Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate

din 11 nov 2008 00:42 de ExoticDream

Da, sunt mai mare si evident am trecut pe la varsta ta, numai ca pana in clasa a opta inclusiv prietenii mei se reduceau la unii colegi de scoala, nici unul dintre ei nu avea "relatii" inca, ne intalneam uneori dupa-amiaza sau seara sa bem un ...

Re: Re:

din 10 nov 2008 23:22 de Stranger_to_love

Pai si cum ai vrea saracul sa nu ejaculeze asa repede? Nu ar fi nimic,pt. ca e perfect normal.Anormal e sa fie convins ca o sa-l tina 2 ore din prima.

Re: El vrea sex oral, eu nu

din 10 nov 2008 22:18 de denixxx

io zic sa nu faci daca nu iti place sau tie rusine. toti baietii incearca sa ne convinga sa le facem sex oral si pe la colturi i auzi: "mama ce am dat la muie" asa ca io zic ca el daaca te iubeste ,te iubeste fara sa io sugi.eu unu nu fac sex oral ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTO

din 10 nov 2008 22:11 de vladbodan

pai tu practic nu poti intelege faptul ca eu evit sa ejaculez , fiindca inca gandesc si nu am nevoie de copii , daca el tinde sa riste totul pentru atata , ok , e treaba voastra , si ejaculez in servetele sau imi scot penisul cand am prezervativ ...

Re: .....ejaculare precoce

din 10 nov 2008 21:59 de marius

salut! e prea mult de de atitea ori pe zi numai din cauza k slabesti nu are nimic cu timpulejacularii masturbarea. Dar cit timp dureaza?--eu pot sa i-ti recomand ce sa faci sa intirzie ejac. dar sa stiu cit e acuma timpul in minute sau secunde ...

Re: Okidoki: Ce i-am facut la prietena mea

din 10 nov 2008 21:20 de onlyforgod

doamneeeeeee halal, doamne n-am mai ras de mult timp asha...

Re: Re: Povestile unei prime dati

din 10 nov 2008 21:20 de baby

fiecare acorda primei dati o anumita importanta. pt mine este foarte important ca prima data sa fie bine/frumos/placut etc asa sunt eu.daca prima data este pe placul meu....datile urmatoare vor fi asteptate cu drag. acum....vezi tu....draga ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!

din 10 nov 2008 20:52 de CRISTINAA

..............ok tipule...nu e nevoie sa fi grosolan..pai ce sa-tzi zic....succes la prima ta ejaculare in interiorul vaginului unei fete....;)...sau poate tu ejaculezi in anus...sau poate esti gay..sau poate pur si simplu esti mai"precaut"......ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 nov 2008 20:03 de fake_awake

ma refer inainte sa o cunosc pe ea, nu ma afecta nimic , adica daca ma afecta un lucru in 1-10 minute imi trecea , acum si ce-l mai mic lucru ma enerveaza la culme si ma afecteaza negativ :(

Re: Tratament anti-cosuri...

din 10 nov 2008 19:48 de ana

fata si eu is la fel:((am multteeee bn asa zik eu am ...:((daca afli sami zici si me%%-succes%%-:,:-*:love::alien:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ma refuza priete

din 10 nov 2008 19:37 de rico_raluca2

la fel mi se intampla si mie eu am chef mai mult decat el,el de foarte multe ori e obosit,dar facem dragoste chiar daca stiu ca nu intotdeauna o face din placere cu mine,numai ca sa ma satisfaca de aceea face

Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sa

din 10 nov 2008 19:31 de terorista

nu mai esti!nu e neaparat nevoie sa iti curga sange:)

Nu inteleg baietii!!!

din 10 nov 2008 19:18 de anturika

Buna eu am mai scris pe aici si revin la un subiect mai vechi...ee asta traiec eu de ceva timp si am ajuns la concluzia ca m-am indragostit de el..dar el nu ma vrea...nu vrea sa strixe relatia actuala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 nov 2008 19:05 de sgc

deci, eu am spus ce mi s-a intamplat mie. asta cred c-ai inteles. faza cu ce face... si pardon, ca mai avea iubite-n detaliile personale, care trebuiau duse la munte, si mai mult decat atat anuntat cu fast prin sms evenimentul. ce-i drept n-am ...

Re: Re: Re: blush ?

din 10 nov 2008 18:41 de oanaaaaa

Mie mi se intampla mereu, cunosc pe cineva, sunt stanjenita, vb in fata clasei, ma intreaba mama daca mai sunt virgina, o vad pe mama prietenului meu, oricand, cu orice motiv.... la naiba daca pot sa ma controlez, dar e bine ca nu mai tre sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 nov 2008 18:23 de fake_awake

Nu prea am inteles ce vrei sa spui exact :wacko: . Oricum u vrei sa spui ca ea minte ca nu simte nimic sau..? eh sunt cel care o face sa uite de celalalt , care o face sa se simta bine(cred)...ea nu vrea sa ne despartim (cu toate ca mi-a zis ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un barbat insur

din 10 nov 2008 18:12 de vladbodan

iar prietena ta chiar atat de timida sa ceara bani de la parinti sau eventual daca e majora si munceste sa faca un credit la banca? dar si banii aia fac pariu ca ii trebuiau pentru porcarii

Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

din 10 nov 2008 18:12 de oanaaaaa

Mah, a fi virgina mai tine si de mentalitate...eu m-am simtit virgina cand am facut-o prima oara cu prietenul meu, desi o mai facusem cu 2 baieti inainte si asta pentru ca ajunsesem sa tin fff mult la el si cand am facut-o aveam mai multe emotii ...

Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate

din 10 nov 2008 13:49 de vladbodan

atunci fa pe proasta , prefate ca nu auzi telefonul si stai pana la 8 9 afara, si gata , si vezi ce o sa se intample si daca nu ii convine ceva explicai si tu ca nu mai esti copil de casa , ca mai vrei sa faci si altceva inafara de a sta sa ...

Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce

din 10 nov 2008 12:52 de pacpac

mai omule,daca ejaculezi in 5 mins -NU AI EJACULARE PRECOCE.Eu aveam si mai am momenete in care imi vine sa termin si in mai putin de 5 min,uneori sotia are orgasm in acelasi timp cu mine,mai rar in 2-3 mins de la inceperea actului...in fine,cand ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1690 din 3732
«   1 ... 1687   1688   1689   1690   1691   1692   1693 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare