Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 nov 2008 14:13 de pulifrici

a acceptat :~* ma poti ajuta cu intrebarea te rog frumos daca stii sau fetele daca stie va rog mult de tot

Re: Re: Re: Re:

din 16 nov 2008 14:09 de Incepator

Esti ratat, daca ea la 14 ani a acceptat sa o faca !:devil:

ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)?

din 16 nov 2008 12:55 de denixxx

este firesc sa faci sex oral? mie mi se pare nefiresc, pe sex eu am altceva :rolleyes: si daca pt voi e firesc de ce se muneste m ...e , care mi se pare un cuvant jignitor folosit mai ales de baietii.:x, si vareu sa mai aud si io pe cineva , adika ...

Re: sex neprotejat

din 16 nov 2008 12:41 de simosimina

cred ca 1% e sansa :)) Asta ca asta..dar ai grija ca BTS-urile se iau prin sex neprotejat..

Re: sex neprotejat

din 16 nov 2008 12:14 de SoulsQueen

sunt sanse, pentru ca in timpul actului sexual la baieti exista preejacularea, sau picatura placerii, care s-ar putea sa contina si cativa spermatozoizi rataciti pe acolo. dar, din prorpie experienta, eu am facut 2 ani sex neprotejat cu ...

Sex neprotejat cu ejaculare afara, risc sarcina?

din 16 nov 2008 11:59 de StEfFy

am si eu o intrebare :rolleyes: daca facem sex neprotejat,dar partenerul nu ejaculeaza in mine,exista riscul de a ramane insarcinata?:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

din 16 nov 2008 03:33 de ExoticDream

Daca tot ne jucam de-a metaforele matematice, eu as zice ca functia frunza are un grafic asemanator clopotului lui Gauss, fara discontinuitati la schimbarea anotimpurilor, insa fiind definita doar pe intervalul [primavara, toamna].... ...

Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!

din 15 nov 2008 22:03 de angelika

eu tot cu love am patit-o..cel mai naspha prezervativ...se rupe :((( mai bine durex...sau anticonceptionale... bafta..ai grija de tine

Re:

din 15 nov 2008 21:07 de Stranger_to_love

Depinde ce relatie.Daca e relatie doar de prietenie atunci nu e nevoie de sex. Ce intrebare! :blink:

Re: Re: Prima data...:)

din 15 nov 2008 20:33 de luinwe

fato' lasa oameni sa se iubeasca, nu stii tu ce simte sarmana fata... parerea mea... daca te va astepta , e ok...aici tu decizi cand va fi momentul...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 nov 2008 20:33 de fake_awake

oky .. relatia continua , dar am impresia ca , continua ca sa nu sufar eu (ceva de genul) si ca sa zic eu PA (ei) .. oricu mm-am saturat ... ma consum prea mult cu dragostea asta , pacat ca nu mi-am dat seama mai de mult thx for help , bft ...

Re: Re: cum imi pot convinge prietena sa facem dra

din 15 nov 2008 20:03 de luinwe

aceeasi intrebare ma macina si pe mine... nu cred ca e vreun mod de rezolvare...cel mai rau , parerea mea, e sa faci sex cu ea pt prima data, si sa nu mai fie de acord, sa bage "strambe" ca ii e frica de sarcina si multe altele... asta e... ...

din 15 nov 2008 16:57 de sgc

nici eu nu stiu de ce. ma ambalez, pe masura ce vorbesc si citesc. in fine, o data zici ca vb. pe mess(intrun rasp. dat altcuiva in acest subiect) ca tu esti persoana care-o consoleaza dupa altul, ca ea se duce-n cluburi si-ti povesteste tie ...

din 15 nov 2008 15:26 de fake_awake

wtf:P... asta e opinia mea :) , a fost frumos , foarte frumos , dar eu am bacul , nu prea pot sa-mi irosesc timpul . nu stiui de ce te ambalezi asa ;) oricum in 2 zile daca nu-mi zice nimic , ii zic PA ! si gata

din 15 nov 2008 15:14 de sgc

ma zgandare ce scrii tu aici, si cand citesc cum amesteci tu fostele cu actuala si ca duca-se, iese repede din inima, c-ai pierdut doua luni, timp, si ca te doare tare, ca n-ai fost invatat sa faci nimic pentru altcineva, mai ales cum ai ...

Re: Re: Re: Re: Bube pe pielea care acopera capul

din 15 nov 2008 14:47 de ......

eu tot sufar ce pot face?? e ceva grav?????? va rog sa imi raspundeti !!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 15 nov 2008 13:02 de titi

ca sa iti spun un mic secret ea are 19 ani impliniti, iar eu acus 20 fac. si eu cred ca raspunsul ei a fost dat la repezeala. ma rog nici ambientul in care ne aflam nu era foarte bun, dar nici foarte rau. noi ne intoarcem de la bal si mi-am facut ...

Re: Re: O plac, dar mi-a spus ca nu ne potrivim...

din 15 nov 2008 08:43 de cristian18

am ieshit cu ea aproape zilnic ... un prieten mi-a facut cunostinta cu ea;) i-am zis sa imi zica un motiv .. shi tot o tinea una shi buna k nu ne potrivim :| :(

Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena??

din 15 nov 2008 04:49 de Freeman

Poate ca pare cam : " mura in gura" ,dar speram sa imi dai exemple concrete, adica,cum sa flirtez usor cu ea?,sau dami daca poti un exemplu de gluma..o sa imi fie de mare folos fiecare cuvant..:ermm::)

Materialism vs. suflet....

din 15 nov 2008 01:48 de ExoticDream

Unii dintre noi (cam multi, daca vrem sa fim corecti dpdv matematic) sunt materialisti (din fire, din educatie, din anturaj etc.), toata viata alearga dupa marete impliniri... palpabile, gen conturi grasute in banca, chestii imobiliare, cu sau fara ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1684 din 3732
«   1 ... 1681   1682   1683   1684   1685   1686   1687 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare