Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suntem aproape de casa din 16 nov 2008 22:51 de mariuca
Cat despre tine maria, cu mare regret iti spun, singura solutie este sa mai incerci cu un alt tip, sa vezi daca senzatia este aceeasi. E singura metoda prin care poti afla daca problema este la tine sau la el. Stiu, suna sumbru si se incadreaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: suntem aproape de casatori din 16 nov 2008 22:48 de mariuca
Dragul meu, te inteleg ca ti-ai dori sa incerci tu sa o satisfaci pe doamna care-si exprima doleantele (nu nega, se observa din raspunsurile date pe acest topic), dar totusi, macar din bun simt ar fi trebuit sa te gandesti la faptul ca poate si ...
Re: Re: Re: Re: Ciclu din 16 nov 2008 22:48 de maria
exact..stresul poate intarzia ciclul..si mai ales ca a fost prima data, tin sa-ti spun ca la mine venea ciclul ceas..fara medicamente fara nimic...timp de 7 ani..dupa care.a fost "prima data" si mi-a intarziat vreo 3 saptamani...am stat si cu emotii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: suntem aproape de casatori din 16 nov 2008 22:42 de maria
...si eu ce sa fac?de la un timp numai la asta ma gandesc...sau simt..repet..nu stiu daca se numeste obsedata de sex insa orice-ar fi, eu ma urc pe pereti.vreau un barbat care sa ma faca sa ma simt femei...in afara de faptul ca zicala e "din ...
Re: Re: Re: Re: probleme cu trezirea din 16 nov 2008 22:38 de onlyforgod
dap, mai aud cateodata , ca un om are nevoie de 7,8 ore de somn , da yo ash dormi non stop :)) mmm...oare sunt yo prea alintant..:-S
Re: Re: Re: probleme cu trezirea din 16 nov 2008 22:36 de baby
te inteleg foarte bine.....asa sunt si eu:lol:
daca nu ma odihnesc.....dorm cu ochii deschisi
12 ore de somn is perfecte:lol::lol:atunci is implinita:~*:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: suntem aproape de casatorie da din 16 nov 2008 22:17 de vladbodan
pai atunci inseamna ca nu e bun de nimic , daca nici clitoridian nu reuseste sa iti faca ... dara mite vaginal ... ce casatorie , parerea mea e ca de la o vreme o sa izbucnesti in nervi si lacrimi si se va termina totul , ori il vei insela si ...
Re: Ciclu din 16 nov 2008 22:08 de miha3la
testul d sarcina se face la 7 zile...dak a scapat o picatura ...eu zic k este o problema km serioasa asta....roaga-te sa vina
Re: Ciclu din 16 nov 2008 22:00 de tralalala
daca ciclul intarzie mai mult de o zi, ar trebui facut un test de sarcina.
Re: Re: Re: Re: suntem aproape de casatorie dar nu din 16 nov 2008 21:38 de maria
nu-i adevarat..i-am spus si a zis ca mai mult de atat nu are ce sa faca..chiar daca as incerca cu altcineva,nu ar avea ce sa-mi faca in plus.nu sunt stresata si nu ma gandesc "vine..nu vine"...decat in ultimele luni cand presiunea parca e mai ...
Intarziere normala a menstruatiei dupa sex din 16 nov 2008 21:38 de boogyman1
Cat trebuie sa intarzie maxim ciclu daca de ex ai avut un contact sexual neprotejat sau daca o picatura a ajuns unde nu trebuia:D. Ma refer la zile
Re: Re: Re: Re: Re: Este nevoie de sex intr-o rela din 16 nov 2008 20:39 de luinwe
corect
Contraceptive,sex, picatura inauntru,sarcina?!? din 16 nov 2008 20:32 de hanna
Am facut sex cu pr meu cand eram in per de menstruatie si luasem contraceptive de 3 zile,daca a scapat o piktura de sperma inauntrul meu exista posibilitatea unei sarcini???
Intarziere menstruatie dupa avort din 16 nov 2008 20:18 de tralalala
as avea o intrebare. pe data de 9 octombrie am facut o intrerupere de sarcina medicamentoasa. ciclul meu este de 35 de zile, si mi s-a spus ca menstruatia va veni dupa 35 de zile de la data interventiei. au trecut 39 de zile. as vrea sa stiu daca ...
Re: Re: Re: Re: Este nevoie de sex intr-o relatie? din 16 nov 2008 20:18 de vladbodan
atunci as vrea eu sincer sa stiu care prost ar sta cu tine mai mult de 1 an , iti dau maxim un an de asteptare ... dar pentru unul care deja stie cum e si ii place si totul ... nu stiu draga mea , conteaza si sexul mult iar unele neglijeaza ...
Re: sex neprotejat din 16 nov 2008 20:16 de blonda01
Foarte mici sansele..
Si eu procedez la fel cu prietenul meu..si nu s-a intamplat nimic :rolleyes: si nici nu as vrea sa se intample...
Succes si tie ..
Re: AJUTOR - TOTAL OFFTOPIC din 16 nov 2008 19:50 de vladbodan
am fumat si mai fumez din cand in cand ... rezultatul , esti un idiot , nu esti tu nimeni ca sa-i comanzi lui ce sa faca , nu e sanatatea ta , nu e pe buletinul tau , nu esti tutorele lui , nu esti nimica pentru el , un simplu vad
1 canabis cu ...
Dependenta de droguri? din 16 nov 2008 17:02 de Alex1989
Am si eu o intrebare va rog frumos, sunt foarte confuz.Stiu ca este total diferit de ce se vorbeste pe forumul acesta dar nu stiu altundeva sau pe altcineva sa intreb.Sa spun scurt si la obiect. Azi am vorbit cu varul meu pe yahoo messenger si se ...
Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)? din 16 nov 2008 14:22 de angela
Este firesc sa faci tot ceea simti in pat, sa fii liber si tu si el, cu anumite limite bineinteles stabilite de comun acord.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 16 nov 2008 14:21 de Incepator
Daca ma rogi frumos, iti dau o bricheta si scot din scuter pentru tine 2 l de benzina ;) .
Pagina 1683 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||