Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 nov 2008 21:31 de sgc

acum n-am inteles eu, de ce in loc sa fi raspuns unei intrebari simple, care-ti era adresata: ai sau n-ai papuci modelul descris?!? ok. nu mai raspunde, daca ti s-a parut atat de ciudata, de neinteles, si mai stiu eu cum acea intrebare. intre cine ...

Re: Ati fost prinsi masturbandu-va?

din 13 nov 2008 21:15 de onlyforgod

comik tare :)) leshin de ras,, da nu-i rasu meu, in locu tau crek mi s-ar ridik tensiunea si m-ash inroshi:)) .. oricum ca sa fiu sincer si ai mei mai au obiceiul sa intre in camera mea park ar fi autostrada:)) mai grav e ca am vazut si yo filme ...

Re: Re: Cum decurge un avort?

din 13 nov 2008 20:06 de ana maria

As vrea sa imi raspunzi la o intrebare.....pune-te pentru un moment in locul pruncului.....esti in pantecele mamei tale.Ce ai fi preferat? Sa te nasti si sa fii iubita chiar dk ai trai in conditii nu tocmai usoare, in saracie.... sau sa fii ...

Re: Re: Re: Re: Colegi de clasa

din 13 nov 2008 19:54 de Stranger_to_love

Ce gandire ai!!!! :wacko: Pai nu ai "profita" si tu??? :ermm:

Re: Re: Re: Colegi de clasa

din 13 nov 2008 19:49 de mădă90

Mai e o problema de care v-am spus... el e timid, si din cauza asta n-a avut niciodata prietena. Daca eu ii spun ca imi place de el, n-as vrea sa profite si sa ne cuplam doar ca sa fie si el in rand cu lumea, sa aiba prietena. Uneori se comporta ...

Re: Re:

din 13 nov 2008 19:44 de Stranger_to_love

L-ai intrebat vreodata daca ii place cum arati sau sa-i ceri parerea asupra aspectului tau fizic? Incearca sa-l saruti si vezi cum reactioneaza.

Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 13 nov 2008 19:42 de ana maria

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se comporta ciudat...!

din 13 nov 2008 18:49 de simosimina

hai hai taci ca stiu destul de bine ce zic.Atunci dk e ca u..cum iti explici faptul ca in 2 ani nu a prezentat o familiei...ca nu ii rasp la telefon niciodata..umbla hai-hui si alte chestii.Tu asa te porti cu iubita ta? Nu ii rasp la tel..nici la ...

plss..am nevoie de un raspuns sigur..

din 13 nov 2008 18:35 de dynutza

Re: Re: Re: Mancarimi si pete rosii pe capul penis

din 13 nov 2008 17:47 de MicShiRau

legat strict de sex, Poate sa fie ceva??? sau e doar vreo chestie temporara am mancat ceva aiurea si asociez eu evenimentul cu partida de sex nebun care am avut-o aseara :))

Re: Re: Re: Re: Re: vi s-a intamplat??

din 13 nov 2008 17:44 de vladbodan

pai totusi mna , sa dea buzna peste tine numa ca sa vada ce faci , i-as rupe lampa de cap ... fai si tu la fel , cand e la baie , intra si baga capu , vezi cu reactioneaza , si ii zici simplu "scuze , am vrut sa vad ce faci" vezi daca ei ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se comporta ciudat...!!!

din 13 nov 2008 17:41 de vladbodan

simina , fara suparare si rele intentii , din nou , nu toata lumea e ca tine iar asta nu bagi la cap , nu a fost deloc cum ai zis tu cand am avut problema , tu ai impresia ca daca tu ai patit la fel , e din acelasi motiv , FALS sunt milioane de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat

din 13 nov 2008 17:37 de dan40

luati kamasutra...incercati pozitiile de acolo.....acum e frig da vara merge intr-un parc noaptea....creste adrenalina.....sau in orice loc care e frumos si va ofera intimitate dar si suspans

Re: Re: Mancarimi si pete rosii pe capul penisului

din 13 nov 2008 17:34 de MicShiRau

si daca te mananca doar pielea??? adica mie imi vine sa ma scarpin in continuu de azi dimineata, dar nu in zona penisului, picioare, maini... penisu e foarte in regula si doarme linistit :)) saracu numai el stie ce am patit amandoi aseara... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 nov 2008 17:09 de titi

ok...reven cu noi 2 vesti:una buna si una rea. vestea buna e ca, dupa cateva incercari, am reusit sa ii ating punctul "sensibil" si sa o intreb daca vrea sa fim o pereche in adevaratul sens al cuvantului. am intrebat-o (nu prea conteaza cadrul, ...

Re: Cum imi fac o prietena??

din 13 nov 2008 16:50 de Freeman

As dori sa adaug faptul ca din punct de vedere fizic stau destul de bine; intru-cat am un fizic " de invidiat":, dar defectul principal este ca am cateva cosuri pe fata..am incercat in ff multe metode sa scap de aceasta problema..need help ...

Cum imi fac o prietena??

din 13 nov 2008 16:44 de Freeman

Salut,as vrea sa ma ajutati cu problema mea principala.Am 16 ani,nu am mai avut pana acum o relatie serioasa,adica de mai mult de 2 sapt:), stiu ca pare penibil ptr unii:(, dar de aceea va rog mult sa ma ajutati cat de mult puteti.Sunt la liceu ...

Re: Te gandesti la altul cand faci sex cu iubitul?

din 13 nov 2008 16:39 de blonda01

Nu ma gandesc la altcineva..profit de momentul ala.. :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Se comporta ciudat...!!!

din 13 nov 2008 16:08 de simosimina

fara suparare...eu cred in continuare ca are pe altcinevva..Sa inteleg ca el in 2 ani nu te-a prezentat parintilor lui?? ..Hmm..asta nu iti da putin de gandit?Ce varsta are el?Dar tu? poate te trezesti maine poimaine ca e insurat :)) ...

Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatoizii in aer?

din 13 nov 2008 15:42 de dynutza

pai nu am folosit decat prima data prezervativ..:-s...iar a doua oara si-a dat drumul pe mine,intrucat nu folosesc anticonceptionale..totusi nu exista riscul ca vreunul sa fi fost inca viu dupa toate astea?..ms mult[/qu tot ingrijorata am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1686 din 3732
«   1 ... 1683   1684   1685   1686   1687   1688   1689 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare