asa ca pls spunetimi si mie pls pls pei daca nus cum sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1674 din 3732
«   1 ... 1671   1672   1673   1674   1675   1676   1677 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare