Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O mik intrebare :D din 17 nov 2008 23:28 de simosimina
de ce treb neaparat sa ii oferi ce vrea? Daca vrea doar asta clar nu te merita.. Ce crezi..ca dk te vei culca cu el..te va iubi? :)) Asta nu se va intampla niciodata..
Gandeste-te bine la ce ai de gand sa faci..noi aici oferim niste sfaturi ,dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 nov 2008 23:12 de Pasaroi_Cuminte
Probabil ai deschis congelatorul:cat:
Deja vad urmatoarea faza:
[i]
-Domn doctor eu de cate ori intreb frigiderul, imi raspunde congelatorul.
-Probabil aveti un frigider cu personalitate
[/i]
:,
Re: fara haine din 17 nov 2008 23:08 de vladbodan
la dus la antrenamente si nu prea am dat mare importanta , nu stiu ce te retine sau daca aici vrei sa bati , dar sa sti ca nu esti cu nimic mai deosebit decat restu :)
Re: Re: Re: O mik intrebare :D din 17 nov 2008 23:06 de vladbodan
cu ce te-a cucerit , nu stiu , nu ma intereseaza , o fi dragut , o fi inteligent , o fi atent cu tine , nu am idee...
tu nu crezi ca asta se numeste dragoste cu forta , tu ai impresia ca daca .. faci sex cu el te va iubi ? crezi ca daca faci ...
Re: Re: O mik intrebare :D din 17 nov 2008 23:01 de Mihaelascumpik
Stiu ca baieti sunt destui, dar n`am nevoie de ei.. atata timp cat exista el :|. oricum se poarta bine cu mne.. dar nu poate fi ceva intre noi.. daca nu`i ofer ceva.. :| mi`a zis ca sunt mica.. si ca stie ca e greu pt mne sa`i satisfac lui ...
Re: Re: Re: din 17 nov 2008 22:59 de Mihaelascumpik
Da.. dar cand vezi ca nu ejti iubit(a) iti pare rau.. ptr ce oferi
Re: Re: O mik intrebare :D din 17 nov 2008 22:58 de Mihaelascumpik
Am mai deschis un subiect despre baiatu` asta ... acum ceva timp in urma.. eu stiu ca el nu tine la mne.. :| dar nah.. nu pot sa fac nimik, il iub..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu din 17 nov 2008 22:50 de tralalala
nu sunt deloc inutile. e cea mai accesibila si cat de cat sigura metoda de a afla daca esti sau nu insarcinata. in cazul in care iese negativ, mai faci unul, (sau 10) ca sa fii sigura ca nu esti una din exceptii.
chiar daca afli printr-un test ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu din 17 nov 2008 22:26 de vladbodan
nu ma incred eu in testele alea inutile de sarcina , caci alea nu au precizie 100% iar pe ea asta o intereseaza , din moment ce vezi chiar si 1% eroare pe lista de instructiuni , daca esti un om care gandeste te poti gandi ca tu poti fi unul ...
Re: O mik intrebare :D din 17 nov 2008 22:22 de vladbodan
daca ajungi sa faci asta , din partea mea cu tot respectul si fara suparare , ESTI CEA MAI MARE FRAIERA DE PE FATA PAMANTULUI , ai impresia ca daca vei face sex cu el , el se va comporta mai bine cu tine? el se foloseste de tine iar tu esti atat ...
Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu m-a sat din 17 nov 2008 22:20 de vladbodan
cand o mai faceti sex dai si tu lui semne , ce si cum , iar daca ii vine atragei atentie revoltata , ce dumnezeu , doar el exista , deja ma dispera ca imi vine sa-l bat pe tata ca tot asa facea si el,dobitocu dracului ):(
Re: Re: Re: Re: Re: O plac, dar mi-a spus ca nu ne din 17 nov 2008 22:19 de vladbodan
ce crezi ca poti sa faci ? nimic , dragoste cu forta nu exista , iar daca va exista asa ceva intre voi , in scurt timp vei realiza ca e doar praf si pulbere peste totul , ca un film , unde toata lumea joaca teatru de dragul banilor ... in cazul tau ...
Re: RELATIE INTERZISA... din 17 nov 2008 22:17 de vladbodan
nu stiu nici eu , sunt derutat , sau probabil mult prea prost in faptul de a intelege... incerc sa-mi dau seama cand a existat o relatie intre voi , si in special cum ati reusit sa va despartiti , te rog lamureste-ma ... sunt mai retard :) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu trezirea din 17 nov 2008 22:13 de vladbodan
eu sunt un nightmare pe picioare :lol:... ma trezesc usor , in schimb ma misc ca o testoasa :lol: pana sa ajung la scoala unde ajung in mod normal in 10 minute , am nevoie de 30 de minute .. la ore dorm si eu , pana pe la 11 , apoi dupa ce se ...
Re: Re: din 17 nov 2008 21:49 de Stranger_to_love
Daca iubesti...oferi trup si suflet.
Re: O mik intrebare :D din 17 nov 2008 21:46 de pumpkin_
Cum zicea cineva...daca faci un compromis trebuie sa faci si un al doilea compromis.
Sfatul meu e sa nu faci asta...
Isi va gasi in tine un mijloc de placere...nu va aparea nicicum iubirea.
Re: Re: Re: ce se poate intampla? din 17 nov 2008 21:25 de tralalala
depinde de fiecare medic daca face avort fara acordul unui parinte sau unui adult care sa-si asume riscul. doctorul la care am fost eu, face si minorelor avort, fara sa afle parintii. pana in saptamana 9 de sarcina intreruperea se poate face cu ...
Re: Re: Re: Re: Dragostea exista? din 17 nov 2008 21:22 de onlyHuman
Pai depinde ce anume vrei tu de la o fata. Daca vrei doar sex atunci mergi la petreceri "distreaza-te" ca restul si o sa cunosti tot felul de "fete".
Cat despre "dragoste"....daca asta cauti.....cauta in continuare.
[b]Apropo de ce va mirati ca ...
Re: Re: ce se poate intampla? din 17 nov 2008 21:16 de dan40
am si eu o intrebare ...cat costa sa faci un avort si daca am 18 ani trebuie sa ma prezint cu parintii sau ceav legat de ei ..precizez k parintii nu trebuie sa afle......este dureros ?
RELATIE INTERZISA... din 17 nov 2008 21:15 de livia
Povestea e simpla, sau cel putin asa vreau sa cred.Acum un an am intalnit un barbat, muult mai mare decat mine cu vreo 20 de ani din alta tara. Tipul parea grozav din toate punctele de vedere.Era tot ce mi-as fi dorit de la un barbat. Pana cand am ...
Pagina 1680 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||