Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Nu prea mai vorbeste cu mine!

din 7 nov 2008 07:57 de SORIN28

Bleah :x daca e tara la care ma gandesc eu...nici macar in poze nu vreau sa o mai vad. Un jeg de tara;)

Re: Re: Re: Re: Nu prea mai vorbeste cu mine!

din 7 nov 2008 01:22 de ExoticDream

Vesti proaste, dragilor: sunt cam 2014 km..... asa, cam de la nordul la sudul continentului.... :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 nov 2008 00:23 de ExoticDream

Atentie la exprimare, nu toti sunt "romani de clasa a treia la marfar" pe aici! Daca postul ti-a fost cenzurat, inseamna ca ai spus oarece prostii prin el, intelegi tu? :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: yasmin

din 7 nov 2008 00:16 de ExoticDream

Imi pare rau, dar eu m-as baza pe ceea ce scrie in prospect, adica: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=767 Daca citesti cu atentie, observi ca Yasmin se ia "la aproximativ aceeasi ora in fiecare zi". Eu una nu m-as juca in susul si in ...

Re: Re: Re: Dulciurile

din 7 nov 2008 00:06 de ExoticDream

Nu este obligatoriu sa fii diabetic si gras. Prost este ca te poti procopsi cu diabet si/sau obezitate si datorita lipsei de somn! Ia uite ce zic oamenii de stiinta: "Pentru cineva care ar vrea sa dea jos cateva kilograme, somnul bun este la ...

Re: ma lamureste cnv??

din 6 nov 2008 23:38 de simosimina

:))))) deci este a "n"-a oara cand puneti intrebari de-a dreptul tampite ...voi nu va dati seama de ce scrieti? Normal ca nu ai cum sa ramai gravida... 8-|

Re: Re: Re: Re: Re: yasmin

din 6 nov 2008 23:37 de simosimina

:)) nu sunt daunatoare..sa stii ca in general femeile care folosesc anticonceptionalele nu sunt asa predispuse la cancer de col..cum sunt cele care nu folosesc,,. Nu sunt daunatoare..deoarece Yasmin sunt mai mult naturiste..au fte putini ...

Re: ma lamureste cnv??

din 6 nov 2008 23:33 de fake_awake

nu

Re: Re: Re: Re: yasmin

din 6 nov 2008 23:27 de iubeste_maa_

ma referam daca nu vrei sa mai iei o luna asa am citit pe un forum ...oricum nu sunt danunatoare sa inteleg....ms mult ptr rasp:*

Masturbare, deget in vagin, risc sarcina?

din 6 nov 2008 22:53 de miha3la

e posibil daca prietenul meu s-a masturbat dar cu toate astea s-a spalat pe maini si a mai trecut ceva timp pana sa imi introduca degetul in vagin care nu a intrat decat vreo 3 centrimentri,iar pe urm a pus mana pe penis cre continea lichid ...

Re: Re: Re: Re: e posibil...???

din 6 nov 2008 22:47 de andr3i

si daca ar mai fi pus mana odata pe penis continand lichid preejaculator..s pe urm dp circa 2-3 mintu l-a intrpdus in vagin exista ceva pericole??

Re: Ejacularea precoce.... si masturbarea

din 6 nov 2008 18:49 de fake_awake

nu cred , mai bine ar trebui sa inveti sa-ti stapanesti emotiile ;) , si cu masturbarea inceara sa o faci din ce in ce mai rar si sa nu te opresti brusc . de cate ori o faci pe zi/saptamana ?

Re: Re: Re: Re: Re: decalotarea

din 6 nov 2008 18:46 de fake_awake

circumcizie totala :P si o sa stea capul "afara" tot timpul ;) eu am circumcizie minimala si idiotul de dr nu mi-a facut-o bine (ma gandesc acum sa o fac din nou) , capul sta iesit afara in orice stare vreau eu (doar daac trag de pielea aia la ...

Re: Re: Re: Re: GElozia distruge totul :P (de la s

din 6 nov 2008 18:02 de fake_awake

noi vorbim normal :P si pe mess , fata in fata nu am vb niciodata pt ca nu vreau sa strict acele momente de nepretuit care le am cu ea si sunt scurte d'asta nu-mi permit sa aduc vorba despre ceva care ar face o oarecare tensiune intre noi 2 ...

Re: Re: Dulciurile

din 6 nov 2008 16:57 de valentine

Meniul meu zilnic: cola/santal, dulciuri la greu (in special kinder bueno sau batoane gen snickers, mars, etc) si...shaorma sau aripioare de pui de la shaormerie:(( Si totusi...nu sunt gras, dimpotriva. Cum vine asta? P.S ceafa mea de ...

Re: Re: yasmin

din 6 nov 2008 16:01 de iubeste_maa_

poi la ginecolog am fost si mi-a prescris yasmin tocmai de accea si intreb am si eu mici curiozitati poate a mai fost in situatia mea si altcineva...si inca o intrebare am inteles ca daca le intrerup exista riscul sa nu-mi mai vina mestruatia luna ...

Re: Re: Re: GElozia distruge totul :P (de la stare

din 6 nov 2008 15:10 de mariuz

Crede-ma ca si eu sunt intr-o relatie asa de multa vreme ,aproape 2 ani ..si mai sunt momente cand imi vin in minte..tot felul de prostii,imaginatia..asta!:) In cazul tau daca fata nu ti-a zis ca te iubeste...eu zic ca a cautat doar consolare ...

Re: risc sarcina

din 6 nov 2008 14:40 de miha3la

nu ma stai lin...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce se intampla?

din 6 nov 2008 14:21 de fake_awake

saracul baiat :( , pacat ca nu realizeaza prin ce trece si eu iti propun sa-i SPUI exact ce simti(nimic) pt el :) .. pt ca o sa-l faci sa SUFERE mai incolo. o sa suferi si u , nu acum , ci in viitor (si cred ca cu altcineva) .. "succes" in ...

Risc sarcina la 2 zile dupa menstruatie?

din 6 nov 2008 14:03 de juanitos

daca pe data de 30 prietena mea a a avut prima zi de sangerare iar pe 4 a fost ultima zi si noi am facut sex pe data de 6 exista riscul unei sarcini????

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1694 din 3732
«   1 ... 1691   1692   1693   1694   1695   1696   1697 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare