Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: El vrea sex oral, eu nu

din 10 nov 2008 12:49 de SoulsQueen

nu cred ca e cineva (fata sau baiat) obligat sa faca ceva ce nu vrea. daca ea nu vrea, pentru ca nu e pregatita, nu inseamna ca face mofturi. si nici nu cred ca esti tu a 8-a minune a lumii ca sa faca toate ce vrei tu, chiar daca asta inseamna sa ...

Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate

din 10 nov 2008 12:47 de shell

ei bine..vad ca u esti destul de mare.. :P cand ai trecut prin anii pe care ii am eu acuma...probabil...tu puteai iesi seara in oras....cu prietenii.. imagineazati ca ai timp liber de la ora 6 in colo..si stai in casa si mori de plictiseala...si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 10 minute de sex ea nu ma

din 10 nov 2008 12:44 de pacpac

nu e vb daca stie sa isi faca sau nu treaba.Poate are si el o mica parte din vina, dar problema e la ea.Si sotia mea acum cativa ani era mereu uda iar acum autul sexual mai mult pe uscat il incepem.Daca dureaza mai mult de 10 mins incepe sa se ...

Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex

din 10 nov 2008 12:34 de pacpac

pai decat sa faceti sex o ora si sa nu ajunga la orgasm nu e mai bine asa, sa isi gadile clitorisul si sa ajunga? multe femei se vaita ca nu le satisfac barbatii dar bag mana in foc ca la majoritatea nu barbatii sunt problema ci ele.

Re: Virgina dupa sex oral?

din 10 nov 2008 11:46 de pacpac

in gura nu mai esti virgina si se cunoaste cand te duci la doctor

Re: Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!

din 10 nov 2008 09:59 de vladbodan

iar tu care parte din "nu , fiindca nu se stie niciodata" nu ai inteles-o? aia cu niciodata sau cu NU? am zis ca nu ejaculez in interiorul ei!! chiar trebuia pana si eu sa specific ca e cu prezervativ sau nu? uite ... rectific pentru tine draga mea ...

Re: Re: Re: Re: Relatie cu un barbat insurat!!!

din 10 nov 2008 09:47 de vladbodan

tipic fetelor din ziua de azi materialiste ... deci daca ar fii toti ca el hot top ... mda:ok: generation pokemon... tu da-mi bani capai mai vorbim noi :wacko:

Re: Virgina dupa sex oral?

din 10 nov 2008 08:18 de DarkAngel

Depinde cum privesti virginitatea: Daca o privesti din punct de vedere fizic (adica prezenta sau absenta himenului) mai esti virgina,doar fizic. Psihic nu mai esti virgina deoarce ai intretinut o relatie sexuala (sex oral).De cele mai multe ori ...

Re: Acnee pe fese

din 10 nov 2008 08:10 de DarkAngel

Pentru a preveni sa mai apara acneele si pentru a face sa dispara mai repede iti pot sugera sa folosesti pudra pentru bebelusi

Re: Acnee pe fese

din 10 nov 2008 08:08 de DarkAngel

Probabil ca de la haine exista posibilitatea sa fi alergic la un anumit material (probabil al lenjeriei intimie).Exista si posibilitatea sa transpiri iar cand transpiri porii se dilateaza si permit sa patrunda in ei praf scame si alte particule care ...

Re: CD-ul cumparat de pe seXpert.ro nu functioneaz

din 10 nov 2008 02:56 de DrSexpert

Intr-adevar, am primit unele sesizari de la persoane care au intampinat probleme in a rula corect aplicatia sau in a vedea Cd-ul, acest lucru fiind cauzat de un conflict intre anumite configuratii/sisteme de operare sau browsere si softul nostru. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 nov 2008 01:40 de ExoticDream

Mirciulica draga, atunci cand vei creste mare (si nu neaparat frumos), vei intelege ca vrajeala asta de doi bani si ascunsul dupa deget in chestiuni atat de importante cum ar fi inceperea unei relatii sunt... puerile si nu fac decat sa incurce ...

Re: La 15 ani nu am deloc libertate

din 10 nov 2008 00:52 de ExoticDream

Pune-te si tu in "papucii" parintilor, daca ai avea o fata de 15 ani si ai afla ca se saruta de mama focului cu unul in fata blocului si daca ai sti ca poate veni cu el in casa oricand in lipsa ta, nu stiu cat de mult te-ai mangaia cu gandul ca ...

Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!!!!!

din 9 nov 2008 22:36 de CRISTINAA

heyyyy,am specificat foarte clar...."tu nu ai ejaculat niciodata in interiorul vaginului unei fete(mai ales daca aveai prezervativul?)"am specificat cuvantul"PREZERVATIV"...in fine...nvm.

Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din 9 nov 2008 15:52 de simosimina

Daca ai luat Postinor NU AI CUM SA RAMAI..

Re: Pastile reglare ciclu-> anticonceptionale?

din 9 nov 2008 15:50 de simosimina

..din cate spui tu sunt anticonceptionale..Poti intretine raporturi sexuale dupa 6 zile de la luarea primei pastile.. Apoi chestia care ai spus-o tu cu 1 sapt,2..etc...e aberatie..nu e posibila.

Re: el vrea sex oral eu nu

din 9 nov 2008 15:47 de simosimina

...vorbeste cu el explica-i ca ii vei face atunci cand vei fi pregatita.. Daca insista in continuare...sincer...nu te supara..dar nu te merita..Un baiat care iubeste..oricat de mult si-ar dori sex normal,oral ,anal...stie sa isi astepte iubita ...

Re: analize

din 9 nov 2008 15:40 de simosimina

Avand in vedere ca 2 ani nu ati facut nici o analiza..dk e sa fi avut ceva ..ai luat sigur sau invers.. un exemplu..Hiv nu se manifesta prin eczeme...nici Sida de altfel.. Nu afirm acum k ar avea vreunul dintre voi..ma refer la modul infantil ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori pe saptamana f

din 9 nov 2008 15:38 de simosimina

Mai..inteleg ca sunt probleme..toata lumea este stresata...are greutati si alte alea..dar atunci cand ajungi in pat cu alesul/aleasa..problemele trebuiesc lasate de-o parte...Nu are nici o legatura ce ai scris u mai sus cu dorinta lui fata de ...

Analize pt a afla starea sanatatii sexuale

din 9 nov 2008 14:55 de raluka

ce analize sunt necesare pentru a afla sanatatea partenerului din punct de vedere sexual? sunt impreuna cu iubitul meu de aproximativ 2 ani. de la inceputul relatiei nu am folosit prezervativul ca metoda de protectie, nu ne place la niciunu si eu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1691 din 3732
«   1 ... 1688   1689   1690   1691   1692   1693   1694 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare