Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 18 nov 2008 20:50 de rody
akm 3 saptamani am facut un avort..deoarece nu am putut s pastrez copilul..din motive mentionate cu o zi inainte de avort p acest site.am avut sangerari ca cele menstruale timp de 2 saptamani..de atunci..mai sangerez foarte putin,si ash vrea s va ...
Re: Re: Re: din 18 nov 2008 20:21 de baby
sah mat :lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: din 18 nov 2008 20:17 de Mihaelascumpik
Da.. imi dau seama ca nu merita.. :ermm: nush ce sa mai zic.. el intra rar pe net.. si cand intra am vazut ca`mi viziteaza hi5u mereu.. imi zice ca ma place.. m`a ajutat de multe ori.. nush ce sa mai cred:((
Re: Re: fara haine din 18 nov 2008 19:45 de Andy
Dusurile la antrenament sunt separate sau sunt toate in aceeasi incapere?
Re: Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc? din 18 nov 2008 19:44 de mariuz
Daca ar fi sa cunosc o alta persoana ..si aceasta mi-ar zice te iubesc dupa 1 luna iti dai seama ca as spune"Fata asta nu stie ce zice!" :))
Re: poate fi alta? din 18 nov 2008 19:26 de fake_awake
cea mai usoara solutie , intreaba-l pe el ?
si daca zice ca nu exista o alta fata in viata lui , pregateste-ti un text care sa-l faca sa uite repede situatia . :P
Re: Re: Ce vor femeile? din 18 nov 2008 19:21 de fake_awake
fetele nu stiu ce vor .
oricum in general fetele OK (ma refer la cele cu creier) vor un baiat care sa le completeze , adica ce-i lipseste din personalitate asta trebuie sa-i ofere un baiat . Vor siguranta , sa le faci pe plac , sa le oferi ...
Re: Ce vor femeile? din 18 nov 2008 18:17 de pacpac
respectata,iubita,f..ta?
Ce vor femeile? din 18 nov 2008 18:02 de Balkan
Uite o intrebare la care vreau sa aud(*vad):)cat mai multe raspunsuri din partea fetelor.
Mi se pare o intrebare de bun simt, desi practica m-a invatat ca nici o fata nu stie exact ce vrea pana in momentul in care il are langa ea(*ma refer aici doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 18 nov 2008 17:55 de Balkan
ok, toata lumea a incercat cu sfaturile de "bine", dar de replica "invinge focul cu focul" nu a auzit nimeni?!?
poate tipul are certitudinea ca tii foarte mult la el(*mai mult decat un amic adik) si nu te considera o provocare.
daca nu merge cu ...
Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc? din 18 nov 2008 17:45 de Balkan
Ok, n-am mai intrat de mult pe site...si vad aici multe lucruri interesante pe care le-am pierdut...
Cand e bine sa spui "Te iubesc"?!? greu de spus, depinde de maturitatea fiecaruia(*asta daca ceea ce spui este sincer si nu doar un raspuns la ceea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ES din 18 nov 2008 17:34 de SoulsQueen
apropo...din cate stiu eu, biserica este de acord cu sexul normal, dar sa faci sex nu pentru a-ti satisface placerile, ci pentru a face copii, pentru a duce neamu mai departe, etc. biserica nu este de acord ca oamenii sa faca sex pentru a simti ...
Re: Re: Re: Re: din 18 nov 2008 17:29 de SoulsQueen
daca te-ar iubi, ca sa merite ceea ce vrei tu sa faci, ar putea sa te astepte, sa fii pregatita, oricat de mult ar dura asta. nu cred ca merita sa i te daruiesti
Re: Dupa certuri, va mai fi la fel ca inainte? din 18 nov 2008 17:19 de Miruna
eu nu cred ca va mai fi ca inainte...din proprie experienta...prietenul meu m-a mintit mult...si eu am continuat relatia cu el..acum nu mai am incredere in el deloc..:(( si imi vien sa mor..ca il iubesc mult de tot:X
Poate fi alta? din 18 nov 2008 17:17 de Miruna
sunt cu un baiat de 1 an si o zi:d ...la inceput cand ne-am cunoscut..fiind iarna...nu prea ieseam in oras...mai mult veneam la mine...dar ne vedeam cam in fiecare zi.in vacanta de vara la fel..in weekend stateam mai mult cu el...iar de la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .............. din 18 nov 2008 16:17 de pacpac
la sexul anal tre ceva pregatire ca sa nu o scoti plina de kk + ca degeaba este excitata daca nu bagi si kilu de lubrifiant mai ales daca esti la inceputul practicii:)
Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 18 nov 2008 15:35 de pacpac
asa erau si ai mei cu toate ca eram baiat si nu stiu ce draq era in capul lor.este o vb "de ce tie frica nu scapi",cam asa a fost cu ai mei,pt ca,cu toate restrictiile lor,in clasa a 9-a m-am bagabontit,lipseam de la scoala,furam bani de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ES din 18 nov 2008 15:28 de pumpkin_
Re: Re: Cum a fost prima data la voi? din 18 nov 2008 15:20 de Mihaelascumpik
Eu nu ma grabesc.. nici nu vreau sa ma culc cu el.. nu cred ca sunt "pregatita" dar il iub.. si cred ca as face orice.. numai sa ma iubeasca si el..
Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 18 nov 2008 14:52 de pacpac
As dori sa adaug faptul ca din punct de vedere fizic stau destul de bine; intru-cat am un fizic " de invidiat":, dar defectul principal este ca am cateva cosuri pe fata..am incercat in ff multe metode sa scap de aceasta problema..need help ...
Pagina 1678 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||