Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fi din 25 oct 2008 11:11 de vera_mary88
Da e chiar penal sa te insele cu una mai naspa ca tine...desi am mai vazut cazuri el sta cu o tipa foarte draguta si totusi o inseala cu una mai putin draguta...se pare ca frumusetea nu e tot ce conteaza ....dar uite ca sunt chestii de ...
Re: Re: Re: Re: din 25 oct 2008 11:10 de pacpac
Treaba e ca la femei se vede repede o schimbare :)
Re: simt cevat pt el? din 25 oct 2008 11:08 de vera_mary88
Pai daca intra-devar nu simti nimic pentru el nu are rost...dar totusi mai bine discuta cu el sau e genu care e inchis in el asa nu prea vorbeste mult??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2008 10:04 de simpaticutza
dc daca baietii fac sex oral la fete vor sa li se faca neaparat??
Re: Bubite albe pe penis din 25 oct 2008 03:01 de za'one
Chair nu avem moderatori pentru posturile astea? Zau! Mi se face sila de nespalatii astia. APA + SAPUN, dragilor. Yuk! :x
Re: Marimea penisului din 25 oct 2008 01:54 de adrian
sal..am penisul de 14 cm in stare de erectie...as vrea sa stiu daca il pot face mai mare..va multumesc frumos..!
Re: Re: Re: pastiluta magica din 24 oct 2008 23:18 de baby
nu am stiut daca esti baiat sau fata...scuze:lol:
dar daca tot nu vreti sa ramaneti "gravizi":lol: de ce nu ia anticonceptionale?
sa stii ca prezervativele folosite corect nu se rup....eu foloseam love +
daca o partida tine mai mult ...
Re: Re: pastiluta magica din 24 oct 2008 22:58 de luinwe
nu e pt mine:d...sunt baiat,deci nu pot ramane "gravid"..e pt prietena mea...nu mai vrea sa facem sex pt ca ii este frica de sarcina...si cica se rupe prezervativul...ma bate la cap cu cuvintele astea...oricum ms deinfo
Re: pastiluta magica din 24 oct 2008 21:25 de baby
Postinor 2 !
nu face minuni doar te scapa te o posibila sarcina.
detalii iti dau eu pt ca am luat de 2 ori
sunt de fapt 2 pastile.prima se ia in maxim 72 de ore de la contact iar a 2a se ia dupa 12 ore de la prima pastila.cel mai bine e sa ...
Re: Re: Re: din 24 oct 2008 18:17 de angela
Daca te casatoresti asta nu inseamna ca o sa fii fidel pentru toata viata.Cu totii mai calcam stramb, si de multe ori dupa mult timp petrecut cu cineva parca mai vrei sa incerci ceva nou. Important e sa nu afle nevasta/ sotul si dupa ce te-ai saturat ...
Re: Colegi de clasa din 24 oct 2008 17:18 de baby
ar fi prost daca ar spune intregii clase....
spune-i si gata...dar nu la scoala si fara intermediari...doar tu si el
:,:-*
Colegi de clasa din 24 oct 2008 17:04 de mădă90
Il cunosc pe C. de cativa ani de cand suntem colegi de clasa . La inceput eram foarte buni amici, mie imi placea de el,dar nu aveam curaj sa-i spun. La vremea aceea, o prietena comuna a incercat sa ne cupleze,iar el nu a zis nici da, nici nu, ci i-a ...
Re: Re: din 24 oct 2008 15:40 de sgc
depinde de firea femeii respective. sunt oameni nascuti aventurieri si mai sunt oameni pe care anumite intamplari neplacute in raport intim(personal) ii transforma in aventurieri(aici intra si persoanele foarte orgolioase).
trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 oct 2008 15:20 de sgc
ti se pare tie. cep putin eu, daca spun ca fac, fac sau am facut.
Re: Re: Unde-mi este partenerul? din 24 oct 2008 15:16 de pacpac
depinde de relatie.Eu sunt casatorit si daca e sa plec undeva sa stau mai mult ii spun sotiei/dau sms...sotia cand pleaca de la servici imi da sms ,daca trece pe la vre-o prietena la fel sms sau suna si imi spune ca sa stiu unde e + ca ii cer sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fi din 24 oct 2008 15:13 de carrie
Altii au suferinte mult mai mari in viata decat aceea de a nu avea copii! Daca vrei copii si nu poti sa ii faci, ADOPTI unul! Sau poate cel/cea cu care te casatoresti are deja un copil. Si asa e plin de copii nenorociti fara parinti (si chiar daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fideli din 24 oct 2008 15:07 de baby
si ca femeie nu tot la asta te gandesti?:huh:
bai de ce ma inselat cu fufa aia? aia are tzatzele mai mari....hm imi pun silicoane,aia are fundu mai bombat si nu are burta deci ma duc la sala,aia se imbraca nu stiu cum......aaa gata ma duc sa imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fideli din 24 oct 2008 14:23 de vera_mary88
atunci pretuieste ce ai nu sunt multe asa...:ok: lucky you
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate din 24 oct 2008 14:20 de pacpac
eu ca barbat daca m-a inselat ma gandesc asa "ca nu o mai satisfac,ca nu ma mai iubeste,a gasit altu care o satisface din toate punctele ... ce are ala si eu nu am,DE CE nu mi-a spus ce nu ii convine la mine?... daca o iert, ma voi ridica la ...
Re: Re: din 24 oct 2008 14:06 de sgc
depinde de orgoliul persoanei, in niciun caz de sex. suferinta. iar in cazurile de adulter, suferintza reala este cea tacita si nu cea exprimata, in scris, verbal, etc., menita a atrage compasiune si consolarea din partea cititorilor, ...
Pagina 1708 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||