Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 11 nov 2008 00:42 de ExoticDream
Da, sunt mai mare si evident am trecut pe la varsta ta, numai ca pana in clasa a opta inclusiv prietenii mei se reduceau la unii colegi de scoala, nici unul dintre ei nu avea "relatii" inca, ne intalneam uneori dupa-amiaza sau seara sa bem un ...
Re: Re: din 10 nov 2008 23:22 de Stranger_to_love
Pai si cum ai vrea saracul sa nu ejaculeze asa repede? Nu ar fi nimic,pt. ca e perfect normal.Anormal e sa fie convins ca o sa-l tina 2 ore din prima.
Re: El vrea sex oral, eu nu din 10 nov 2008 22:18 de denixxx
io zic sa nu faci daca nu iti place sau tie rusine. toti baietii incearca sa ne convinga sa le facem sex oral si pe la colturi i auzi: "mama ce am dat la muie" asa ca io zic ca el daaca te iubeste ,te iubeste fara sa io sugi.eu unu nu fac sex oral ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTO din 10 nov 2008 22:11 de vladbodan
pai tu practic nu poti intelege faptul ca eu evit sa ejaculez , fiindca inca gandesc si nu am nevoie de copii , daca el tinde sa riste totul pentru atata , ok , e treaba voastra , si ejaculez in servetele sau imi scot penisul cand am prezervativ ...
Re: .....ejaculare precoce din 10 nov 2008 21:59 de marius
salut! e prea mult de de atitea ori pe zi numai din cauza k slabesti nu are nimic cu timpulejacularii masturbarea. Dar cit timp dureaza?--eu pot sa i-ti recomand ce sa faci sa intirzie ejac. dar sa stiu cit e acuma timpul in minute sau secunde ...
Re: Okidoki: Ce i-am facut la prietena mea din 10 nov 2008 21:20 de onlyforgod
doamneeeeeee halal, doamne n-am mai ras de mult timp asha...
Re: Re: Povestile unei prime dati din 10 nov 2008 21:20 de baby
fiecare acorda primei dati o anumita importanta.
pt mine este foarte important ca prima data sa fie bine/frumos/placut etc
asa sunt eu.daca prima data este pe placul meu....datile urmatoare vor fi asteptate cu drag.
acum....vezi tu....draga ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!! din 10 nov 2008 20:52 de CRISTINAA
..............ok tipule...nu e nevoie sa fi grosolan..pai ce sa-tzi zic....succes la prima ta ejaculare in interiorul vaginului unei fete....;)...sau poate tu ejaculezi in anus...sau poate esti gay..sau poate pur si simplu esti mai"precaut"......ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 10 nov 2008 20:03 de fake_awake
ma refer inainte sa o cunosc pe ea, nu ma afecta nimic , adica daca ma afecta un lucru in 1-10 minute imi trecea , acum si ce-l mai mic lucru ma enerveaza la culme si ma afecteaza negativ :(
Re: Tratament anti-cosuri... din 10 nov 2008 19:48 de ana
fata si eu is la fel:((am multteeee bn asa zik eu am ...:((daca afli sami zici si me%%-succes%%-:,:-*:love::alien:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ma refuza priete din 10 nov 2008 19:37 de rico_raluca2
la fel mi se intampla si mie eu am chef mai mult decat el,el de foarte multe ori e obosit,dar facem dragoste chiar daca stiu ca nu intotdeauna o face din placere cu mine,numai ca sa ma satisfaca de aceea face
Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sa din 10 nov 2008 19:31 de terorista
nu mai esti!nu e neaparat nevoie sa iti curga sange:)
Nu inteleg baietii!!! din 10 nov 2008 19:18 de anturika
Buna eu am mai scris pe aici si revin la un subiect mai vechi...Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 10 nov 2008 19:05 de sgc
deci, eu am spus ce mi s-a intamplat mie. asta cred c-ai inteles. faza cu ce face... si pardon, ca mai avea iubite-n detaliile personale, care trebuiau duse la munte, si mai mult decat atat anuntat cu fast prin sms evenimentul. ce-i drept n-am ...
Re: Re: Re: blush ? din 10 nov 2008 18:41 de oanaaaaa
Mie mi se intampla mereu, cunosc pe cineva, sunt stanjenita, vb in fata clasei, ma intreaba mama daca mai sunt virgina, o vad pe mama prietenului meu, oricand, cu orice motiv....
la naiba daca pot sa ma controlez, dar e bine ca nu mai tre sa ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 10 nov 2008 18:23 de fake_awake
Nu prea am inteles ce vrei sa spui exact :wacko: .
Oricum u vrei sa spui ca ea minte ca nu simte nimic sau..?
eh sunt cel care o face sa uite de celalalt , care o face sa se simta bine(cred)...ea nu vrea sa ne despartim (cu toate ca mi-a zis ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un barbat insur din 10 nov 2008 18:12 de vladbodan
iar prietena ta chiar atat de timida sa ceara bani de la parinti sau eventual daca e majora si munceste sa faca un credit la banca? dar si banii aia fac pariu ca ii trebuiau pentru porcarii
Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange? din 10 nov 2008 18:12 de oanaaaaa
Mah, a fi virgina mai tine si de mentalitate...eu m-am simtit virgina cand am facut-o prima oara cu prietenul meu, desi o mai facusem cu 2 baieti inainte si asta pentru ca ajunsesem sa tin fff mult la el si cand am facut-o aveam mai multe emotii ...
Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 10 nov 2008 13:49 de vladbodan
atunci fa pe proasta , prefate ca nu auzi telefonul si stai pana la 8 9 afara, si gata , si vezi ce o sa se intample si daca nu ii convine ceva explicai si tu ca nu mai esti copil de casa , ca mai vrei sa faci si altceva inafara de a sta sa ...
Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce din 10 nov 2008 12:52 de pacpac
mai omule,daca ejaculezi in 5 mins -NU AI EJACULARE PRECOCE.Eu aveam si mai am momenete in care imi vine sa termin si in mai putin de 5 min,uneori sotia are orgasm in acelasi timp cu mine,mai rar in 2-3 mins de la inceperea actului...in fine,cand ...
Pagina 1690 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||