Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: dereglare sau....? din 28 oct 2008 00:27 de baby
cu Sf Duh?:huh:
de unde sarcina daca te-ai protejat?
mai intarzie na.....
:,:-*
Re: Fimoza poate opri cresterea penisului? din 27 oct 2008 21:51 de vladbodan
pai daca astepti prea mult dar putea sa nu aiba dimensiunile pe care le visezi tu ... eu la 13 ani am facut operatie si pot sa zic ca nu e chiar atat de mare precum o are unul fara fimoza ;)SPITALUL TE MANANCA :devil::devil::devil: OPERATIIII :D
Re: Re: Re: Re: dezvirginare cu sau fara ejalucare din 27 oct 2008 20:33 de monica
[i]nu inteleg cum te vei termina repede ...? yau asa cel mai bine cu preyervativ sau mai bine nu mai facem sex deloc[/i]
Re: Fimoza poate opri cresterea penisului? din 27 oct 2008 19:53 de puiu
fimoza duce la o ingustare congenitala a pretupului care face imposibila decalotarea -care nu da tocmai bine cind faci sex--nu opreste cresterea--dar trebuie sa scapi de ea prin o simpla interventie chirurgicala,care costa am vazut afisat la un ...
Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 27 oct 2008 19:13 de puiu
victoras-lungimea si grosimea nu are nimic cu virsta zice-ti voi k la 15 ani o am de ...si la 17 ani v-a fi mai mare? totul e in functie de ereditate si nici intr-un caz in functie de virsta sa stii k unul de 15 ani o poate avea mai mare ca unul ...
Re: Re: Re: Re: locuri pentru sex.... din 27 oct 2008 15:53 de vladbodan
pentru ca o iubesti , deaia sa refuzi ocazia , nu stiu ce fel de persoana e ea , dar toate ar vrea totusi intr-un pat linistit , singuri , sa nu fiti deranjati si sa mearga totul cum trebuie ...;)
Re: intrebare din 27 oct 2008 15:10 de baby
mie mi-a facut ecografie vaginala si mi le-a dat
iau Diane 35 pt chisturi.
daca mergi depinde de la medic la medic...unii te consulta ,altii fac analize.....iar altii le dau direct:lol:
eu am inceput a 2a folie si ma simt foarte bine.
nu am ...
Re: Re: Re: locuri pentru sex.... din 27 oct 2008 14:50 de alexandru15
d... 15 ani am....dar vroiam sa stiu si eu asa...pt mine...daca e sa se iveasca ocazie...de ce sa o pierd ... :unsure:
Re: Dimensiunea normala a penisului? din 27 oct 2008 12:45 de Viktor
Spuneti-mi va rog daca este normal la virsta de 19 ani, 178 cm inaltime, 55 kg, sa am lungimea penisului de 15 cm, si grosimea de 14 cm? (ce-i drept perioada pubertatii la mine a inceput mult mai tirziu decit la toti baietii pe care ii cunosc: pina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp se v din 27 oct 2008 12:04 de carina
fetelor am si eu o intrebare daca ma puteti ajua azi am 7 zile de cand nu mia venit trebuia pe 20 dar miam facut testul azi corect si mia iesit negativ adica nus ... lam facut corect testu am citit tot de la cap la coada greata nu am dar ma doare ...
Re: Re: locuri pentru sex.... din 27 oct 2008 01:07 de ExoticDream
Si eu sunt de parere ca prima data conteaza sa fie ok... si asta nu inseamna neaparat lumanari si petale de trandafir, dar cel putin un loc intim, in care sa nu va temeti ca v-ar putea deranja cineva.
Nu este clar daca ceea ce vrei sa faci ...
Re: curatare penis de sperma din 26 oct 2008 23:53 de simosimina
:))))))) da cu servetele umede...sau normale..ca de obicei baietii nu prea poarta la ei servetele umede...
Re: Re: dezamagire din 26 oct 2008 22:19 de angela
Ma simt fericita, fara un motiv anume. Ma simt implinita cu mine insami, chiar daca mai lipsesc unele lucruri in viata mea. De fapt lipseste un singur lucru, iubirea.Dar stiu ca va venii si ea intr-o zi.Trebuie sa vina...Pana atunci sunt fericita...
Re: curatare penis de sperma din 26 oct 2008 22:01 de baby
cu servetele umede:lol:
sau cu apa:lol:
:,:-*
Curatarea penisului de sperma din 26 oct 2008 19:20 de gigel
Se mai intampla sa ma mai pup si eu cu prietena in diverse locuri, cateodata imi iese lichidul acela care iese inainte ca sperma sa iasa.. cum il pot curata repede.. ? cu hartie igienica sau stiti alte metode... daca ma bag in dus dureaza prea ...
Re: Re: Cum decurge un avort? din 26 oct 2008 18:23 de Nestiutor
as vrea si eu s va intreb cv..maine urmeaza s ma duk la doctor..m-am programat pt un avort..imi este foarte frik..dar pur si simplu nu am de ales.sunt cls a 12-a mai am putzin si dau bac-ul..si nu pot s intrerup ultimul an de studiu de liceu pt ...
Re: Re: locuri pentru sex.... din 26 oct 2008 14:33 de Alexandru15
am intrebat informativ...pentru ca acasa stiu ca nu se poate deoarece mama este mereu acolo :(
Re: locuri pentru sex.... din 26 oct 2008 14:19 de baby
intr-un cuib de barza:`:`
mai fratilor voi vreti amintiri cu scaieti si furnici pe voi legate de "prima data"?
casa,pat,singuri......va suna cunoscut?
daca nu aveti unde macar nu va incepeti naibi viata sexuala.
mai asteptati ca nu ...
Quel est le sens du combat? din 26 oct 2008 06:15 de ExoticDream
Printre neuronii-mi obositi se plimba chestia aia "singur cand te nasti, singur cand mori, oare a inteles cineva durerea celuilalt?"..... Habar n-am unde am citit-o, dar imi amintesc ca inca de atunci m-am gandit ca intrebarea cu pricina nu este una ...
Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca? din 26 oct 2008 03:29 de ExoticDream
Asa este, dupa cum nu poti forta pe cineva sa te mai iubeasca (dupa ce a incetat sa faca asta) sau sa nu te iubeasca (daca stii ca sentimentul nu este reciproc). In toate aceste cazuri, mintea stie care este "calea", dar sufletul nu este capabil ...
Pagina 1705 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||