Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: fara haine

din 21 nov 2008 00:00 de simosimina

:))) iti dai seama cum ar fi ca un baiat sa faca poze catarat pe pereti :))) Dar de unde stii draga tu ca am eu poze catarata pe pereti? :))) Iar vorbesti in necunostinta de cauza...sincer ma doare la baschetzi de umila ta parere.. :))) Daca vrei ...

Re: nus ce sa zic despre asta dar vreau sa spun si

din 20 nov 2008 23:50 de Incepator

Greu omule ! Gandeste si tu, ca noi gandim pentru tine !:wacko:

pei nus ce vrei sa gandesc

din 20 nov 2008 23:35 de and0n0s

cum vrei sa ma gandesc daca eu nu stiu pls va rog ajutatima

Re: sa o fac sau nu?sunt confuza

din 20 nov 2008 23:26 de Incepator

De cand activez eu pe forumu' asta..hmm mi-am dat seama de o chestie....cam toti barbatii cer sex.... Nu cred ca am vazut totip asa : ,,Nu vrea sa o faca cu mine". Chiar nu pricep ...dar sa trecem peste nelamuririle mele . 15 ani ? Tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: fara haine

din 20 nov 2008 23:17 de Incepator

Omule...relax...lasa fata in pace.... Nu te avanta asa...Hai sa parem ca avem cei 7 ani de acasa... Eu is pacifist .:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

din 20 nov 2008 21:56 de carrie

Care e importanta?! In primul rand ca pentru a crede in ceva, este important sa CUNOSTI bine ceea ce crezi. Din afirmatia ta reiese (imi cer scuze daca gresesc) ca nu prea cunosti aceste aspecte si in acest sens imi pun o intrebare: cum poate ...

Re: Re: Re: Re: fara haine

din 20 nov 2008 20:50 de vladbodan

cel putin eu nu fac poze catarat pe pereti , sau cum e in profilul tau in cluburi in care sa dau 40lei pe o cafea pentru ca "ma respect" hai sa mai vorbim ;)... si chiar daca nu erai bine dispusa tot nu imi pasa de tine

Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza

din 20 nov 2008 20:47 de vladbodan

sa inteleg ca noi trebuie sa gandim pentru tine daca sa o faci sau nu? pai daca vezi ca chestia asta iti afecteaza relatia si normal ca o afecteaza ... de ce ne mai intrebi pe noi , parinti tai nu au cum sa-si dea seama , ca nu au detector de ...

Re: Re: Re: Re: ata pooli

din 20 nov 2008 19:28 de mara

nu cred ca la medic daca te duci o sa te doara, sigur te va anstezia. Parerea mea este ca nu e necesar sa scapi de ea si mai bine stai asa cum esti daca n-ai nici o problema.

Re: sa o fac sau nu?sunt confuza

din 20 nov 2008 18:49 de onlyforgod

nu trebuie sa te simti fortata, o faci numai daca simtzi nevoia, si in legatura cu parintzii nu cred ca o sa afle si nu vad in asta o problema... daca tipu stie ce face si iti da mutla atentzie si dak merita atunci nu te sfii sa o faci, dar dak ...

Re: Re: Re: Re: Re: .

din 20 nov 2008 17:19 de sgc

:huh: nu inteleg din acest mesaj, dvs., cu cine "voi barbatii" va certati!? v-am sedus, cumva, pe forumul acesta?!? banuiesc, ca daca v-as fi sedus face2face, macar asa, ati fi remarcat ca nu sunt barbat. :huh:

Re: Rositul la fata

din 20 nov 2008 16:42 de DarkAngel

Daca chiar te deranjeaza asa tare (desi nu este o problema_) ai putea sa incerci sa fi mai putin emotiv in anumite situatii si nu o sa te mai inrosesti trebuie doar sa incerci si sa te obisnuiesti nu o sa iasa din prima, dar daca insisti destul o sa ...

Re: Re: Re: ata pooli

din 20 nov 2008 16:07 de tudores

Inainte sa consulti un medic si de a incepe vreun contact sexual, pune-ti ochelarii si studiaz-o bine. Masoar-o de sus pana jos si in grosime si in lungime si in inaltime, sa vezi la cat se ridica, fa testul cu ridicata, si dupa contactul ...

Re: Re: Re: Sexul... de la cati ani?....

din 20 nov 2008 15:54 de tudores

Imi pare rau dar este o mare eroare aici si am simtit nevoia sa intervin. In primul rand de ce fel de sex este vorba?! Cel oral sau anal cu prezervativ? sau intravaginal in miscare libera si fara protectie de cauciuc. Nu cred ca sexul ...

Re: Re: Re: Help me

din 20 nov 2008 14:56 de ogica

daca e chietros si foloseshte prezervative tantza sau dealea d p vas cum draq sa nu se rupa

Re: Re

din 20 nov 2008 14:33 de pumpkin_

Vorbesc iar la modul general: E foarte important sa constientizezi greseala. Daca vrei sa alegi raiul, e necesara si iertarea pacatelor, care se poate face prin tainele Bisericii. Cu pacatele "mici" - e ca un sac pe care il umpli un pic ...

Re: Re: Re: ata pooli

din 20 nov 2008 13:11 de Incepator

De ce iti complici viata ? Stai lin...nu te incurca cu nimic... Pleaca ea singurica la primul contct sexual ...daca nu ..asta e o sa fii unu din barbatii aia care o vor pastra .

Re

din 20 nov 2008 13:08 de Incepator

Omule, cu totii gresim...cu gandu' vorba, fapta, Important e sa stim acest lucru . Daca o luam asa gresim la fiecare zecime de secunda... Just relax...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 nov 2008 11:58 de pumpkin_

@vera_mary88: A judeca inseamna a condamna, nu a constata. Daca te duci fii sincera si spune totul inclusiv ca nu vrei sa renunti la anumite lucruri. Nu cred ca vei fii judecata pentru pacat; e doar o temere. Suporti cateva minute de ...

Re: Re: ata pooli

din 20 nov 2008 11:09 de vera_mary88

De ce sa iti rupi ata esti nebun?? las-o acolo...ce te deranjeaza...sau daca nu dute la medic sa ti-o taie el...nu cred ca te doar banuiesc ca o sa iti faca o anestezie..da consulta un medic...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1675 din 3732
«   1 ... 1672   1673   1674   1675   1676   1677   1678 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare