Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Cum sa o intreb daca vrea sa fim impreuna?

din 9 nov 2008 14:08 de titi

am o varsta, nu conteaza cat. am o colega de care imi place. pana acum am avut o relatie de colegialitate, o prietenie simpla. dar as vrea sa ii spun ca as vrea sa fim impreuna, mai apropiati. cum sa procedez. sa o intreb direct: [b]stii as vrea sa ...

Re: Re:

din 9 nov 2008 12:20 de sgc

deci, tu esti, bag seama, foarte subtil in exprimare, si-ai vrut sa spui ce nu spusesei, inca. evident ca nu pot memora distantele nord-sud, este-vest pe acest continent, nici nu mi se mare o chestie de viata si de moarte. am insa, pretentia ca ...

Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!

din 9 nov 2008 10:59 de vladbodan

nu , fiindca nu se stie niciodata cand voi patii ce ati patit voi ... iar eu le ocolesc , sunt al visator al gandurilor negre si daca e sa fac ceva , mai repede ma gandesc la partile lui negative decat pozitive asa ca, parca "imi pregatesc din ...

Re: Fetele cuminti

din 9 nov 2008 05:27 de DarkAngel

Deobicei o fata cuminte cauta siguranta daca ai reusit sa o convingi ca ii poti oferi acest lucru (si bineinteles trebuie sa-i si placa de tine,fie ii place fie nu)ar putea fi sedusa dar cum ma gandesc multi au incercat sa le pacaleasca in fel si ...

Okidoki: Ce i-am facut la prietena mea

din 9 nov 2008 04:06 de ExoticDream

Poveste horror relatata in martie 2005 (sunt cateva posturi consecutive, am diminua farmecul naratiunii daca am alege doar unul!): :x:x:x:alien::alien::alien::lol::lol::lol:

Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din 9 nov 2008 03:35 de ExoticDream

Tinde spre zero, avand in vedere ca ai respectat intocmai indicatiile pilulei de a doua zi. Pentru linistea ta, poti face un test de sarcina, dar dupa 14 zile de la data cu probleme. S-ar putea sa existe dereglari ale menstruatiei, asa ca nu te ...

Re: Pastile reglare ciclu-> anticonceptionale?

din 9 nov 2008 03:29 de ExoticDream

Cum se numesc pastilele cu pricina? :unsure::unsure::unsure:

Re: Virgina dupa sex oral?

din 9 nov 2008 02:19 de simosimina

=)))) doamne ce-am mai ras fetitzo :)))))))))))))))) Esti dusa rau...:)))))))

Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din 9 nov 2008 00:44 de CRISTINAA

Il voi face cu sigurantza!deja mi-am cumparat testul de sarcina......sper sa iasa totul bine.......offff.........:((.....cat despre prietenul meu....hai sa fim seriosi....nici unul nu e vinovat...pur si simplu prezervativul s-a rupt...acum serios ...

Pastile reglare ciclu-> anticonceptionale?

din 9 nov 2008 00:40 de andrei_x

prietena mea ia niste pastile care ii regleaza ciclul doarece nu ii vine regulat. pastilele se iau intr-o anumita oridine. ea zice ca cica ar fi si anticonceptionale (asa i-a zis ginecologul). vreau sa stiu si eu daca sunt sau nu. ca sunt curios, ca ...

Replici memorabile de pe forum !

din 9 nov 2008 00:21 de Incepator

Dupa cum ii zice si titlul ... aici vor fi postate replicile ,,cele mai adevarate" . Incep eu : Continuati voi !:~*

din 8 nov 2008 23:04 de vladbodan

:blink::blink: ai innebunit fata draga , dute repede fa un test de sarcina ca poate esti insarcinata !!! :mellow::mellow::mellow:

Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din 8 nov 2008 22:51 de vladbodan

1... nu esti insarcinata , adica puteai fii , daca tu zici ca menstruatia trebuia sa vina in 20 ... dar cu super-eroul postinor , esti salvata , dar ca sa te simti linistita poti face un test peste cateva zile ... 2... vorbeste si tu cu ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 nov 2008 22:43 de vladbodan

se pare ca nu te-ai prins sgc ... nu e nimic , se mai intampla , am sa-ti explic ce am vrut sa zic in fraza de mai sus " faptul ca tu nu stii din capul tau care e distanta , dar google-ul stie " si crede-ma ca daca interesa pe cineva , cauta si ...

Re: salutare

din 8 nov 2008 22:41 de vladbodan

si prietena mea il miroase , desi nu are nici un miros niciodata , ea il miroase doar ca are un tic nervos amuzant , miroase orice ce baga in gura :lol::lol::lol:

din 8 nov 2008 22:04 de shell

imi vine sa plang cand vad asa ceva... sa plang de la atata ras:,:,:rolleyes::rolleyes:

Re:

din 8 nov 2008 20:55 de sgc

chestia asta nu cred ca are legatura cu ura. cred ca-i ceva mai profund atunci cand spui cuiva ca nu vrei sa-l/o mai vezi. de obicei eu n-as vrea sa mai vad vreodata persoanele care jignesc fara nicio limita, persoanele care mint fara nicio ...

Re: Nu vrea sa ma mai vada niciodata! De ce?

din 8 nov 2008 17:04 de angela

Pai ca sa iti raspundem avem nevoie de cateva detalii despre relatia cu el..:ok:

Re: Re: Re:

din 8 nov 2008 13:46 de Stranger_to_love

Pai daca nu faci sex,nu ramai insarcinata.PUNCT.Nu dumnezeu da viata,ci tu dai viata. Unde e sufletul asta la om? Ma rog,cu cine imi pun si eu mintea,cu o indoctrinata religios.

Re: Re:

din 8 nov 2008 13:20 de sgc

:rolleyes::flowers: multumesc frumos. e colaborare: inteligentza mea, care n-a digerat 2014km N-S, continentul european(nu stiam exact cati km sunt, dar puteam sa dau distantele intre capitalele europene care sunt la informatii generale in orice ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1692 din 3732
«   1 ... 1689   1690   1691   1692   1693   1694   1695 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare