Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: salutare

din 8 nov 2008 12:24 de simosimina

...si eu zic la fel ..sa se duca la un control ginecologic..Dar ai intrebat-o daca are vreo scurgere..ceva? Si mi se pare cam aiurea sa fie asa puternic mirosul ..incat sa dureze si dupa ce te speli pe penis...Poti sa dai mai multe detalii?

Miros ciudat al penisului dupa sex

din 8 nov 2008 11:41 de inad_d85

am si eu nevoie de niste sfaturi: am o prietena si de cand fac dragoste cu ea imi miroase penisu' chiar si dupa ce il spal, dupa o ora. am observat ca si ei ii miroase.... si cred ca de la ea am luat si eu, cum se poate remedia problema??? nasoala ...

O "simpla" (temporara?) problema de comprimare

din 8 nov 2008 02:55 de ExoticDream

Cum erau problemele acelea la termodinamica, in liceu... gaz ocupand volumul V1, avand presiunea p1, este comprimat la volumul V2, ce se intampla cu presiunea? Mda.... nu inteleg de ce trebuie ca V2 sa fie muuuult mai mic decat V1, loc este destul ...

Re: Nu vrea sa ma mai vada niciodata! De ce?

din 8 nov 2008 02:25 de ExoticDream

Nu stim nimic despre povestea voastra, da-ne cateva detalii, altfel numai cititori in stele de-am fi ti-am putea raspunde la intrebare! :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu prea mai vorbeste c

din 8 nov 2008 02:21 de ExoticDream

Eh, el se gandeste la tara lui Dante, dar eu ma refeream la cea in care s-a nascut si a creat "omul cu calul" de langa "omuletul cu magarul" din piata aceea purtand numele tarii de-acolo, de la tine... Frumoasa si calda tara aceea.... are si ...

Re: Fetele cuminti

din 8 nov 2008 01:59 de ExoticDream

I can hardly believe my eyes!!! :-`:-`:-` Ti-am mai spus, "tactica" depinde de "target": daca-i fata buna (cuminte, serioasa), mergi pe varianta naturala, punandu-ti in valoare calitatile (reale), daca-i o fata moderna (fitoasa, plina de ...

Re: nedumerire

din 7 nov 2008 23:42 de Incepator

Are pe alta si tie ti-a dat papuicii ?!:huh:

Re: nedumerire

din 7 nov 2008 23:04 de Listener

Ti-ai raspuns sigura la intrebare ... In normele psihicului uman nu vrea sa te mai vada = te respinge,uraste etc..sau in unele cazuri pentru binele tau sa nu te mai vada ;) in fine sau al lui.

Nu vrea sa ma mai vada niciodata! De ce?

din 7 nov 2008 22:36 de timida

Mi-a scris pe mess ca nu are nimic cu mine, dar ca nu mai vrea sa ma vada niciodata. Adica daca nu urasti pe cineva, de ce sa nu mai vrei sa-l vezi niciodata? Ce sa fie oare? :wacko::blink:

Re: Re: Re: Re:

din 7 nov 2008 21:27 de vladbodan

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: , hai oameni buni , va rog frumos ma , putina apreciere ca fata asta s-a chinuit pentru voi sa va arate cat de inteligent e google-ul nu ea ... in fine :lol::lol: daca chiar era pana acolo cred ca ...

Acnee pe fese

din 7 nov 2008 21:23 de vladbodan

uhm , nu stiu cum sa zic dar , de 2 saptamani mi-au aparut pe ambele fese niste acnee rosi , iar daca incerc sa le strang ma dor foarte tare , chiar si daca le apas usor ma doare , are cineva idee ce la ce sunt alea? multumesc :)

Re: Re: Re: Re: decalotarea

din 7 nov 2008 16:40 de valentine

Ma tu ce baza ai cand spui aberatiile astea? Tu citesti ce scrii? Ce sa forteze? Nu a zis ca nu i se decaloteaza, a zis ca nu ii sta decalotat. De cand si pana cand a nu fi circumscris inseamna ca ti se opreste din crescut? Pana acum cu i-a ...

Re: Ciclu si stari proaste dupa

din 7 nov 2008 16:31 de vladbodan

1... prietenul tau ii un idiot si dai din partea mea un cap in gura... 2... exista ciclu peste sarcina , sansele tale sunt mici dar nu trebuie ignorate 3... fa un test de sarcina si vezi ce iti iasa 4... bafta in care de rezultate pozitive ...

Re: Re: Re: decalotarea

din 7 nov 2008 16:28 de vladbodan

atunci fa bine si cand e in erectie incearca sa il fortezi putin si sa iti ramana asa in caz ca reusesti , daca nu , te sfatuiesc sa mergi la spital sa te opereze ca daca o faci prea tarziu s-ar putea sa iti para rau , opreste si din crestere , ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu prea mai vorbeste cu mi

din 7 nov 2008 16:07 de lacrimi

Ia zi mai la ce tara te gandesti tu?chiar m-ai facut curioasa(?):ok:

Re: Re: nu mai pot am prea multe cosuri

din 7 nov 2008 13:57 de boby93

eu am folosit o solutie preparata de un doctor dermatolog...efect garantat:D

Re: Re: Re: Dupa 10 minute de sex ea nu mai vrea?

din 7 nov 2008 13:19 de je

Si eu patesc la fel...Degeaba folosesc lubrefiant ca se duce si ala.. Atat timp cat ea este excitata e ok..dar dupa aia incepe sa simta ca o irita..si nu mai este uda. A..si daca ea are orgasm inaintea mea..eu trebuie sa ma termin cat mai repede ca ...

Re: sotia se masturbeaza cand facem sex

din 7 nov 2008 13:14 de je

Vezi ca din pozitia misionarului poti sa te misti in asa fel incat sa ii stimulezi clitorisul..ea nu trebuie decat sa isi desfaca picioarele si sa si le puna in jurul tau iar tu nu ai decat sa te misti si sa o stimulezi. Singurul dezavantaj este ca ...

Re: Am si eu o problema

din 7 nov 2008 10:03 de Incepator

Nu-i nimic...eu te inteleg... Vezi si tu, fa o revizie, caracter, personalitate, fizic, igiena.... Detalii..dar conteaza.... Daca nu vor apuca-te de ceva sa le mai uiti .

Sotia mea se masturbeaza cand facem sex

din 7 nov 2008 09:41 de anonim

am 40 de ani, casatorit a doua oara, copii, etc, etc. tanara mea sotie se masturbeaza in timp ce facem dragoste pentru a ajunge la orgasm. cu toate ca am avut o multime de partenere acest stil nu l-am mai vazut pana acum. eu sunt un barbat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1693 din 3732
«   1 ... 1690   1691   1692   1693   1694   1695   1696 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare