Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum a fost prima data la voi?

din 18 nov 2008 14:29 de SoulsQueen

mai bine astepti sa faci acest pas cu cineva pe care il iubesti cu adevarat si care te iubeste,la randul sau. nu cu un baiat care nu te iubeste, deoarece si daca faci acest pas cu el, tot nu te va iubi, asa ca... acum e treaba ta, dar asta e ...

Re: Aspectul fizic...

din 18 nov 2008 14:00 de pacpac

Nu cumva el e Brad Bitt si vrea ca tu sa fi Angelina?

Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu m-a satisfa

din 18 nov 2008 13:56 de pacpac

la ce spui tu nu are treaba compatibilitatea.eu cu 15 ai mei nu am avut nici o problema cu o fata careia ii intrau 22 lejer.Atata timp cat o are de 10+ si groasa de 3+ eu zic ca e prea bine.Nu uita ca multe femei ajung sa aiba primul orgasm dupa ...

Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 18 nov 2008 13:47 de eu

da si eu mam ingrsat 5 kg de cand sunt cu el...si imi mai zice ca mam ingrsat .....dar na asta e ....imi sta bine ...si pana la urma nimeni nui perfect...sa dea si el jos burtica....daca ma vrea 90-60-90 nu? ehheeeee daca nema lua numa dupa ce ...

Re: Sacrificii din iubire

din 18 nov 2008 13:29 de eu

1,2.2 ...11 cu conditia ca el sa merite:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE F

din 18 nov 2008 13:26 de pumpkin_

Daca acele persoane vin cu credinta, este posibila vindecarea! (bolnavi de cancer, persoane cu sanse foarte mici de a mai trai ... ) Daca vrei sa te convingi de anumite lucruri, intra intr-o biserica ortodoxa si du-te la moastele unui Sfant si zi ...

Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate toata viata?

din 18 nov 2008 13:13 de eu

si totusi daca se intampla eu una cred ca femeile iarta mai usor decat barbatii si asta e gresit .....insa sunt sigura ca aproape orice femeie are puterea de a ierta mai mult pt copii....desi relatia cu sotu se va schimba pe moment .....de dragu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

din 18 nov 2008 13:07 de vladbodan

chiar daca nu sunt crestin si nu imi pasa de religie , totusi omule , iti bati joc de realitate ... sa te ajute biserica sa scapi de astea? cu ce? cu tamaie si mirodenii de-ale lor? tu ce crezi ca in biserica sunt vraci? sa faca vraji si basme de ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 18 nov 2008 12:32 de baby

cica de numeste deochi:lol: am patit si eu eram la cineva in vizita si i-a zis bunicii mele ca are o cumnata care deoache:` si cica "sa ai grija poate deoache fata" cand am iesit la poarta cumnata lu aia m-a vazut si i-am zis lu bunica-mea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

din 18 nov 2008 12:22 de baby

ai si tu dreptate intr-un fel....:ermm: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s

din 18 nov 2008 12:09 de pumpkin_

In ce spun mai jos, nu vizez o anumita persoana: Argument ar fii ca fiecare ( din cei ce au facut sex oral ) sa-si examineze viata - sa se gandeasca cum era inainte de a face sex oral si dupa - nu la 1-2 zile, ci in decurs a cateva luni. Se simt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 nov 2008 09:32 de baby

auzi la el.....fetele emo:lol: nu prea mai am timp uneori sa intru....da si cand intru daca dau buzz si nu raspunzi.....te mananc!!!!!!!:devil: sa imi mai zici ce ai facut atunci cu...lasa ca vorbim noi. pup:heart: :,:-*

Re: Re: Re: probleme cu trezirea

din 18 nov 2008 09:24 de baby

bine bine te trezesti la 4:30 si ce faci atata timp?:lol::lol: mie imi e groaza sa ma trezesc dimineata:ermm: e un chin!!! tortura!!!!!!! daca s-ar putea sa ma trezesc mereu pe la 8-9:love: si cand ma trezesc sa nu fie galagie....sau sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena??

din 18 nov 2008 04:40 de DarkAngel

NU iti va fi de folos o gluma anume! De ce ? Pai uite de ce: pentru ca o gluma foarte bine spusa are efect si mai mare cand are legatura cu situatia in care te afli in momentul respectiv cu fata aia si de contextul in care o spui. Ca sa fie asa ...

Sa recapitulam....

din 18 nov 2008 01:47 de ExoticDream

Daca in cuplu se face sex oral: ... si daca nu se face: Bun, deci daca facem sex oral este rau (nu stim de ce, nu ni se da nici un argument, ni se spune doar ca, statistic vorbind, iubirea moare - din cauza sexului oral - si relatia se ...

din 18 nov 2008 01:44 de blonda01

Off..te sfatuiesc sa nu faci asta..vei suferii.te vei caii.nu te grabii sa faci sex daca esti virgina..asculta sfatul meu..si nu fii stresata pe tema cu virginitatea..:ermm: Astepta momentul oportun..si inca o data..NU FACE ASTA CU BAIATUL ...

din 18 nov 2008 01:11 de ExoticDream

Se spune ca intotdeauna este bine sa faci ceea ce este OK in primul rand pentru tine. Daca ne-am lua dupa acest "principiu", ar trebui sa-i sari in pat, satisfacandu-i simpla dorinta de sex si simtindu-te, probabil, si tu bine pret de cat o tine ...

Re: Contraceptive,sex, picatura inauntru,sarcina?!

din 17 nov 2008 23:33 de simosimina

nu ramai mai !!!

Re: intrebare...!!!

din 17 nov 2008 23:32 de simosimina

nu stai linistita

Re: Ciclu

din 17 nov 2008 23:31 de simosimina

Nu sunt niste zile fixe.. Daca tipa are menstruatia regulata ar trebui sa faca un test de sarcina dk ii intarzie mai mult de 2 zile.. Dar dk nu il are regulat e mai aiurea..in primul rand nu inteleg dk ai ejaculat sau nu in ea..dk nu ai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1679 din 3732
«   1 ... 1676   1677   1678   1679   1680   1681   1682 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare