Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recoma din 11 nov 2008 22:20 de dyaniss
subiectu` acesta o mai fost deschis de n. ori:rolleyes:.....daca esti curoajoasa...deasupra...faci cum sti u...inceeeet,,,si nu doare:ok:
:flowers::-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 11 nov 2008 22:15 de sgc
chestia asta care-o spui tu, cu indragostit o singura data, si-atunci de persoana care, ti-am zis mi-a mancat ficatzii cinci mi s-a intamplat mie, dar ma rog, asta zici c-ai inteles-o de mult. in privinta problemei in sine pe care-o ridici tu, cum ...
Re: te gandesti la altu cand faci sex cu iubitul t din 11 nov 2008 22:04 de baby
ce sa zic:ermm:
NU!!
nu inca:lol:
nu prea ma gandesc cand o fac decat la placerea mea si a lui:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandat din 11 nov 2008 22:02 de baby
putea sa ma faca miliardara in euro k nu stateam eu deasupra prima data:lol::lol::lol:
era durerea prea mare ca sa am curaj sa o fac asa
si eu is de acord ca pozitia misionarului e perfecta pt prima data
Te gandesti la altul cand faci sex cu iubitul? din 11 nov 2008 22:00 de denixxx
intrebare valabila si pt baietii daca se gandesc la alte fete ?
Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt din 11 nov 2008 21:53 de vladbodan
probabil , crede-ma ca daca e convinsa si vrea asta continua , si da , am incercat si in aia dar deasupra ea a facut un "hop" mai dur la care am ramas uimit apoi gata si a inceput incet
Re: se comporta ciudat...!!! din 11 nov 2008 21:21 de dyaniss
pot fii multe motive...daca tine la u nu ar trebui sa petreci mai mult timp impreuna,avand in vedere ca sunteti impreuna de 2 ani?
-si de ce alege sa iasa cu prietenii decat sa stea cu tine?de ex prietenul meu si-a anulat de multe ori intalniri cu ...
Re: se comporta ciudat...!!! din 11 nov 2008 21:18 de baby
eu as zice sa vorbesti serios cu el. mie daca mi-ar face asa....:`as face urat
Re: El vrea sex oral, eu nu din 11 nov 2008 19:45 de ancutza_ciuf
yo zic sa vorbesti cu el si sa ii explici ca nu vrei...daca tine la tine cred ca te va intlege si nu va mai insista pe tema asta:rolleyes:
Re: Re: Re: bac din 11 nov 2008 19:09 de baby
stai linistita
va fi asa....ca o teza.
acum as mai da bacul de 100 de ori:lol:
te sperii degeaba
crede-ma....profesorii si parintii ne sperie degeaba.daca inveti.......nu ai de ce sa te temi.
BACul.... din 11 nov 2008 17:25 de bianca09
Toata lumea imi spune ca ma gandesc prea rpd la bac......dar nu e chiar asa peste cate`va luni bune ma asteapta bacu...sincer imi este frica.Zilele parca zboara....ce sa fac sa nu mai fiu asa agitata din cauza asta....:(stau si ma gandesc ce o sa fac ...
Re: Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!! din 11 nov 2008 14:52 de SORIN28
Una dintre cele mai penibile scuze..."eram beat si nu mi-am dat seama"....:ok:
Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dez din 11 nov 2008 14:51 de SORIN28
Candva credeam si eu asta...total gresit...cu a doua virgina din "activitatea" mea am incerct treaba asta(ea deasupra) si...durerea dezvirginarii o facea sa se ridice si sa renunte. Daca esti baiat finut si stii sa te misti, pozitia misionarului ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 11 nov 2008 14:40 de sgc
adica, asta inseamna ca te-a facut "moale"?!?
ce sa zic, ferice de tine, ca o cunosti doar de 4 luni si sunteti impreuna de doua luni, pentru ca la capitolul nervi, s.a., mie mi-a mancat cinci ani din viata tipul asta. deci, mi-a ...
Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!! din 11 nov 2008 13:40 de vladbodan
eu eram mort de beat si nu-mi aduceam aminte de nimic din seara aia ,... si ea a fost aia care mi-a spus , si ma intrebat daca mai stiu ceva
Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginar din 11 nov 2008 12:33 de epicwolf
as avea eu cateva intrebari...un id...ai cv?.....
Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 11 nov 2008 12:30 de pumpkin_
Nu fa asa ceva. Urmarile nu vin imediat in secunda urmatoare...chiar daca aparent zici k te simti linistita.
Uita-te si aici:
www.vreausaaflu.ro
Daca nu crezi ca iti foloseste, considera ca ai pierdut cateva minute din viata.
In dreapta ( ...
Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 11 nov 2008 11:30 de vladbodan
eu inca si la 19 ani ii mai spun mamei unde sunt si cu cine merg pentru linistea ei si nu am mintit-o niciodata si da ... e o idee buna , chiar si la 30 de ani in cazul in care voi mai locui cu ea ii voi zice unde merg , sa stea linistita fiindca ...
Re: Nu inteleg baietii!!! din 11 nov 2008 11:24 de vladbodan
probabil ii face placere sa stea alaturi de tine , se simte bine in preajma ta si sincer e pacat sa strice o relatie de prietenie cu tine , ai putea sa te multumesti cu atat , daca sta non stop cu tine nu inseamna ca vrea sa fie cu tine , exact ...
Re: Relatie cu un barbat insurat!!! din 11 nov 2008 00:44 de ferif
discutia e ampla...mi-am inselat nevasta ...sunt divortat...am o prietena de 4 ani... cu care traiesc si o iubesc...care dupa standardele de "moralitate" si ea si-a inselat barbatul... am suficienti ani..de viata...am facut destule...si in ...
Pagina 1689 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||