Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O plac, dar mi-a spus ca nu ne potrivim...! din 15 nov 2008 01:30 de ExoticDream
Stii vorba aia... dragoste cu sila nu se poate, nici chiar "dragoste", cum este in cazul tau. Nu stiu cat ati apucat sa va cunoasteti in luna aia si jumatate: daca v-ati intalnit o data pe saptamana si ati vorbit de 5 ori la telefon este una, iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 15 nov 2008 01:17 de ExoticDream
Degeaba zici tu ca "ai o varsta, dar nu conteaza cat", intr-un fel se poate interpreta raspunsul ei daca aveti 14 ani si un pic altfel la 18-19. La 14 ani, nu prea stii ce vrei, dai raspunsuri si ca sa te afli in treaba, chestia aia cu ...
Re: Re: aparitia spermei din 15 nov 2008 00:25 de cosmin
io
am 12 ani
si nustiu sigur daca mi-a venit sperma deobicei am gasit niste pete dar nustiu sigur imi puteti spune si mie mai multe:pirate::((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 nov 2008 23:44 de sgc
ok, la ce te refereai sa rezolvi. ok si cu papucii, imi pare bine c-ai dat totusi un raspuns relaxat si lipsit de atatea ezitari si suspiciuni intrebarii.
Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 14 nov 2008 22:08 de valentine
Ok, hai sa le luam pe rand.
In primul rand, daca zici ca arati bine si singurul tau defect al tau sunt cosurile, du-te la un dermatolog...nu are sens sa fi limitat la fete doar din cauza aspectului asta atat timp cat are rezolvare. Nu o sa regreti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 14 nov 2008 21:31 de jessie
Re: ce sa fac :(( ? din 14 nov 2008 21:29 de angela
Daca ti-a spus acest lucru, inseamna ca fata nu prea te place, sau ai facut ceva ca sa o faca sa se retraga.In viata nu putem avea chiar tot ce ne place. Incearca sa discuti cu ea, sa vezi de ce nu va potriviti, care au fost lucrurile care au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e de facut din 14 nov 2008 20:36 de alcatraz
tot ce conteaza e ca traim intr-o tara....bla bla bla,cu oameni.....idem
Re: Re: Re: Re: Re: Ce e de facut din 14 nov 2008 19:21 de angela
De aceea s-au avut ca soarecele si pisica presedintele si slabiceanu,pardon Tariceanu????Daca avea putere Base, nu mai facea Slabiceanu ce voia..Presedintele nu prea are putere, tot guvernul face legea..:ok:Dar nu cred ca intereseaza pe multi ...
Re: Re: Peliculele contraceptive din 14 nov 2008 18:00 de C
Nu e necesar controlul daca nu suferi de vreo bola. Costa 3 Ron un carnetel cu 10 pelicule.
Re: Re: Re: Re: din 14 nov 2008 10:34 de Incepator
Merge un risc....si daca va iesi rau asta e ... ramaneti tot amici...dar macar stii ca mai mult nu a mers .
Re: Re: ZeitGeist din 14 nov 2008 09:46 de vera_mary88
eu l-am luat de pe filelist..acolo e cu tot cu subtitrare si in plus este si al doilea film zeitgeist addendum..vizionare placuta:d
Re: Re: Re: din 14 nov 2008 08:53 de anturika
Nu l-am intrebat...dar imi face ocazional complimente..iar faza cu sarutatu am sa o incerc si pasta dar nush daca el nu face pasul sa-l fortez eu? chiar nu stiu ce sa mai cred in ultimele zile daca ii zic ca nu ne vedem se supara si suna si tot ...
Re: Re: ZeitGeist din 14 nov 2008 07:13 de onlyforgod
numele ZeitGeist il gasesti mai pe toate trackerele si forumurile
Re: Dupa 10 minute de sex ea nu mai vrea? din 14 nov 2008 02:14 de blonda01
apeleaza si la sexul oral :p si vezi daca asa se schimba lucrurile :p
Re: Re: Re: Re: Re: hy din 14 nov 2008 00:27 de Dany
Eu am 16 ani si 18 cm penisu ... si is destul de multumit :rolleyes:
Re: ZeitGeist din 14 nov 2008 00:00 de kapetanos
....de unde ai luat filmul??l-ai donloadat de pe un tracker romanes????daca da spune-mi si mie numele si sa-mi zici daca are subtitrare.....
Re: Re: Ce e de facut din 13 nov 2008 23:58 de alcatraz
si daca ar avea drept de vot cu ce l-ar ajuta????ca oricine ar iesi presedinte nu face nimic......eu nu iteleg de ce se ma duc romanii la vot????cu ce te ajuta???eu prin vot inteleg ca ma intreaba:La cine vrei sa se duca cei mai multi bani???si eu ...
Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 13 nov 2008 23:23 de Blonda01
tu ai 15 ani...eu am 20 si mai am si acum probleme cu libertatea asta..incerc sa o castig incet incet..ai grija...
si nu uita..Fa ce vrei tu dar cu cap..si incearca sa-i castigi increderea mamei tale..poate e intelegatoare..daca nu..trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 nov 2008 21:43 de fake_awake
nu mai inteleg nimic de la tine:-?? , incearca sa scrii mai simplu , nush ...
ma refeream sa rezolv certurile intre mine si prietena mea si s-a ajuns la o pauza sa vada daca i se face dor de mine:(
cat despre papucii aia NU ! :P
Pagina 1685 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||