Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(

din 19 nov 2008 16:43 de alexandru15

lasa`tu tu partenerul sa`ti faca sex oral...si apoi o sa iti placa parerea mea :ok

Re: Re: Re: Re: Probleme cu prietena - Astazi vrea

din 19 nov 2008 16:01 de Alin

Da, exact. Are o limita de varsta. Mi se pare o prostie aberanta. Pai noi vorbim, dar nu foarte deschis, tot imi spune ca e prea devreme. Dar macar sa nu ma mai "provoace", si a 2ยช zi nimic. Asa are initiativa, in sensul ca ma mangaie si ea, se pune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 nov 2008 15:31 de SoulsQueen

si pana la urma, daca noi pacatuim atat de tare facand dragoste, iubindu-ne, criminalii cum pot fi numiti? preotul, cand m-am dus sa ma spovedesc (si de atunci nu mi-a mai trebuit, ca oricum nu vrea sa ma impartaseasca, si oricum am facut aceleasi ...

din 19 nov 2008 15:28 de SoulsQueen

parerea mea este ca placerea sexuala a fost data pentru a ne reproduce cat mai mult. ca, daca ne-am lua dupa biserica, ar trebui sa facem sex/dragoste foarte rar (asa cum ai spus si tu) si iti amintesti: ce frumos a fost, ce placere am ...

Re: Re: poate fi alta?

din 19 nov 2008 13:51 de Miruna

Am vb cu el de mai multe ori de problema asta si spune k nu are pe alta si k ma iubeste pe mine. Dar faza e ca nu o sa mai am ocazia cu siguranta sa aflu daca el mai tine legatura cu fata respectiva sau nu...pentru k atunci cand a facut-o a vb cu ...

din 19 nov 2008 13:42 de carrie

Revin putin sa intreb oare cam cati din cei care se bat cu caramida in piept cu credinta cunosc mai multe despre institutia bisericii si despre ceea ce cred, decat lucrurile standard pe care le aud in biserica. Cati cunosc macar anul la care s-a ...

din 19 nov 2008 12:34 de pumpkin_

@ExoticDream: Cu fraza cu calculele din cap ma refeream la atitudinea: fac asta si si obtin ce vreau eu de la mine sau de la celalalt ( de atins un scop ) Daca e cineva care are anumite principii, sansele de a se intampla asa dupa casatorie ...

din 19 nov 2008 12:09 de Trexv

Ma scuzati, dar unde zice Biblia ca sexul e doar pentru reproducere? Gresit sexul in cadrul casatoriei este acceptat de catre biserica si doar pentru placere...poate ma insel ( NOT )... Daca e sa discutam pe partea religioasa imi trimiteti pm si va ...

Re: Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansa

din 19 nov 2008 11:06 de eu

:blink:imi place cum gandesti pe mine m-ai cucerit...putin doar si sa nu iti inchipui ca e un lucru usor B) Pt tipul care avea nevoie de "tehnici" uite hony incearca sa ii intelegi mentalitatea daca spui ca ea nu da semne ca te-ar place uite asta ...

Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati

din 19 nov 2008 11:00 de Ea!

:love::love::love:

din 19 nov 2008 10:36 de vera_mary88

O singura intrebare am ti-o facut cineva sex oral? Esti baiat nu? ca sa stiu ca e cam confuz pe aici o data esti fata o data baiat...Si da sexul oral imbunatateste o relatie...prietenul meu la inceput era scarbit de ideea sex oral cum sa ma mai poata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ES

din 19 nov 2008 10:26 de vera_mary88

Deci is si eu credincioasa da cu unele practici nu sunt deloc de acord cum e cea cu pupatul moastelor...mi se pare absurd care e prima porunca?? "eu sunt Domnul Dumnezeul Tau sa nu ai alti idoli in afara de mine" park asa era...nu si tu ce faci ...

Re: Re: Re: Probleme cu prietena - Astazi vrea, ma

din 19 nov 2008 10:09 de vera_mary88

Hmmmm pai na probabil si-o pus o limita de varsta...eu asa am facut pana la 18 nu are nimeni voie...si i-am tinut la distanta pe cei care incercau...desi imi placeau mangaierile...etc...incearca si tot incearca incet incet o sa cedeze da ...

Re: Re: poate fi alta?

din 19 nov 2008 09:57 de vera_mary88

din proprie experienta iti spun cand apar certuri din motive banale e mai bine sa o lasi balta...pentru ca in final se ajunge tot la despartire...nu e de ajuns sa lupti tu ca sa mentii relatia...serios acu...totusi vorbeste cu el....si pune piciorul ...

Re: Re: Re: TEHNICI DE MASTURBARE

din 19 nov 2008 03:46 de Cleddy gay

Am uitat sa precizez ca ma masturbez si anal din cand in cand, cu coada de la matura

Re: Re: TEHNICI DE MASTURBARE

din 19 nov 2008 03:45 de Cleddy dj

eu sincer ma masturbea primele 4 numere in 5 minute, apoi mai dau cateva numere, si in sfarsit pot sa adorm. zilnic ma masturbez cam de 10 ori daca sunt cu iubita, si de 15 daca nu sunt cu ea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

din 19 nov 2008 01:05 de ExoticDream

Ceea ce nu intelegi tu este ca atunci cand iubesti pe cineva din toata fiinta ta nu faci nici un fel de calcule, lucrurile vin de la sine.... nu cred ca iti planifici "De maine ii voi face sex oral pentru ca am studiat si asta ne va apropia cu ...

Re: Re: Re:

din 19 nov 2008 00:28 de ExoticDream

Chiar daca nu este bijectiv (reciproc)? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: curbura la P%$!

din 18 nov 2008 23:29 de lucy

daca o are curbata e infectat cu hiv:) ai grija:((:ermm:

Re: Re: Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc?

din 18 nov 2008 21:09 de fake_awake

merita sa-i spui unei fete ca o iubesti daca ea nu simte oarecum nimic pt tine ?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1677 din 3732
«   1 ... 1674   1675   1676   1677   1678   1679   1680 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare