Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ata pooli din 20 nov 2008 10:53 de Guest
Hai fratilor, raspunde careva?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 nov 2008 10:23 de pumpkin_
@Trexy:
Imi cer scuze pentru exprimare. Despre afirmatia cu redusul poruncilor este vorba.
Sustine ceea ce ai afirmat daca zici ca este adevarat.
Cele 10 porunci se gasesc in Vechiul Testament - Deuteronom 5:6-21.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 nov 2008 09:13 de vera_mary88
Nu stiu nu imi place sa fiu judecata si automat cand merg la spovedanie mi se pare ca sunt judecata...adica daca ma apuc si le zic pai stiti da am facut sex si normal si oral, iau anticonceptionale da nu ma caiesc pentru ca imi place cum iti ...
Re: O problema mai complicata , rog un raspuns rap din 20 nov 2008 03:52 de DarkAngel
In mod normal prietena ta nu a ramas insarcinata, efectele sarcinii nu se fac simtite la cateva zile. Senzatiile de greata din cate stiu eu apar prin luna a-3-a.
Re: O problema mai complicata , rog un raspuns rap din 20 nov 2008 00:49 de blonda01
Din ce spui tu, parerea mea e ca poti sta linistit..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 nov 2008 00:38 de pumpkin_
@vera_mary88
Nu pot spune ca m-am cait, pentru ca nu am simtit o parere de rau. Dar pana in prezent, nu am mai facut.
Nu a fost datorita faptului ca nu am simtit placere, ci pentru ca am constat ca nu se merita.
Ceea ce am simtit e ca de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2008 23:12 de vera_mary88
si daca tu crezi ca ma apuc eu sa citesc o carte acum da-i pace....ti-am zis o sa cred cand o sa vad....
la fel cum tu crezi...asa infocat in ce spui la fel eu cred in ce te contrazic...si totusi nu mi-ai raspuns la intrebare ce te-o facut sa ...
Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu m-a sat din 19 nov 2008 22:45 de vera_mary88
nici eu nu cred ca e o solutie sa mergi la altul...dupa ce iti descopera punctul G crede-ma nu ai cum sa nu fii satisfacuta...dar trebuie sa vORBESTI cu el..:ok:
Re: Re: Re: Re: . din 19 nov 2008 22:44 de deny
[b]dar dak barbatu eun badaran,si te minte k te iubeste?tu ii daruiesti totul,iar el te rasplateste cu o palma si fizic si spiritual oare mai maerita sa lupti pentru el????dupace isi da seama k te pierde atunci descopera k te iubeste,dar tot lafel se ...
Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 19 nov 2008 22:39 de Incepator
Ce dureri mey..nu stati asa incordate..vai..cand apare durerea ? vai ce ma fac ?
Just relax and feel the senzation...
Exprimati-va cum puteti atunci starea,urlati dati din maini si altele nu mai stiu eu ...
Ca doar e prima data, e priam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2008 22:38 de vera_mary88
Da intr-adevar carrie a enumerat o gramada de chestii cu care is eu de aceasi parere...si cum ai zis tu trexv orice am zice..pumkin o sa o intoarca parca as vorbi cu mama si ea e tot asa cu Dumnezeu in sus si in jos...ochelari de cal nu vede nici ...
Re: oare.... din 19 nov 2008 22:34 de deny
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2008 22:01 de Trexv
Foarte frumoasa expunere a tuturor lucrurilor care merita subliniate cu referire la preaslavita biserica... Dar pumpkin e ca si credinciosii extremisti, carora, oricum ii arati ca biserica si preotii gresesc, ei incearca mereu sa ti-o intoarca sa ...
O problema mai complicata , rog un raspuns rapid din 19 nov 2008 21:53 de Andrei08
Buna , am si eu o problema relativ grava:ermm: . Am facut sex cu prietena mea duminica , totul a decurs cum trebuie am avut prezervativ , am ejaculat dar in prezervativ , desi era ejaculat am mai mi-am pus putin prezervativul la loc ca alunecase ...
Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 19 nov 2008 21:27 de Ingerasul99
poate sa te doara si a 2 a oara daca nu tea dezvirginat bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s din 19 nov 2008 20:50 de pumpkin_
Carrie, te-as ruga sa-mi spui care e importanta cunoasterii acelor lucruri pentru modul unei persoane de vietuire.
Crezi in cuvintele Sf. Scripturi?
Ortodoxie vine de la "dreapta credinta". Adevarul nu poate fii decat intr-un singur loc.
Ca o ...
Re: Poate fi alta? din 19 nov 2008 20:47 de angela
Avand in vedere ca inainte va vedeati destul de des, cred ca ceva a intervenit intre voi.Ceva l-a determinat pe el sa se schimbe. Relatia voastra scartaie undeva si trebuie sa faceti amandoi ceva pentru a indrepta lucrurile cat se mai poate.O ...
Pana la ce varsta ti-a crescut penisul? din 19 nov 2008 18:42 de speedy_10
Salutare tuturor
Vreau si eu sa stiu pana la ce varsta creste un penis si pentru ca pareri sunt foarte multe,de genu pana la 18 sau 21 de ani...m-am gandit sa fac un fel de statistica singur:D...Adica sa fac o medie a raspunsurilor celor care vor ...
Re: Re: din 19 nov 2008 17:39 de Stranger_to_love
Practic vorbind,mai greu sa fie sa fie reciproca treaba.
Chiar daca nu este reciproc.Ca celelalt care nu te iubeste profita,asta e alta treaba.Dar daca iubesti cu adevarat nu te astepti la nimic in schimb de la celalalt.
In cazul tau ...
Re: Re: din 19 nov 2008 17:34 de Stranger_to_love
Parerea ta de copil...Nu intelegi acum si probabil nu o sa intelegi niciodata.Daca asa ti s-a bagat tie in cap ca doar prin intemeierea unei familii iti justifici existenta...asta e.
Pagina 1676 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||