Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex o

din 17 nov 2008 10:40 de pumpkin_

First of all, nu sunt fata! Fiecare este liber sa aleaga ce vrea sa faca in viata/cu viata lui. Daca scopul unei relatii este cautarea senzatiilor si a entuziasmului de moment, lipsa sexului oral poate destrama acea relatie deoarece ...

Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(

din 17 nov 2008 10:37 de gheghe

ai niste argumente prea stupide si cred ca ne pierdem timpul cu tine... deasemeni cred ca ai vreun blocaj psihic, iar acest termen "firesc/nefiresc" pe care il folosesti cred ca este o scuza a frustrarilor si problemelor interioare ce le ai. mai ...

Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

din 17 nov 2008 10:07 de Incepator

E de la caz la caz cu sangele asta..deci..de la corp la corp..nu toti ne asemanam..defapt suntem unici .

Re: Contraceptive,sex, picatura inauntru,sarcina?!

din 17 nov 2008 10:03 de hanna

nu stie sa imi raspunda si mie nimeni???

Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

din 17 nov 2008 09:50 de vera_mary88

nici mie nu mi-o curs si nu mai esti virgina din moment ce ai avut contact cu...tha thing :lol::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(

din 17 nov 2008 09:49 de vera_mary88

Da fiecare face ce vrea si pentru ca majoritatatea nu is asa incuiate incat fac tu ca minoritate ai de pierdut pentru ca nu faci...orice barbat vrea sex oral daca nu cumva e unu din ala ca ala de mai sus cu icoanele...cica pupa icoanele....pai ...

Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt f

din 17 nov 2008 08:14 de denixxx

asa hai ca am tipeu ca am ceva de zis io am intrebat daca este firesc nu igienic nu? ca de igiena eu cred ca ne spalam toti zilnic nu? am 22 de ani. am intrebat daca e firesc . dumnezeu tia dat gura sa manci cu ea. pt sex ai altceva nu ? daca te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s

din 17 nov 2008 01:26 de ExoticDream

Tu vorbesti serios?!? Jesus..... de unde va "cresc" ideile astea, fratilor?!? Alooooo, ati pierdut logica pe drum! De unde si pana unde iubirile mor din cauza practicarii sexului oral??? A facut cineva o statistica in acest sens? In loc sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s

din 17 nov 2008 01:10 de gheghe

aha, uite cine a amputat spiritul acestori tineri, cine le-a luxat mintea si le-a facut creierii terci, religia, biserica. Astia care au facut cele mai multe crime in istorie si care continua sa faca prin diferite locuri in lume, astia bonlavi ...

Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetul?

din 17 nov 2008 00:47 de blonda01

Esti virgina..insa e posibil si asta probabil daca mai continui s-o faci, ca atunci cand vei intretine relatii sexuale cu un baiat sa nu-ti curga sange..Iar daca asta se va intampla..sa nu fii surprinsa..pt k de la joaca cu degetelul se poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat

din 17 nov 2008 00:41 de blonda01

oo daa. ce tare ce ai zis :)) hhaha

Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

din 17 nov 2008 00:29 de blonda01

Nu e obligatoriu sa curga..:p

Re: Ciclu

din 17 nov 2008 00:20 de blonda01

Pai daca ai un ciclu regulat si observi ca iti intarzie chiar cu o zi, doua.. te poti teme de o sarcina..dar in cazul care l-ai spus tu..daca nu a ejaculat inauntru..putine sanse sa ramai..:rolleyes:

Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)?

din 17 nov 2008 00:08 de blonda01

Este firesc..se numeste m**e pt ca i-a fost pus si un nume mai jignitor..cum si a face sex le are pe ale lui, cum ar fi: a f**e, a ar*e, a rupe fasu.etc..dar sexul oral nu primeste numai cuvantul jignitor m**e ci si limbi..nu? Stai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex o

din 17 nov 2008 00:00 de pumpkin_

Nu e firesc, NU! Ar fii bine de gandit lucrurile inainte de a face ceva: sa pui in balanta avantajele si dezavantajele...printre avantaje ar fi ca te vei simti bine pe moment, vei mai vrea asta o perioada de timp - cateva saptamani probabil ( din ...

Re: Re: AJUTOR - TOTAL OFFTOPIC

din 16 nov 2008 23:19 de Danny_DaBoss

si ce are frate daca a fumat omu nitel sa se relaxeze si sa se simta bine ? Altii beau, altii fura, altii fug in pwla goala pe strada ca sa obtina acelasi efect.. Si eu am fumat la viata mea, destul de mult si practic nu m-a afectat cu nimic. Nu sunt ...

Re:

din 16 nov 2008 23:07 de sgc

incearca sa mai stai de vorba cu el pe tema aceasta. astfel incat sa fii convins ca n-a facut o gluma cand a spus ce zici c-a spus. daca il cunosti foarte bine si ai convingerea ca n-a fost o gluma, trebuie sa incerci sa-i explici ca fumat proaca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suntem aproape de casa

din 16 nov 2008 22:57 de maria

mariuca..nu sunt deloc frigida...simt tot ce trebuie sa simt dar daca nu am ce sa simt..nu simt..dupa cum probabil se intelege...imi place sexul si cu atat mai mult, am o mai mare deschidere spre acest lucru..iar in privinta colegului de forum..nu ...

Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt f

din 16 nov 2008 22:57 de Incepator

Dupa ce citeste acest post, cred ca nu mai are tupeu sa mai zica ceva ;;) .

Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)

din 16 nov 2008 22:51 de gheghe

iti faci cam multe probleme, viata trebuie traita cum iti place, asteapta sa mai cresti in varsta si vor disparea multe din intrebarile copilaresti ce la pui acum evident ca poti sa saruti o fata care a facut sex oral si la 100 de baieti, la fel ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1682 din 3732
«   1 ... 1679   1680   1681   1682   1683   1684   1685 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare