Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O fata ma place, dar nu stiu ce sa fac din 31 oct 2008 00:57 de ExoticDream
Daca nu ai cum sa te vezi cu ea prea curand, roag-o pe prietena ei sa-i ceara permisiunea de a-ti da IDul de Messenger, stiu ca in general lumea nu se mai oboseste sa faca astfel de gesturi "depasite", dar numarul de telefon si IDul de Messenger ...
Re: Re: Re: Mai traiesc ! din 31 oct 2008 00:42 de ExoticDream
Trei?!? Wow..... Imi amintesc ca te mutasesi impreuna cu iubirea nr. 0... Ce s-a intamplat dupa ce ai parasit forumul nostru (daca nu este o intrebare prea indiscreta)? Stiu ca-ti doreai si un copil, iar noi iti spuneam ca-i prea ...
Senzatie de urinare aproape de orgasm? din 31 oct 2008 00:00 de justme
Salut..am o "problema" cu prietena.. Atunci cand fac sex cu prietena..dupa ceva timp si numai atunci cand este mai excitata, cica ii vine sa se duca la baie sa faca peepee :rolleyes:. Problema este ca in timp ce o facem..iar ei ii place dar..daca se ...
Re: Re: Re: Re: De ce ne implicam in relatii la di din 30 oct 2008 23:34 de mariuz
Asa este,asa ma bucur si eu de fiecare data cand ne revedem.Trebuie sa fi realist ca orice se poate intampla,ambii parteneri pot sa isi gaseasca pe altcineva,sau ceva de genu,..dar nu trebuie sa traiesti cu frica de chestia asta ,cu cat iti este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme probleme pff din 30 oct 2008 21:19 de vladbodan
ceva de genu dar ca in jurul gatului , pielea e putin umflata si se vad gaurele aiurea in piele de la cusatura si se vede putin ciudat .. dar sincer , nu prea imi pasa cum arata atata timp cat face ceea ce trebuie sa faca , daca erau alte chesti ...
Re: Re: Re: De ce ne implicam in relatii la distan din 30 oct 2008 21:16 de vladbodan
nu vreau sa par prea posesiv sau sa ma sustin prea mult , ideea e urmatoarea , ai incercat pana acuma o relatie la distanta si sa o si iubesti? nu ... e ca atunci probabil cand ea e plecata undeva si abia astepti sa se intoarca sa o iei in brate ...
Re: Re: Re: De Ce O Doare? din 30 oct 2008 19:19 de simosimina
dk se face cu lama d-aia se irita!!!stiu ca am patit si yo..pune-o sa se duca la salon sa se faca cu ceara..Lasa sensibilitatea k nu are nici o legatura..:)))))))
Re: Re: De Ce O Doare? din 30 oct 2008 19:11 de LittleAnonim
n-are treaba cu paru` pubian .. se rade tot timpu cu lama.. nu cred ca are legatura asta.. poate e cum a zis angela.. e mai sensibila.. si atunci ce fac.. nu mai facem sex daca e sensibila ? :blink:O:):rolleyes:
Re: Re: De ce ne implicam in relatii la distanta? din 30 oct 2008 19:10 de Listener
Raspuns deaceea acu la mine raspuns este o chestie de timiditate cu slabe sanse sa tina iar daca vreti contact la fete acesta este un mod sa va departati de scumpele de ele ...nu stiu dar eu nu o aprob DECI SUNT CONTRA ...
Re: Re: Re: re: din 30 oct 2008 18:26 de vladbodan
dar pe ea ai intrebat-o daca se plictiseste?
Re: ce se intampla? din 30 oct 2008 14:48 de Listener
Trebuie sa stii ca o persoana de sex opus nu este exact cum vrei tu ...de pilda iesi cu baiatu x sa nu crezi ca are aceleasi idei ca si tine...nu zic exista asemenea cupluri cu aceleasi idei dar acestia sunt 1:1000 pe zona si daca chiar ai gasi ...
Re: ce se intampla? din 30 oct 2008 12:45 de angela
Eu zic sa incerci, dragostea vine in timp, dupa ce ajungi sa cunosti o persoana. Poate el e mai timid de felul lui, si ii e mai greu sa isi dea drumul. Daca ai putina rabdare poate o sa descoperi ca intre voi se poate naste ceva frumos.Stii cum se ...
Re: am aflat ca o fata ma place,dar nu situ ce sa din 30 oct 2008 01:54 de DarkAngel
Pai daca fata respectiva deformeaza realitatea eu iti sugerez inainte de a lua orice decizie sa incerci sa afli daca este adevarat ce zice si cat din ceea ce zice este adevarat.
Sun-o,intalneste-te cu ea si roag-o sa-ti zica exact ce a zis ...
Re: ALL din 29 oct 2008 23:53 de Io big
Mai fratilor... cititi si voi ca is o gramada de site-uri ... vedeti care e marimea medie, potrivita, .. iar faza cu marirea este posibila, la mine cel putin s-a observat. eu nu va recomand greutatile, daca nu se supara nimeni pe mine va dau un site ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 29 oct 2008 23:43 de ExoticDream
Da, am "umblat" prin cluburi pe la 17-19 ani, dar mi-a trecut, muzica era de calitate proasta, inghesuiala teribila, fumaraia asijderea, nu puteai schimba o vorba din cauza decibelilor in exces. Contrar a ceea ce iti imaginezi, nu am 100 de ani, ...
Re: Re: Re: Re: probleme probleme pff din 29 oct 2008 22:06 de fake_awake
pai am si eu dunga asta dar pe langa asta ,eu Nu mai am o parte din pielea care acoperea capul ( pt ca sunt circumscris).
ms pt sfaturi , sper ca o sa pot sa tin cont de ele ;)
daca aveti mai multe de spus , va rog :P
Re: Re: probleme probleme pff din 29 oct 2008 21:44 de onlyforgod
acu park stau si eu pe ganduri ma rog cand am fost mai mic mama m-a dus la doctor si pana la urma m-au operat la penis , am ramas cu o cicatrice in forma dunga , nu stiu dak m-am exprimat corect , si acum stau si ma gandesc de la ce am fost ...
Re: probleme probleme pff din 29 oct 2008 21:29 de baby
mai baieti...........da eu o chestie nu o inteleg si poate ma lamuriti:`
daca se intampla si terminati dupa 30 de secunde sau 2 minute....cine naiba va impiedica sa o luati de la capat???:huh:
si in cazul meu amandoi am fost virgini...e ...
Re: Re: De ce ne implicam in relatii la distanta? din 29 oct 2008 21:22 de vladbodan
confirm totul , mi se pare mult mai rezistenta o relatie la distanta pentru inceput , poate peste 2 3 ani sa ajungi sa locuiti impreuna , mai mult eu am ales o astfel de relatie fiindca , parca m-as satura sa o vad zilnic langa mine sa ma bata la ...
Re: probleme probleme pff din 29 oct 2008 21:16 de vladbodan
omule , iti pot spune cu mana pe inima ca penisul meu arata ca o bataie de joc , cel putin pielea din jurul gatului... operatia cred ca a fost facuta de studenti sau nu stiu , dar a fost cu mult timp in urma , oricum , problema ta e o prostie , asa ...
Pagina 1702 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||