Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ma iubeste.....dar....

din 1 nov 2008 23:14 de angela

Aloo ''micutzo'', mai du-te pe la scoala, mai ales la orele de limba romana, si apoi gandeste-te la sex!!:wacko: Crezi ca sexul depinde de cum arati, daca arati de 24 sau de 15..Conteaza sa fii matur din toate punctele de vedere, sa ai habar de ...

Eu 14 ani, el 15.......Sa facem sex?

din 1 nov 2008 22:47 de mycutza

zice ca ma iubeste....are 15 ani dar nu arata de 15 ci de vro 18......eu am 14 dar nici eu nu arat de 14 ....cam de vro 16....dar monh el nu mai este virgin si vrrea sa facem sex ...si eu as vrea dar problema e mama daca ar afla................dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pielea penisului - pro

din 1 nov 2008 19:24 de Vlady

am si eu simtomele astea, am fost si la nenea cu halatu alb, s-a uitat la asta miku`, mi`a prescris ceva si am plecat fericit dupa crema, am urmat tratamentul si mai apoi iar mi`a aparut din senins, contactele sexuale doar cu prezervativ si doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stii sa iti faci i

din 1 nov 2008 19:18 de katherine

Ce sa va facem daca, din momentul in care puneti gherutele pe ,,credit" deja deveniti rau-platnici.... :zorro:

Re: Ramai gravida daca esti virgina?

din 1 nov 2008 14:06 de alice

Da eu sunt una dintre femei care este acum insarcinata si sunt inca virgina (zic ca sunt virgina pt ca am inca himen) Am 33 ani si pana acuma nu am ramas insarcinata, himenul ma proteja ca o diafragma, am ramas insarcinata in urma unui tratament ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 1 nov 2008 12:31 de angela

Cel mai bine asa cum a spus si Exotica e sa te intalnesti cu ea, si sa discutati.Nu ai nimic de pierdut, daca iti spune ca nu mai vrea sa fie cu tine, asta e mergi mai departe, dar macar nu ramai cu regretul ca nu ai incercat.:ok:In cel mai rau caz ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 1 nov 2008 12:19 de mariuz

Parerea mea este ca daca te-a iubit, inca te mai iubeste dar poate vrea sa incerce ceva nou si greseste foarte mult pentru ca relatia cu actualul prieten e doar ceva superficial,nu poti sa zicica iubesti o persoana dupa 7 luni ,asta daca nu sunt ...

Re: Re:

din 1 nov 2008 12:13 de Stranger_to_love

MITURI

Re: Re: Bobite galbene pe testicule

din 1 nov 2008 10:37 de CRistian

Buna ziua, am 27 de ani si de doua luni ma confrunt cu cateva bubite mai degraba seamana cu niste cosuri care se inmultesc pe testicole, ele ma mananca de simt ca numai pot. Va rog daca aveti idee trebuie neaparat sa merg la doctor nu am nici bani ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stii sa iti faci iubit

din 1 nov 2008 07:40 de Pasaroi_Cuminte

Mai, poi voi femeile sunteti ca bancile uneori :lol: Pe cuvant :lol: .Daca ne dati credit nelimitat ne puneti dobanda sa ne iasa pe nas tot creditul :lol:

Re: Secretie vaginala netransparenta

din 1 nov 2008 03:10 de elena3

1. secretia vaginala normala poate fi alba sau transparenta si un pic vascoasa. 2. secretia "after & before" menstruatie => ovulatie 3. daca ai pete si mancarimi si secretia este albicioasa si ff lipicioasa este candida

Re: Parul pubian

din 1 nov 2008 03:06 de elena3

"muroase" :lol: ca nu te speli, e logic din moment ce ai trecut :lol: ... epilare cu ceara la salon daca acasa nu o poti face singurel, la lama e nasol ca firul creste mai gros si mai repejor.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa c

din 1 nov 2008 02:26 de cineva

poate fi vorba si de fibrom! sau subconstientul tau se joaca un pic dand efecte de sarcina! mergi la un echo pt a te linistii. exista teste de sarcina pe care le poti face dupa 3-4 zile dupa sex.

Batai din aripi semifrante...

din 1 nov 2008 02:22 de ExoticDream

Sa constientizam situatia "din teren": gata, pentru un interval de timp nedefinit s-a terminat cu zborul pasarilor portocalii, galben-albastre, rosu-verzui, mov-rozalii...., gata cu topaiala dintr-o zare de soare/zapada plina in alta...., gata cu ...

Re: Mi-e rusine sa sarut!

din 1 nov 2008 01:52 de ExoticDream

Daca l-ai iubi, n-ai mai simti asa ceva... lucrurile ar veni de la sine...., iar senzatiile pe care le-ai trai ar fi multe-multe si intense.... Daca insa te saruti ca sa te afli in treaba, cred si eu ca te jenezi.... mie mi-ar fi :x:x:x

Re: Re: Re: Ce le place fetelor la C.Ronaldo ?

din 1 nov 2008 01:47 de ExoticDream

Crezi ce vrei, postere am avut in primii doi ani de liceu, erau cu formatii care-mi placeau pe vremea aia, de "jaful ala" chiar nu stiu mare lucru, probabil ca este forbalist, de-aia se agita toata lumea. Mie sportul ala mi se pare penibil, nu ...

Nickuri civilizate!

din 1 nov 2008 01:17 de ExoticDream

[b]Avertisment celor cu nickuri "de cartier"![/b] Acesta este un site de educatie sexuala, cu un regulament la limita bunului simt: cine nu se simte in stare sa il respecte este rugat sa ne ocoleasca. Daca nu aveti suficienta imaginatie pentru a ...

Re: Re: ce se intampla?

din 1 nov 2008 01:05 de siete_velos

Oricum eu sunt foarte rece cu el,asa sunt acum cu toti, si sincer nu prea ma mai atrage niciunul.Chiar am facut aluzii la faptul ca e destul de tacut,eu vorbesc dar la un moment dat nu mai am nici eu ce zice.Ma feresc sa dau detalii prea multe ...

Re: virgina????da sau nuh?,,,,,

din 1 nov 2008 00:37 de regalu'

vai mama ta ......esti tranta......

Re: Re:

din 31 oct 2008 23:05 de Stranger_to_love

Aham,atunci il confunzi cu o figura paterna.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1700 din 3732
«   1 ... 1697   1698   1699   1700   1701   1702   1703 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare