Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: O plac, dar mi-a spus ca nu ne pot

din 17 nov 2008 21:05 de onlyHuman

Pur si simplu nu te place si decat sa iti zica prefera sa foloseasca pretextul asta.Este oarecum adevarat pentru ca nu va potriviti daca sentimetele nu sunt impartasite.RENUNTA, este mai bine pentru tine.

Re: O mik intrebare :D

din 17 nov 2008 21:04 de baby

prima data am facut dragoste in ianuarie anul asta:lol: a fost frumos de ce nu ai sanse cu el daca nu ii oferi ce vrea?? stii ii inteleg pe cei care nu mai sunt virgini si simt nevoia....dar daca iubesti....rabzi.... nu stiu e cu dus si ...

Cum a fost prima data la voi?

din 17 nov 2008 20:51 de Mihaelascumpik

:rolleyes: Cand ati facut prima data dragoste.. si cum a fost?:D Vreau un sfat.. am nevoie.. pt ca nush ce sa fac :| imi place de 8 luni.. un baiat si n`am sanse cu el.. daca nu`i ofer ce vrea:((

Re: AJUTOR - TOTAL OFFTOPIC

din 17 nov 2008 20:36 de onlyforgod

daca esti destul de apropiat fatza de el e bine sa vorbesti cu el cand ai ocazia si sa-i spui sa lase kkturile alea ca nu-l ajuta la nimic, ba chiar iese in pierdere am vazut ca unii l-au sfatuit sa-l lase in pace ca nu e sanatatea lui , ba ...

Re: Intarziere menstruatie dupa avort

din 17 nov 2008 19:39 de CRISTINAA

sunt prea indiscreta daca te-as intreba ce varsta ai?

Re:

din 17 nov 2008 19:25 de Stranger_to_love

Doar daca nu faci sex sansa de a ramane insarcinata e perfect egal cu zero. Avand in vedere conditiile,sanse e fff mica.

Contraceptive, sex la menstruatie, picatura...

din 17 nov 2008 18:18 de carola_03

Am facut sex cu pr meu cand eram in per de menstruatie si luasem contraceptive de 3 zile,daca a scapat o piktura de sperma inauntrul meu exista posibilitatea unei sarcini???

Re: Contraceptive,sex, picatura inauntru,sarcina?!

din 17 nov 2008 16:55 de ioana

Re: Contraceptive,sex, picatura inauntru,sarcina?!

din 17 nov 2008 16:53 de alexandra

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s

din 17 nov 2008 16:27 de onlyforgod

ce vrei sa zici ca nu o sa mai fie nici o retinere fata de partener si ca o sa dispara respectuL :)) pe situ-ul ala care l-ai facut public scrie ca sexul oral este o forma de curvie, da de unde atata, nu ne-am nascut niste persoane libere ? ...

Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu m-a satisfa

din 17 nov 2008 16:09 de onlyforgod

cam asta ar fi si parerea mea sa incerci si cu altcineva sa vezi daca e la fel...in caz de nu e la fel si te simti din plin satisfacuta inseamna ca el e de vina:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 nov 2008 15:46 de elementx

a shi mi sa mai intamplat o chestie...eram singur acasa...deabia ma sculasem din pat shi mam dus la bucatarie sami iau de mancare.Am deschis frigiderul shi am vazut o farfurie cu 3 bucati de friptura pe ea. Am luat o bucata, am halito...Dupa vreo 10 ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 nov 2008 15:36 de elementx

nush ce sa intamplat...eu nu cred in chestiile astea supranaturale. cred doar in existenta extraterestrilor si uneori daca imi trece cate o pisica neagra prin fata fac 3 pasi inapoi...:ermm:

Re: Re: Re: Re:

din 17 nov 2008 15:33 de elementx

In legatura cu babele de la tara care fak 'vraji'...cand eram mai mic(10-11 ani) mam dus la tara in vacanta shi am iesit pe strada sa joc fotbal.Unul dintre cei cu care jucam a dat mingea peste gardul unei femei despre care se stia ca e foarte rea. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 nov 2008 15:18 de vladbodan

sti ce trebuie sa faci? SA O INTREBI NON STOP CUM E MAI BINE , punct si gata

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suntem aproape de casa

din 17 nov 2008 13:39 de vladbodan

?? ok , eu am criticat felul cum se comporta prietenul ei , viitor sot , whatever , nu am zis ca sunt mai grozav , dar daca nu ai inteles faptul ca eu l-am numit jalnic pentru simplu fapt ca el nu e capabil sa se mai gandeasca si la altcineva ...

Re: Re: Dragostea exista?

din 17 nov 2008 13:27 de Incepator

Ia mai si apuca-te de un job/hobby...stay relax..cunosc situatia..inca prea bine... Apuca-te de ceva, nu conteaza ce, da-le in ... sunt unele care te folosesc ca pe o papusa altele ca obiect de consolare si sunt cazuri si cazuri... Vrei idei de ...

Re: Efectele rele ale masturbarii?

din 17 nov 2008 13:05 de mik

daca te masturbezziiiii ? iti creste par pe limba :))))))))

din 17 nov 2008 11:22 de gheghe

deci nu esti fata? atunci ce esti homosexual? travestit, shemale? ai scris despre tine numai la feminin

din 17 nov 2008 11:02 de maria

fiecare atribuie ce vrea sintagmei "sex oral".unii gasesc acest lucru umilitor..depinde de perceptie, de ce considera fiecare raportandu-se la el. daca in schimb iubesti persoana respectiva si incepi sa o saruti din cap si te pomenesti ca ai ajuns ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1681 din 3732
«   1 ... 1678   1679   1680   1681   1682   1683   1684 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare