Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 nov 2008 21:35 de SExpert

Frate nici o femeie nu merita nimic, nu merita sa astepti prea mult ce naiba sunt pasarici pe toate gardurile si tu vrei numai una. Nu vrea pa si la revedere ca doar nu are doar ea gaura

Re: Re: Cum sa-mi scot din cap fetele pana la 19-2

din 4 nov 2008 20:51 de Incepator

Am inteles....dar tot nu-mi pasa... Daca incepeam mai devreme .. mai era o treaba acum aveam experietna...dar cum nu m-a interesat subiectu asta ..yeah... Deci am inceput cu stangu..nu mai vreau si gata . Pun Punct Si o iau de la ...

Re: Oare sunt nimfo ?

din 4 nov 2008 20:34 de motan pufos

fii fericita asa cum esti tu..da sa ai grija si d tine si d inimioara ta..sa iubesti tot ce te inconjoara...nu e o pb daca ai fi nimfa,cel putin o perioada,si chiar mai mult...aa

Re: Re: Cum e cu vaginul ?!

din 4 nov 2008 16:51 de mariana

poi si eu toate femeile care au nascut ,am un complex ,in timpul actului sexual am impresia k ma dilat exagerat si nu mai simt cum trebuie,de altfel ma simt jenata fata de partenerul meu,as vrea sa intreb daca exista vro operatie de micire a ...

Re: Re: Relatie cu un barbat insurat!!!

din 4 nov 2008 16:28 de liviu

daca vrei sa te simti bine te felicit ca ai ales un baiat ansurat ca va tine secretu si nu va dada cu papagalu di colo colo ca tea futut dar daca vrei o relatie serioasa cu el nu te sfatui ca nu e bine gandestete ca ceti face ei ati face si tie dupa ...

Re: De ce ma suna mai rar?

din 4 nov 2008 15:00 de vladbodan

... te-ai gandit ca acele 3 4 ore pe zi inseamna o gramada de euro de platit ... aia inseamna milioane bune daca asa te suna zilnic , si daca are abonament , poate parinti lui i-au cam facut scandal ... de minutele lui nu-mi pasa daca are sau nu ...

Re: Cum sa-mi scot din cap fetele pana la 19-20 an

din 4 nov 2008 15:00 de baby

eu ti-am mai zis....nu mai sta atata cu gandul la asta.cand va veni timpul o sa ai si prietena si nu o sa te mai simti aiurea sau penibil sau cum te mai simti tu. nu o sa devii nici gay. nu te incapatina sa devii un soarece de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina...???

din 4 nov 2008 14:53 de vladbodan

iti fac si plecaciuni daca imi ceri , ceva de genu voiam sa scriu si eu numai ca mult mai sec ca sa se enerveze putin ...in matematica 1 + 1 = 2 ,in sex, masturbare cu deget in vagin fara sperma de nicaieri nu exista sarcina , clar? faci ...

Re: Re: Re: probleme contraceptive...dismenoree

din 4 nov 2008 13:16 de wave

ma intreb dak nu are si alte probleme de sanatate legate de circulatia sangelui-poate ar trebui sa se apuce d un sport dak e prea sedentara- sau legate de alimentatie---pt k menstruatia e si al mod de eliminare a toxinelor din organism la femei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum trebuie facut ?

din 4 nov 2008 11:46 de Incepator

Pc-urile is doar pasiune nustiu daca vreau sa mananc de pe urma lor . Ma joc cu cretiile altora : hack ep scurt unelte etc ... De hack m-am apucat ca nu ma puteam razbuna real ..eu nu puteam lupta corp la corp..asa ca imediat ce ajungea pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum trebuie facut ?

din 4 nov 2008 11:26 de Pasaroi_Cuminte

Ce faceti voi la scoala e spoiala. E ABC-ul. Invata C/C++ la nivel de pro (hehe) alta e viata. ( algoritmica + multa foarte multa matematica, trigonometrie, algebra +matematicii speciale) Poti sa inveti si acasa. Iar manuale gasesti pe net ...

Re: Re: probleme contraceptive...dismenoree

din 4 nov 2008 08:34 de sycaman

da pentru ca inainte era diferit...ea vrea sa renunte pentru a fi totul mai bine,dar daca renunta ciclul se prelungeste si durerile se intesifica

Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 4 nov 2008 06:58 de anonim

daca n-ai incercat nu ai de unde sti majoritatea fetelor, nu inghit, se poate scuipa pe urma si un orbit rezolva totul, pt mine e o deconectare de realitate, o relaxare cand gasesc pe cineva sa ......

Re: Adresari de dragoste

din 4 nov 2008 03:48 de Pasaroi_Cuminte

Cauta si tu pe forum ( tot aici ) si vei gasi subiectele ce te intereseaza intr-o forma sau alta ( PS: pt ale mele iti trebuie copyright si acordul meu scris :lol:. Glumeam :lol: ).Have fun O:):-`

Re: Re: Re: De ce ma suna mai rar?

din 4 nov 2008 02:01 de ExoticDream

A fost pe net la inceput, ulterior s-au intalnit. Cand unul nu mai suna..., ceva este putred in Danemarca.... Trebuie aflat ce anume, chiar daca doare. :((:((:((

stari ca m'am mai documentat...

din 3 nov 2008 23:25 de joe

cica lichidul seminal sau sperma, cum vreti voi, contine cantitati semnificative de substante necesare corpului pt o functionare optima, si cica daca insistam..nu'i de bine...pierderi de memorie si alte chestii ... stiti mai multe?

Re: Re: masturbarea?!

din 3 nov 2008 23:16 de joe

trimite'l si mie la george_hunter23@yahoo.com.ms mult

Adresari de dragoste

din 3 nov 2008 22:32 de Listener

Ia sa va vad...de ce sunteti in stare...ajuta foarte mult poezia puteti comenta si acest fapt... ce poate face o dedicatie ca asta unei persoane de care v-ati indragosti... Subiectul consta in poezii,dedicatii,subiecte cheie atat adresate ...

Probleme contraceptive... dismenoree

din 3 nov 2008 21:55 de sycaman

Prietena mea in varsta de 21 de ani are niste probleme sexuale si am avea nevoie, daca este posibil, de sfaturile dumneavoastra.Mai exact ea sufera de dismenoree,de la o varsta mai mica a incercat contraceptive pentru a mai diminua durerile .A ...

Masturbarea rara te scapa de ejaculare precoce???

din 3 nov 2008 21:15 de euuu!

buna! am 17 ani m-am masturbat destul de des pana in prezent 2-3 ori pe zi.intrebarea mea este , daca ma masturbez mai rar dispare .. adica scap de ejaculare precoce ? multumesc

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1697 din 3732
«   1 ... 1694   1695   1696   1697   1698   1699   1700 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare